- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese gorunmedı mı?Kızlar merhaba ben carsamba gunu oglen beta baktırdım 1304 cıktı bugun de baktırdım 2231 cıkmıs artıs tam ıkı katı degıl neden olmus olabilir sıkıntı olur mu ya da bıraz tekaslandım acıkcası
Çok fark yok ki arada cnm sıkıntı etme farklı yerde hatta farklı saat aralığında vermen bile degerde fark yapabilirKızlar merhaba ben carsamba gunu oglen beta baktırdım 1304 cıktı bugun de baktırdım 2231 cıkmıs artıs tam ıkı katı degıl neden olmus olabilir sıkıntı olur mu ya da bıraz tekaslandım acıkcası
Sabah ilk kalktığımızda olan göbek bebek göbeği canımKarın ağrısı iyi bir şey demişti benim dr.um. Bu arada 8. Hafta içinde benim gibi karnı şişen var mı? bildiğiniz kocaman karnım oldu. Hamile pantolonuna geçtim bugün itibariyle.. oysa ki yediklerime çok dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldığım için.. tartı da eksi gösteriyor zaten.. ilk kızımda da çabuk çıkmıştı karnım ama bu sefer bi abartı geldi bana
Su an sadece kan da takıp edıyorm muayeneye gitmedimKese gorunmedı mı?
Muayeneye gıdın bence keseyı gorursunuzSu an sadece kan da takıp edıyorm muayeneye gitmedim
Aynı yerde verdm de ben 3 bine yaklasır dıye tahmin etmıstm tesekkur ederım yorum ıcınÇok fark yok ki arada cnm sıkıntı etme farklı yerde hatta farklı saat aralığında vermen bile degerde fark yapabilir
Kese ıcın deger 3-5 bin arası dıyorlar da alttan muayene olmadan karından görünür mü kiMuayeneye gıdın bence keseyı gorursunuz
Benım gorundu canım ben en son 289u gordum sonra 1hafta sonrq gordum yanı yaklasık regerjm 2bıne ulastıgındaKese ıcın deger 3-5 bin arası dıyorlar da alttan muayene olmadan karından görünür mü ki
AA ne guzel darısı kalbine olsun ınsallah tesekkur ederımBenım gorundu canım ben en son 289u gordum sonra 1hafta sonrq gordum yanı yaklasık regerjm 2bıne ulastıgında
Canım bence bugun hemen gıt gor ıcın rahatlasın:)ınsallah canım hepımız ıcınAA ne guzel darısı kalbine olsun ınsallah tesekkur ederım
Calısıyorm canım tahlilleri bile gidip ögle arası yaptırıyorum yarin giderim aklım kalmasın ınsallahCanım bence bugun hemen gıt gor ıcın rahatlasın:)ınsallah canım hepımız ıcın
%60 enaz diyolar sizin %71 artmis sorun yokKızlar merhaba ben carsamba gunu oglen beta baktırdım 1304 cıktı bugun de baktırdım 2231 cıkmıs artıs tam ıkı katı degıl neden olmus olabilir sıkıntı olur mu ya da bıraz tekaslandım acıkcası
Cok tesekkur ederım Allah razı olsun%60 enaz diyolar sizin %71 artmis sorun yok
Normal canım. Çok şiddetli olmadığı sürece girip çıkan sancılar, rahminin büyüdüğünü gösteriyor. Ara ara olacak o.:)Kızlar kasıgıma adet sancı gırdı 15sn fln normal mı sızde de oluyor mu?
Canım. Daha önceden doğum yapan kadınlarda daha erken çıkıyor karın, ondan olabilir. Ayrıca bağırsak hareketlerinden hemen şişer. Sabah ve akşam karnında büyük şişkinlik farkı görürsün. Hakkımızda hayırlısı.Karın ağrısı iyi bir şey demişti benim dr.um. Bu arada 8. Hafta içinde benim gibi karnı şişen var mı? bildiğiniz kocaman karnım oldu. Hamile pantolonuna geçtim bugün itibariyle.. oysa ki yediklerime çok dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldığım için.. tartı da eksi gösteriyor zaten.. ilk kızımda da çabuk çıkmıştı karnım ama bu sefer bi abartı geldi bana
Yok canım bir şey olmazSağol canım ya enfeksiyon değil de hani hapşırırken öksürürken kasılma oluyor ya o beni tedirgin ediyor