2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende tekim burda ama yakın olduğu için aile büyükleri gelecek ilkindede öyle olmuştu. Ben sakaryadayım. Ailelerimiz İstanbulda. Uzak olsaydık büyük ihtimal bende annemin yanına giderdim.
Bende Sakaryadanım ama biz buralıyız

iilay benimde öyle valla annemin yanına gideceğim ama kırkı çıkmadan dönmem ben sanırım eşimde izinlerini kullanır
Bende aynı şekilde canım. Eşim en fazla 40 gün falan izin kullanabilir. O yüzden doğumdan sonra gelmesi gerekiyor. Son zamanlarda yanımda olmayacak olması beni en çok düşündüren şey.

İyi haber yok benden. Kese bozulmuş, 6+2 görünüyor. Kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
merhaba canim cok uzuldum.ben de temmuzda gitmistim 6 haftalik olmasi gereken 5 haftada kalmis gelismemisti.ben yinede bekledim 8.haftaya kadar ama kurtaj olmustum.doktor hemen hamile kalabilirsin beklemene gerek yok demisti..agir grip oldum falan derken 4 ay sonrasi tekrar hamileyim.insallah sende hemen kendini toparlarsin ve guzel haberini paylasirsin.❤

Allah karşımıza iyilerini çıkarsın diyelim o zaman canım

Canım senin kontrol bugünde dimi ne oldu

Bizim buradakiler de memnun değil. Ama mecbur gidiyoruz. Ağrı ya da Iğdır yakınsa tercih edebilirsin. Sanırım Iğdır’da küçük bir il çok seçeneğin olmayabilir.
Orada kaynanam yapmış dogum 8 yıl önce menun kalmış o yüzden ıgdir olabilir diyorum canım bakalım hayırlısı olsun artık :)

Çok sevindim canım :) gözün aydın ay o kadarda korkuttular seni ya cok şükür duydun minicik kalbini rabbim devamını erdirsin insallah saglikla kucagına al kaç haftalik dedi
6 haftalik dedi.son adete gore 6+4 ama gec dollenme olmustu ilk beta hcg baktirirken demisti sati dikkate almicaz die.

6 haftalik dedi.son adete gore 6+4 ama gec dollenme olmustu ilk beta hcg baktirirken demisti sati dikkate almicaz die.
Benim pazartesi beta 10000 di canım bu günde kese büyümüs herhalde naz yaptı kuzucugumuz bize salı görcez inşallah

benle bir olan arkadaşlardan doktora gidenler neler dedi doktorlarınız kızlar

birde arkadaşlar rahmimde kist oluşmuş hamilelikle birlikte.doktor hamilelikle olabiliyor.önemli değil dedi .böyle birşey yaşayanız yada yakını olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…