2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cnm daha erken ama bende kızımı 6+2de alttan muyene ile anca görmüş görmüş kalpatisini duymuştum karindan sadece kese gozukuyodu

Bunu nasıl anladın doktor mu söyledi

Merhaba benım de bir kımyasal bır kürtajım var bende carsamba beta baktırdım 1300 cıktı bugun de yaptırdım 3000 gecerse cumartesi gecmezse salı gitmeyi düşünüyorum pıhtılasma testi yaptırdık bısey cıkmadı doktorum bır daha hamıle kalırsan ilk uc ay tedbir amacı ıgneye baslarız demısrı sulandırıcı bende o yuzden vakit kaybetmek istemiyorm git gel yapmakta stresli olacagndan en azından keseyi görmeye gideyim dıyorm sizde saglıkla kucagınıza alın ınsallah

Merhabaİnşallh bugün ki değeriniz yüksektir ve keseyi görürsünüzbnde kese görmek için salı düşünüyorum,bende de pıhtılaşma falan çıkmadı belki doktor tedbir için bişeyler yapar bilmiyorum,2evladımda var çok şükürİnşallh sağlıklı olur meleklerimiz bu sefer

Benim yengem de de pıhtılaşma vardı doktor 1 gün bile geçse adetin hemen gel igmeye başlicaz dedi o da 2. Gün gecikmede kan verdi 3.gün yine gitti direk igneye basladı doktor

Allah bagıslasın masallah :) ınsallah bu kez ümitliyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…