2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim sat 1 kasım canım ona göre 8 haftalık tam olması lazım şuan ultrasonda 6 haftalık tam 2 hafta var arasın
merhaba canım benim sat 29 ekim benimde suan 8+4 olması gerekirken ultrasonda 6+6 ve çok şükür 5+2 de keseyi vajinal ultrasonla görmüştük 6+2 de de kalp atışları oluşmuştu fakat dr dinletmedi ve tekrar vajinal ultrasonla bakmıştı yani güzel düşün güzel olsun inşallah bir sıkıntı yoktur benim 3 ay önce boş gebeliğim oldu 10 haftaya kadar bekledik neredeyse bir umut ama sonunda kürtaj oldum ve bu hamileliği hiç beklemiyordum
Çok şükür oldu şeninde olcak çünkü var insallah minicik bir bebeğin var içinde saklanıyor ama yarın göreceksin Allah’ın izniyle

Benim pazartesi beta 10000 di canım bu günde kese büyümüs herhalde naz yaptı kuzucugumuz bize salı görcez inşallah
valla kiz benimde gorunmedi.ufacik gorundu kayboldu boyunu alamadik.doktor bidahaki sefere baslicaz dedi boyu icin.gorunmeyebilio yani icini rahat tut

Canım doktoruna söyle. Benimde sol kasığımda ağrım oluyordu çok. Doktoruma söyledim magnezyum eksikliğindendir dedi, magnorm yazdı şuan iyiyim.
Cnm benim kaşık ağrım aşırı çok yani her yerim ağrıyordu dün iğne söyledi doktorum onun üzerin hafifledi sadece bu kadar ağrı leke olması beni korkuyor boş gebelik felan mi diye yada dış gebelik ne bileyim ama kan değişim 202 den 670 çıkmış yarın yine kan vericem inş artış olmuştur

merhaba canım siirtteymişsin ben bir iki ay önce taşındım ordan hayat hastanesi Ahmet barışçıl var çok iyi bir doktor çok ilgili onu öneriyorum sağolsun çok ilgilendi benimle

Kizlar siz sat tarihlerinden sonra 15 gun felan sayin bebek haftasi ni bilmek icin doktorlar sat ilk gununden sayiyorlar. Ondan bize kucuk gibi geliyor ama normal ben 2 gebeligimdede hep doktora gec gittim kalp atisi icin.

Benimde agrim cok inanilmaz derecede gobegin kasiklarim belim cok agriyor birde 3 yasindaki oglumu kucakta tasiyorum. Herhalde ilk zamanlarda normal genelde herkeste var bu agrilar.

dis gebelik kanamasi 6.haftada falan oluo demisti doktorum ayrica yavas artiomus.benin %37 lik artisim bile normal gebelige donduyse siz rahat olun.

Merhaba arkadaşlar geçen hafta kese az büyümüştu Dr da çok yoğundu beklediğimiz bir durum değil deyince sormadan çıkmıştım.bu hafta nasıl geçti bilmiyorum belirsizlik çok zor geçen ay da 6 hafta süren bir kimyasal yaşadım ustuste beni yordu.dun muayene günüydü.sabahtan mide bulantim tavan yapmış şekilde uyandım aksamaca istifra ettim.neyse Dr istifra etmen iyiye işaret dedi.serum verdiler.benim hiç umudum yoktu yine ama kese büyümüş bu hafta .hep karından bakıyor bu arada dr.gerek yok diyor vajinal ultasona.6+6da bebek vs gorunmmedi .baya kiloluyum bende karın çevrem .sıkışık fln da gitmedim bu sefer .Dr olabilir haftaya gorecegimize inanıyorum bebeği dedi bilmiyorum yine bir umut doğdu içimde.zaten başından beri bir hafta geriden geliyordu geç döllenme dendi hep.kesem yeni 16 mm olmuş .bu durumda görünmesi gerekirmiydi .hocamız prof.olumlu bakması beni umutlandırdı.yine Allah'tan tabi olsada olmasada elden bişey gelmiyor ama olmazsa belkide birdaha deneme olmayacak eşimi zor ikna etmiştim.

Benimde agrim cok inanilmaz derecede gobegin kasiklarim belim cok agriyor birde 3 yasindaki oglumu kucakta tasiyorum. Herhalde ilk zamanlarda normal genelde herkeste var bu agrilar.
Doğrudur benimde 3 yaşın da oğlum var belkide ağır kaldırdığımız için çok fazla is yaptığımız içindir bilmiyorum işte lekece gelince insan korkuyor

dis gebelik kanamasi 6.haftada falan oluo demisti doktorum ayrica yavas artiomus.benin %37 lik artisim bile normal gebelige donduyse siz rahat olun.
Ay ins öyledir ağrı ve leke olunca insanın kafası karışıyor ister istemez korkuyor

Doğrudur benimde 3 yaşın da oğlum var belkide ağır kaldırdığımız için çok fazla is yaptığımız içindir bilmiyorum işte lekece gelince insan korkuyor
Kesinlikle ondan.hoc dinlenemiyoruz 7.30 kalkiyorum gece 1 de anca yatıyorum. Hic dinlenemiyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Suanda devam edıyor mu canım pekı
Etmezmi baya hemde ama yoruldugum icin surekli dolaniyorum dinlensem belki boraz daha gecer. Cuma randevum var bakalim doktor ne dicek. Bende kistte varmis takip edilcek ondan dami oluyor bilmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…