• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba benim son adet 9 ekim bugün kan testi yaptırdım 238 çıktı varsa idrarda çıkar test yapin

Hayırlı olsun, sağlıkla bir avazda alın kucağınıza inşallah . Bu 6 gün önceden belli eden testler var ya ondan yaptım negatif çıktı. Sabah aç karnına bir daha yapacağım gece regl olmazsam.

sucukgelisimci sucukgelisimci canım ya temmuz annesi olmak çok mu zor ya? Kış bebeği daha kolay derler hep aslında... gerçi şimdi düşündüm de ikizlere kasımda doğum yaptım o soğuklarda bile lohusalık nasıl bunaltmisti nasıl terliyordum... temmuzda lohusaligi tahmin edemiyorum:KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben çok zorlandım, avantajları da var gerçi, askılı tulumlarla deviriyorsun yazı. Lahana gibi sarıp sarmalamıyorsun bebişi. :)

Hayırlı olsun, sağlıkla bir avazda alın kucağınıza inşallah . Bu 6 gün önceden belli eden testler var ya ondan yaptım negatif çıktı. Sabah aç karnına bir daha yapacağım gece regl olmazsam.
Teşekkür ler amin Allah size de nasip etsin yumurtlama tarihini biliyorsanız 12.13.test pozitif veriyor ondan önce çıkmıyor

benim 24 eylül keseyi geçen hafta çarşamba gördüm fakat bebeği göremedik.yarın kalp atışı duymaya gidicem umarım duyarım
Son adet 25 eylul canim dun gittim doktora 4+5teyiz haftaya tekrar gdcem umarim kalp atislarinida duyariz sende artik goreblirsin keseyi

Dogru soyluyorsun son adet tarihine gore hesaplanirsa oyle ama doktorum dollenme gunu gore hesapladi cnku o gun sadece korunmadik 2 adet ortasinda hamile kaldigim icin
Anladim canim amannnn bebisin iyi olsun da ister 4 haftalik olsun ister 5 yeterki pitircik iyi olsun yerinde :)

Doğru söylüyorsun. Doktorumda her kese sağlıklı bebek demek degil. Bebeği görüp kalp atışını duymak lazim deyince. Keseyi gördüğüme bile sevinemedim.arastirip duruyorum.

5+4dum canim pazartesi gittim. Senin suanki halinle aynı olmuş oluyor 2 gün var aramızda.

Allah razı olsun da iste yazdığım gibi doktor bozdu moralimi biraz belkide ondan.
Canım bu zamanlarda geriden veya ilerden gitmesi normal kişiden kişiye değişir o dert etme kendine boşuna sağlıklı hepsi

Aramızda iki gun var canım senın 6 temmuz gorunuyor benım de 8 benımde bugun gorunmedı iki hafta sonra göruselım dedi demekki endiselencek birşey değil
Yok yok hiç değil kuzum endişelenme herşey yolunda olmasa o beni çağırırdı zaten bi daha gel diye çok olumlu konuştu

Back