2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlarrr ben bugün bişey duydum keseye göre cinsiyet tahmini çok merak ettim benim kesem fasulye gibi
Aaa ilk defa duydum . Hemen kontrol için kızımın kese ultrasonunu baktım. Yuvarlakmış. Şimdi ki kesemde yuvarlak gibi böle değişik tam yuvarlak olmasada fasulyeden çok yuvarlağı andırıyor. Bi kızçem daha mı olcak:) Hadi hayırlısı.

35 yaş üstüne öneriyorlar canım o testi, o eğer sıkıntılı çıkarsa (Allah korusun) amniyosentezi o zaman öneriyorlar. O kan testinde cinsiyette netleşiyormuş
ben 35 değilim canım .bana niye önerdi o zaman doktor anlamadım.ama yüzde 99 sonuç veriyormuş.

şimdi doktordan çıktım 15 günde 2 buçuk kilo almışım .doktor dikkat et dedi.bebeğim normal herşeyi .2li taramadan bahsetti .onun için gün verdi.2.5 milyara yurt dışında yapılan bir testten bahsetti.
Genetik test canim senin bahsettigin orda kesin belli oluyor cocukta herhangi bi belli basli hastaliklarin hepsi. 2 li 3 lu 4 lu test o yurt disinda yapilan test kadar garanti degil

Sen bilirsin canım 8 ocakta kalp atışını duymama ihtimali de var sanki çünkü.
o ihtimalide düşünüyorum aslında 6+3oluyor ozaman ama eşimlede konuştuk az önce haftaya salı kese için gitmeye karar verdik çünkü bi kürtaj ve kimyasalım var,keseyi göreyim en azından kalp için daha ilerleyen zamanda giderim
Canim belli olmaz hcg ne kadar yukseldigi bence suan gorebilirsin. Her zaman iki kat artmiyor daha fazla da artmis olabilir. Kese gorcek kadar artmistir bence
battan 4gün önce 80di bat günü 802 oldu,buna dayanaraktan hesaplayınca kese gözükür inşallh aksilik yoksa
benim kese 900 lerde minicik gorundu.pazartesiydi.persembe baya buyumustu.suan sadece keseyi goruebilirsiniz bebek icin haftaya gidin
haftaya kese için gitmek istiyorum garanti olsun kese içinde,bebiş ve kalp için 2hafta daha beklerim artık,yeterki o minnak kalbi atsın ben beklerim,martta ki bebeğimin kalbinde sıkıntı vardıinşallh bu sefer iyi gider her şey
Kızlarrr ben bugün bişey duydum keseye göre cinsiyet tahmini çok merak ettim benim kesem fasulye gibi
evet canım fasülye gibiyse yani uzunlamasına erkek derler,yuvarlaksa kızbir kızım bir oğlum var ve gerçekten bizde tuttu bu durum tabi bunlar bu işlerin esprileri

ben 35 değilim canım .bana niye önerdi o zaman doktor anlamadım.ama yüzde 99 sonuç veriyormuş.
%99 kesin sonuc istiyorsan diye soylemistir canim. Benim bundan 3 sene once gayet 24-25 yasindaki arkadaslarimda yaptırmışlardı. Yasla cok alakalı degil ama tabiki belli bi yas grubu daha cok riskliymis bu anlamda. Mesela Allah korusun esinin veya kendi ailesinden birinde bi hastalik dogum anamolisi vs olanlarda yaptiriyor cocugumda hasta mi genetikten dolayi diye

İsteyene yapıyorlar o testi sadece yaştan değil diye biliyorum arkadaşım yaptırdı çünkü yaşı küçük ama tabi ilerleyen yaşlarda risk arttığı için önemli olabilir,doktorunuz bilgilendirmek amaçlı söylemiştir bence

Kızlar kasıgıma adet sancı gırdı 15sn fln normal mı sızde de oluyor mu?

Selam hanımlar dün acile gittik lekelenme yüzünden daha önce hiç gitmemistim kontrole normalde bugün randevum kese var ama kalp atışını göremedi doktor 6+1 dedi adet tarihinde 10 gün var arada sanırım boş gebelik gibi hissediyorum. Bugün yine gideceğim vajinal bakilacak umarım duyulur kalp atışı

Kızlar kasıgıma adet sancı gırdı 15sn fln normal mı sızde de oluyor mu?
Bana da oluyor arada, bazen gün boyu sürüyor. Belime doğru sancı vuruyor acaba böbrekten mi diye şüphelenmeye başladım. Bugün randevum var soracağım bakalım doktora.

Bos gebelık oldugunu dr mu soledı?

Bana da oluyor arada, bazen gün boyu sürüyor. Belime doğru sancı vuruyor acaba böbrekten mi diye şüphelenmeye başladım. Bugün randevum var soracağım bakalım doktora.
Belde degıl ama kasıgıma gırdı adet oldum sandım://bu sekılde oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…