- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
Allah sabır versin canım cok üzüldümİkinci bir doktora ultrasona gönderdi zaten kendisi. O da çok bozuk bir kese bu dedi, kalp atışını duyamadi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım cok üzüldümİkinci bir doktora ultrasona gönderdi zaten kendisi. O da çok bozuk bir kese bu dedi, kalp atışını duyamadi.
Gözünaydın canım çok sevindimiilay
selam canim takipteydim sizi biliyorsun beta hcg degerim istenilen duzeyde artmadigindan beklemek durumunda kaldim.bugun cok sukur kalbini duyduk.6 haftalik dedi doktor.sat 11 kasim.tahmini dogum 19 agustos tekirdağ hissettigim erkek kilom da 74.5:)
Evet canım iyi ki de öyle yaptım diyorum. Çünkü eşimin tayin gittiği yer batman iliydi, doğu yeriydi ve kimsemiz olmayacaktı. Aile büyüklerinin oraya gitmesi de imkansızdı. Bir de çocuğumun kimliğinde doğum yeri orası yazsin istemedim. Benim ve eşimin memleketleri de farklı illerdi. O yüzden hem ilk doğumum olduğu için hemde tayin nedeniyle kendi annemin yanındaydım. Rabbim başımdan eksik etmesin herşeyime koştular, yetiştilerAmin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Peki iyi ki öyle yaptım diyor musunuz?
Çok sevindim senin adınaiilay
selam canim takipteydim sizi biliyorsun beta hcg degerim istenilen duzeyde artmadigindan beklemek durumunda kaldim.bugun cok sukur kalbini duyduk.6 haftalik dedi doktor.sat 11 kasim.tahmini dogum 19 agustos tekirdağ hissettigim erkek kilom da 74.5:)
Canımm ne desem bilemedim bir mucize olur inşallah perşembeye kadarİyi haber yok benden. Kese bozulmuş, 6+2 görünüyor. Kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
yuzde 60 tan az sagliksiz diyorlar canim benim yuzde 37 artti o bile mucizeye donustuyse herzaman umut vardir.Çok sevindim senin adına
Benim de betahcg ilk hafta düzenli artıp sonra düzensiz devam ediyordu. Düzensiz devam etmesini de benim meraktan test yaptırmamdan öğrendik. Yoksa doktor düzenli arttığı için betahcg bakmayacaktı.
Maalesef bugün yine istenilen düzeyde artmamış. Yine de doktor kontrol etti ultrasonla ve kese büyümüş yolksac oluşmuş.
Ama kalp atışı daha duyamadık. Benim de sat 16 kasımdı. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Umarım duyulur ve sağlıklı devam eder.
Hepimiz için yeni haftada güzel haberler duyarız inşallah.
Cok uzuldum cok gecmıs olsunKızlar çarşamba günü gittiğimde kese 8.8 mm mis bebeği ne zaman görebilirim sizce
cokiilay
İlk dönemden hariç şuan benim de senin gibi artıyor. Ama doktorum böyle bir ihtimalin düşük de olsa olabileceğini söyledi. Hatta ben meraktan kan vermeseydim öğrenmeyecektik düzensiz olduğunu, kese takibi yapacaktık dedi.yuzde 60 tan az sagliksiz diyorlar canim benim yuzde 37 artti o bile mucizeye donustuyse herzaman umut vardir.bak benden bile gecmis senin sat ın . ben inaniyorum senin de herseyin guzel devam edicek❤
Canım çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.İkinci bir doktora ultrasona gönderdi zaten kendisi. O da çok bozuk bir kese bu dedi, kalp atışını duyamadi.
Ekliyorumiilay
Batman komşumuz. Biz şuan Siirt’teyiz. Batman bile Siirt’ten daha gelişmiş bir yer öyle düşünEvet canım iyi ki de öyle yaptım diyorum. Çünkü eşimin tayin gittiği yer batman iliydi, doğu yeriydi ve kimsemiz olmayacaktı. Aile büyüklerinin oraya gitmesi de imkansızdı. Bir de çocuğumun kimliğinde doğum yeri orası yazsin istemedim. Benim ve eşimin memleketleri de farklı illerdi. O yüzden hem ilk doğumum olduğu için hemde tayin nedeniyle kendi annemin yanındaydım. Rabbim başımdan eksik etmesin herşeyime koştular, yetiştiler![]()
İnan benim yasadigim kanamayi cok az kisi yasamistir hamilelik surecinde kuzum o kadar asiri oldu 5 ay boyunca hemde ama cok sukur kucagimda9
Cnm söyledim iğne söyledi bana lekende olunca vurundum ama lekenlenme ve bu kadar ağrı olması dış veya boş gebelik değildir demi çünkü degerimde artış var düşük değil büyük ihtimal inş sağlıklı gebeliktir
İnşallah.Canımm ne desem bilemedim bir mucize olur inşallah perşembeye kadar
Hayır hiç lekelenmem olmadı. İkinci doktor da sordu kanaman var mı diye.Artemissisipi cok gecmıs olsun canom ınsallah en kısa surede tekrar hamıle kalırsın lekelenme. Veya herhangı bır suphen varmıydı
Agrın sızın bı belırtın?Hayır hiç lekelenmem olmadı. İkinci doktor da sordu kanaman var mı diye.