- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Umarım kotu bısey degıldırEvet oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım kotu bısey degıldırEvet oluyor.
Cnm daha erken ama bende kızımı 6+2de alttan muyene ile anca görmüş görmüş kalpatisini duymuştum karindan sadece kese gozukuyoduSelam hanımlar dün acile gittik lekelenme yüzünden daha önce hiç gitmemistim kontrole normalde bugün randevum kese var ama kalp atışını göremedi doktor 6+1 dedi adet tarihinde 10 gün var arada sanırım boş gebelik gibi hissediyorum. Bugün yine gideceğim vajinal bakilacak umarım duyulur kalp atışı
Evet cnm okumuştum randevu saatini dualarim seninle insmerhaba canim 16.45 te randevum.hayirlisi insallah
Korkma canım . Eşimin tanıdıgı doktor var ona sormuş arada sancı gibi agrılar okuyor normal demiş aşırı olmuyor bende ama bqzen bende agrı oldugu gibi tuvalete kosuyorum adet mi oldum diyeTamam canım cok korktum:/
Bunu nasıl anladın doktor mu söylediSelam hanımlar dün acile gittik lekelenme yüzünden daha önce hiç gitmemistim kontrole normalde bugün randevum kese var ama kalp atışını göremedi doktor 6+1 dedi adet tarihinde 10 gün var arada sanırım boş gebelik gibi hissediyorum. Bugün yine gideceğim vajinal bakilacak umarım duyulur kalp atışı
Evet yaa neysekı cok sukur :)Korkma canım . Eşimin tanıdıgı doktor var ona sormuş arada sancı gibi agrılar okuyor normal demiş aşırı olmuyor bende ama bqzen bende agrı oldugu gibi tuvalete kosuyorum adet mi oldum diye
Bizler şu 3 ayı atlatana kadar hep dikken üstünde olacagız galibaEvet yaa neysekı cok sukur :)
Evet aklım cıktı bıraz onceBizler şu 3 ayı atlatana kadar hep dikken üstünde olacagız galiba
Sendede oluyor mu xanım bısey saplandı resmen agrı 15sn gectı adet sancısı gıbıKizlar rahim buyudugu için ağrılar genelde normal oluyo cok endişe etmeyin
Merhaba benım de bir kımyasal bır kürtajım var bende carsamba beta baktırdım 1300 cıktı bugun de yaptırdım 3000 gecerse cumartesi gecmezse salı gitmeyi düşünüyorum pıhtılasma testi yaptırdık bısey cıkmadı doktorum bır daha hamıle kalırsan ilk uc ay tedbir amacı ıgneye baslarız demısrı sulandırıcı bende o yuzden vakit kaybetmek istemiyorm git gel yapmakta stresli olacagndan en azından keseyi görmeye gideyim dıyorm sizde saglıkla kucagınıza alın ınsallaho ihtimalide düşünüyorum aslında 6+3oluyor ozaman ama eşimlede konuştuk az önce haftaya salı kese için gitmeye karar verdik çünkü bi kürtaj ve kimyasalım var,keseyi göreyim en azından kalp için daha ilerleyen zamanda giderim
battan 4gün önce 80di bat günü 802 oldu,buna dayanaraktan hesaplayınca kese gözükür inşallh aksilik yoksa☺
haftaya kese için gitmek istiyorum garanti olsun kese içinde,bebiş ve kalp için 2hafta daha beklerim artık,yeterki o minnak kalbi atsın ben beklerim,martta ki bebeğimin kalbinde sıkıntı vardıinşallh bu sefer iyi gider her şey
evet canım fasülye gibiyse yani uzunlamasına erkek derler,yuvarlaksa kızbir kızım bir oğlum var ve gerçekten bizde tuttu bu durum tabi bunlar bu işlerin esprileri
Merhabaİnşallh bugün ki değeriniz yüksektir ve keseyi görürsünüzbnde kese görmek için salı düşünüyorum,bende de pıhtılaşma falan çıkmadı belki doktor tedbir için bişeyler yapar bilmiyorum,2evladımda var çok şükürİnşallh sağlıklı olur meleklerimiz bu seferMerhaba benım de bir kımyasal bır kürtajım var bende carsamba beta baktırdım 1300 cıktı bugun de yaptırdım 3000 gecerse cumartesi gecmezse salı gitmeyi düşünüyorum pıhtılasma testi yaptırdık bısey cıkmadı doktorum bır daha hamıle kalırsan ilk uc ay tedbir amacı ıgneye baslarız demısrı sulandırıcı bende o yuzden vakit kaybetmek istemiyorm git gel yapmakta stresli olacagndan en azından keseyi görmeye gideyim dıyorm sizde saglıkla kucagınıza alın ınsallah
Canımm saglıkla ılerlesın ınsallah:)Kuzularım selammm şimdi çıktım doktordan herşey yolundaymış kesemiz oluşmuş ultrasondan baktık yeride güzelmiş , daha fasulyem 8.5 mm 15 gün sonra gel kalp atışını dinletelim dedi
Olabilir dedi aradaki zaman biraz fazla gibi geldi sanırımBos gebelık oldugunu dr mu soledı?
Benim yengem de de pıhtılaşma vardı doktor 1 gün bile geçse adetin hemen gel igmeye başlicaz dedi o da 2. Gün gecikmede kan verdi 3.gün yine gitti direk igneye basladı doktorMerhaba benım de bir kımyasal bır kürtajım var bende carsamba beta baktırdım 1300 cıktı bugun de yaptırdım 3000 gecerse cumartesi gecmezse salı gitmeyi düşünüyorum pıhtılasma testi yaptırdık bısey cıkmadı doktorum bır daha hamıle kalırsan ilk uc ay tedbir amacı ıgneye baslarız demısrı sulandırıcı bende o yuzden vakit kaybetmek istemiyorm git gel yapmakta stresli olacagndan en azından keseyi görmeye gideyim dıyorm sizde saglıkla kucagınıza alın ınsallah
Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahKuzularım selammm şimdi çıktım doktordan herşey yolundaymış kesemiz oluşmuş ultrasondan baktık yeride güzelmiş , daha fasulyem 8.5 mm 15 gün sonra gel kalp atışını dinletelim dedi
Benim adet tarihine göre bugün 7+4 doktor dün 6+1 dedi keseye göre aradaki zaman farkı biraz fazla sanirimCnm daha erken ama bende kızımı 6+2de alttan muyene ile anca görmüş görmüş kalpatisini duymuştum karindan sadece kese gozukuyodu
Evet adet tarihine göre 7+4 um doktor 6+1 bugün randevum vardı alttan muayene isteyeceğimBunu nasıl anladın doktor mu söyledi
Allah bagıslasın masallah :) ınsallah bu kez ümitliyim bendeMerhabaİnşallh bugün ki değeriniz yüksektir ve keseyi görürsünüzbnde kese görmek için salı düşünüyorum,bende de pıhtılaşma falan çıkmadı belki doktor tedbir için bişeyler yapar bilmiyorum,2evladımda var çok şükürİnşallh sağlıklı olur meleklerimiz bu sefer