2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim yengem de de pıhtılaşma vardı doktor 1 gün bile geçse adetin hemen gel igmeye başlicaz dedi o da 2. Gün gecikmede kan verdi 3.gün yine gitti direk igneye basladı doktor
Bende pıhtılasma yokmus ama önlem amavlı belki verırım dedı kesin geleceksin demedı o yuzden rahatım biraz :))

Sendede oluyor mu xanım bısey saplandı resmen agrı 15sn gectı adet sancısı gıbı
Cnm bu tarz ağrılar normal herkesde de farklı tarzda olabilir olmayadabilir kanama leke olabilir ama herkesin gebeligi kendine hastir
Ben iki kizimda da hep leke geldi 19. Haftada hastaneye kanamadan havlu yetistiremedikleri kadın geldi mesela 1 hafta sonra sikintisiz taburcu edildi
Yani allah ne derse o
Hemen paniğe kapılmayın anlık üzüntüler yasamayin her dönemin ayrı zorluğu olacaktır muhakakk

Dogru dıyorsun canım ıste ılk gebelık olacagı ıcın cok endıselenıyorum herseyden

Karın ağrısı iyi bir şey demişti benim dr.um. Bu arada 8. Hafta içinde benim gibi karnı şişen var mı? bildiğiniz kocaman karnım oldu. Hamile pantolonuna geçtim bugün itibariyle.. oysa ki yediklerime çok dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldığım için.. tartı da eksi gösteriyor zaten.. ilk kızımda da çabuk çıkmıştı karnım ama bu sefer bi abartı geldi bana

Been Hamile pantolonuna geçmedim ama dar olsn bir iki pantalonum olmuyor. Hemen genişledim sanki. Ama ben kilo da aldım tartıda

Benim de karnım çıktı canım çok erkenden, gaz ve siskinliktendir belki diye düşünüyorum.

Canim ben kilolu hamile kalmadığım halde bile suan zor oluyo pantolonlarim. Bu ikinci hamileligim, ilkinde 8.haftada gecmistim hamile pantalonuma. Bunda daha cok yeni susn degil ama bence bikac haftaya yine ayni olur. Normal taytlerde rahat edemiyorum hamilelik taytime gectim hic sıkmıyor karnimi daha rahat ediyorum

Kuzularım selammm şimdi çıktım doktordan herşey yolundaymış kesemiz oluşmuş ultrasondan baktık yeride güzelmiş , daha fasulyem 8.5 mm 15 gün sonra gel kalp atışını dinletelim dedi
Gözünaydın canım,darısı kese görmeyenlere inşallh

Bende hamile kalmayı düşünüyorum doktorum balık yağı kullanman güzel olur her şekilde dedi easyfishoili kullanmaya başladım yetişkinler için olanı memnunum kullanmaya devam ediyorum balık tadı kokusu yok

Kuzularım selammm şimdi çıktım doktordan herşey yolundaymış kesemiz oluşmuş ultrasondan baktık yeride güzelmiş , daha fasulyem 8.5 mm 15 gün sonra gel kalp atışını dinletelim dedi
Gözün aydın canım bende çarşamba günü görmüştüm insallah kalbinide duyarız bu kese boyutu nasıl yazıyor acaba benim ultrason resminde Gs 0.880 cm yazıyor 8 mm mi oluyor acaba anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…