- 19 Aralık 2019
- 85
- 157
- 8
- 33
Onun zararı olmaz canım ama istersen crp ç
Onun zararı olmaz canım ama istersen crp baktır (kanda enfeksiyon)
Sağol canım ya enfeksiyon değil de hani hapşırırken öksürürken kasılma oluyor ya o beni tedirgin ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun zararı olmaz canım ama istersen crp ç
Onun zararı olmaz canım ama istersen crp baktır (kanda enfeksiyon)
Aaa ilk defa duydum . Hemen kontrol için kızımın kese ultrasonunu baktım. Yuvarlakmış. Şimdi ki kesemde yuvarlak gibi böle değişik tam yuvarlak olmasada fasulyeden çok yuvarlağı andırıyor. Bi kızçem daha mı olcak:) Hadi hayırlısı.Kızlarrr ben bugün bişey duydum keseye göre cinsiyet tahmini çok merak ettim benim kesem fasulye gibi
Alırsın Allahin izniyle canim benimCnm ama aşırı kasik ağrım oluyor inş dediğin gibi sağlıklı olur bende kucağıma alırım
ben 35 değilim canım .bana niye önerdi o zaman doktor anlamadım.ama yüzde 99 sonuç veriyormuş.35 yaş üstüne öneriyorlar canım o testi, o eğer sıkıntılı çıkarsa (Allah korusun) amniyosentezi o zaman öneriyorlar. O kan testinde cinsiyette netleşiyormuş
Genetik test canim senin bahsettigin orda kesin belli oluyor cocukta herhangi bi belli basli hastaliklarin hepsi. 2 li 3 lu 4 lu test o yurt disinda yapilan test kadar garanti degilşimdi doktordan çıktım 15 günde 2 buçuk kilo almışım .doktor dikkat et dedi.bebeğim normal herşeyi .2li taramadan bahsetti .onun için gün verdi.2.5 milyara yurt dışında yapılan bir testten bahsetti.
o ihtimalide düşünüyorum aslında 6+3oluyor ozaman ama eşimlede konuştuk az önce haftaya salı kese için gitmeye karar verdik çünkü bi kürtaj ve kimyasalım var,keseyi göreyim en azından kalp için daha ilerleyen zamanda giderimSen bilirsin canım 8 ocakta kalp atışını duymama ihtimali de var sanki çünkü.
battan 4gün önce 80di bat günü 802 oldu,buna dayanaraktan hesaplayınca kese gözükür inşallh aksilik yoksaCanim belli olmaz hcg ne kadar yukseldigi bence suan gorebilirsin. Her zaman iki kat artmiyor daha fazla da artmis olabilir. Kese gorcek kadar artmistir bence
haftaya kese için gitmek istiyorum garanti olsun kese içinde,bebiş ve kalp için 2hafta daha beklerim artık,yeterki o minnak kalbi atsın ben beklerim,martta ki bebeğimin kalbinde sıkıntı vardıinşallh bu sefer iyi gider her şeybenim kese 900 lerde minicik gorundu.pazartesiydi.persembe baya buyumustu.suan sadece keseyi goruebilirsiniz bebek icin haftaya gidin
evet canım fasülye gibiyse yani uzunlamasına erkek derler,yuvarlaksa kızbir kızım bir oğlum var ve gerçekten bizde tuttu bu durum tabi bunlar bu işlerin esprileriKızlarrr ben bugün bişey duydum keseye göre cinsiyet tahmini çok merak ettim benim kesem fasulye gibi
%99 kesin sonuc istiyorsan diye soylemistir canim. Benim bundan 3 sene once gayet 24-25 yasindaki arkadaslarimda yaptırmışlardı. Yasla cok alakalı degil ama tabiki belli bi yas grubu daha cok riskliymis bu anlamda. Mesela Allah korusun esinin veya kendi ailesinden birinde bi hastalik dogum anamolisi vs olanlarda yaptiriyor cocugumda hasta mi genetikten dolayi diyeben 35 değilim canım .bana niye önerdi o zaman doktor anlamadım.ama yüzde 99 sonuç veriyormuş.
İsteyene yapıyorlar o testi sadece yaştan değil diye biliyorum arkadaşım yaptırdı çünkü yaşı küçük ama tabi ilerleyen yaşlarda risk arttığı için önemli olabilir,doktorunuz bilgilendirmek amaçlı söylemiştir benceben 35 değilim canım .bana niye önerdi o zaman doktor anlamadım.ama yüzde 99 sonuç veriyormuş.
Normal mi bilmiyorum ama bana oluyor. Hele öksürdüğümde falan direk sızlıyor. İnşallah normaldir.Kızlar kasıgıma adet sancı gırdı 15sn fln normal mı sızde de oluyor mu?
Banada oluyor ya sorcam bu gün doktorumaKızlar kasıgıma adet sancı gırdı 15sn fln normal mı sızde de oluyor mu?
Sızlama seklınde degıl hanı adet olucagımız gun bıle kasıklar agrırya sancı gıbı ole bısey oldu anlık gectıNormal mi bilmiyorum ama bana oluyor. Hele öksürdüğümde falan direk sızlıyor. İnşallah normaldir.
Tamam canım cok korktum:/Banada oluyor ya sorcam bu gün doktoruma
Bana da oluyor arada, bazen gün boyu sürüyor. Belime doğru sancı vuruyor acaba böbrekten mi diye şüphelenmeye başladım. Bugün randevum var soracağım bakalım doktora.Kızlar kasıgıma adet sancı gırdı 15sn fln normal mı sızde de oluyor mu?
Bos gebelık oldugunu dr mu soledı?Selam hanımlar dün acile gittik lekelenme yüzünden daha önce hiç gitmemistim kontrole normalde bugün randevum kese var ama kalp atışını göremedi doktor 6+1 dedi adet tarihinde 10 gün var arada sanırım boş gebelik gibi hissediyorum. Bugün yine gideceğim vajinal bakilacak umarım duyulur kalp atışı
Belde degıl ama kasıgıma gırdı adet oldum sandım://bu sekılde oluyor muBana da oluyor arada, bazen gün boyu sürüyor. Belime doğru sancı vuruyor acaba böbrekten mi diye şüphelenmeye başladım. Bugün randevum var soracağım bakalım doktora.
Evet oluyor.Belde degıl ama kasıgıma gırdı adet oldum sandım://bu sekılde oluyor mu