2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim cok sevindim hayirli olsun. Insallah ben de hamileyimdir ya :/

Arkadaşlar az önce acile gittim.Demistim ya nezleyim diye hatta gripmisim.Doktora hamilelik şüphem var hocam dedim.Adetin geçti mi dedi.Hayir ama belirtilerim var idrarda çıktı dedim.Kanda bakılsa dedim.Bana ters ters baktı tıbben mümkün değil adetin üzerinden en 10 gün geçmesine lazım.Kan testi mantıksız olur dedi.Test yaptırmadı.3 tane ilaç yazdı.Bunlar sakıncalı değil dedi.Sinir oldum.Ben talep edince yapmak zorunda değil mi?Eczaneden test aldim gelirken bu saatte bile yine pozitif çıktı.

Iki gün geçti deseydin başka dilden anlamiyolar

Iki gün geçti deseydin başka dilden anlamiyolar
Bilseydim böyle bir tepki alacağımı öyle derdim sanırım.Ama çok saçma adetin üzerinden 10 gün geçince neredeyse kalp atışları duyuluyor.Tamam alanı değil de bi doktor bu kadar bilgisiz olamaz.Tibben mümkün değil diyor ısrarla

Kullanma sakın dogal seylerle gecırmeye calıs canım benımde dısımden dolayı yuzum sıs ama kullanmadım catlatma ıgnesın den dolayı

Cnm icme bence sen o ilaclari ozelde bi doktora gt yarin oyle icersin

İçiyorum ya 1 bardak

6. Haftaya girince mi başladı bulantiniz
Yok canım benim bulantı çok erken başladı daha adetim gecmeden hafif bulanti vardi ama bugüne kadar hiç çıkarmamıştım.simdi kokuya karşı hassasiyet artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…