- 25 Temmuz 2013
- 12.860
- 52.795
- 798
İşte her zaman olan ağrılar gelip giden sancılar. Şiddetli bir sancım olmadı hiç.Agrın sızın bı belırtın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte her zaman olan ağrılar gelip giden sancılar. Şiddetli bir sancım olmadı hiç.Agrın sızın bı belırtın?
Doktor nesen belırttı mı canım cok uzuldummİşte her zaman olan ağrılar gelip giden sancılar. Şiddetli bir sancım olmadı hiç.
Hayır belirtmedi.Doktor nesen belırttı mı canım cok uzuldumm
Canım ne kadar korunman gerekıyormus nezaman fusuk yasanaa sonrakıler saglıklı oluyor etrafımda uzulmemeye calısHayır belirtmedi.
Bende Sakaryadanım ama biz buralıyızBende tekim burda ama yakın olduğu için aile büyükleri gelecek ilkindede öyle olmuştu. Ben sakaryadayım. Ailelerimiz İstanbulda. Uzak olsaydık büyük ihtimal bende annemin yanına giderdim.
Bende aynı şekilde canım. Eşim en fazla 40 gün falan izin kullanabilir. O yüzden doğumdan sonra gelmesi gerekiyor. Son zamanlarda yanımda olmayacak olması beni en çok düşündüren şey.iilay benimde öyle valla annemin yanına gideceğim ama kırkı çıkmadan dönmem ben sanırım eşimde izinlerini kullanır
Almadılar daha, haftaya perşembe alınacak.Canım ne kadar korunman gerekıyormus nezaman fusuk yasanaa sonrakıler saglıklı oluyor etrafımda uzulmemeye calıs
merhaba canim cok uzuldum.ben de temmuzda gitmistim 6 haftalik olmasi gereken 5 haftada kalmis gelismemisti.ben yinede bekledim 8.haftaya kadar ama kurtaj olmustum.doktor hemen hamile kalabilirsin beklemene gerek yok demisti..agir grip oldum falan derken 4 ay sonrasi tekrar hamileyim.insallah sende hemen kendini toparlarsin ve guzel haberini paylasirsin.❤İyi haber yok benden. Kese bozulmuş, 6+2 görünüyor. Kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Cok cok gexmıs olsun rabbım en kısa zamanda tekrar nasıp etsınAlmadılar daha, haftaya perşembe alınacak.
Allah karşımıza iyilerini çıkarsın diyelim o zaman canımBenim annem ve kayınvalidem ebe :) Onların ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile Manisa’da yaparsam kesinlikle devlet düşünüyorum.
Şuan Siirt’te yaşıyoruz. Eğer burada doğurmak zorunda kalırsam ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok.
Canım senin kontrol bugünde dimi ne oldumerhaba canim cok uzuldum.ben de temmuzda gitmistim 6 haftalik olmasi gereken 5 haftada kalmis gelismemisti.ben yinede bekledim 8.haftaya kadar ama kurtaj olmustum.doktor hemen hamile kalabilirsin beklemene gerek yok demisti..agir grip oldum falan derken 4 ay sonrasi tekrar hamileyim.insallah sende hemen kendini toparlarsin ve guzel haberini paylasirsin.❤
Orada kaynanam yapmış dogum 8 yıl önce menun kalmış o yüzden ıgdir olabilir diyorum canım bakalım hayırlısı olsun artık :)Bizim buradakiler de memnun değil. Ama mecbur gidiyoruz. Ağrı ya da Iğdır yakınsa tercih edebilirsin. Sanırım Iğdır’da küçük bir il çok seçeneğin olmayabilir.
kalbini duyduk :))) ama bebek olculmeyecek kadar minik.yine kese olcusu aldk 1.43cmCanım senin kontrol bugünde dimi ne oldu
Üzüldüm canım çok gecmis olsun hayırlısı olsun hakkında tekrar olur üzülme canımİyi haber yok benden. Kese bozulmuş, 6+2 görünüyor. Kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Çok sevindim canım :) gözün aydın ay o kadarda korkuttular seni ya cok şükür duydun minicik kalbini rabbim devamını erdirsin insallah saglikla kucagına al kaç haftalik dedikalbini duyduk :))) ama bebek olculmeyecek kadar minik.yine kese olcusu aldk 1.43cm
6 haftalik dedi.son adete gore 6+4 ama gec dollenme olmustu ilk beta hcg baktirirken demisti sati dikkate almicaz die.Çok sevindim canım :) gözün aydın ay o kadarda korkuttular seni ya cok şükür duydun minicik kalbini rabbim devamını erdirsin insallah saglikla kucagına al kaç haftalik dedi
Benim pazartesi beta 10000 di canım bu günde kese büyümüs herhalde naz yaptı kuzucugumuz bize salı görcez inşallah ❤6 haftalik dedi.son adete gore 6+4 ama gec dollenme olmustu ilk beta hcg baktirirken demisti sati dikkate almicaz die.
Ablamın ikizleri ve kisti vardı,kisti yok oldu 4.aya doğrubirde arkadaşlar rahmimde kist oluşmuş hamilelikle birlikte.doktor hamilelikle olabiliyor.önemli değil dedi .böyle birşey yaşayanız yada yakını olan varmı aranızda