• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla benim 24 saat bulanıyo kızlar doktor zofer diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum ama çok da bana mısın demiyor öff
Canım maşallah sen 9 haftanın içindesin.
Sen de durumlar nasıl gelişti.kalp atisi ni nezaman duydun? Bebisi ne zaman gördün..
Biraz aydınlat bizi

Canım maşallah sen 9 haftanın içindesin.
Sen de durumlar nasıl gelişti.kalp atisi ni nezaman duydun? Bebisi ne zaman gördün..
Biraz aydınlat bizi
Yok canım ya benim ikiz diye erken doğum olcakmış, aslında yarın 7. Haftamın başlangıcı. Doktor 3 hafta erken doğacak dedi. Ben geçen hafta bebişlerşmi gördüm, bu cuma günü için kalp atışlarını duyarız dedi(6+1 olacak). Karışmasın diye takvimimi temmuz mu yapsam:deli:

Oyle karsilastirma yapma canim uzulme herkesinki farkli, gun gun buyuyorlar. Haftaya gore, gun bile farkediyor..
Doğru söylüyorsun. Doktorumda her kese sağlıklı bebek demek degil. Bebeği görüp kalp atışını duymak lazim deyince. Keseyi gördüğüme bile sevinemedim.arastirip duruyorum.
Kaç haftalıktı gittiğinde canım
5+4dum canim pazartesi gittim. Senin suanki halinle aynı olmuş oluyor 2 gün var aramızda.
Kiz kucuk degil bozma moralini gayet iyi masallahh
Allah razı olsun da iste yazdığım gibi doktor bozdu moralimi biraz belkide ondan.

Yok canım ya benim ikiz diye erken doğum olcakmış, aslında yarın 7. Haftamın başlangıcı. Doktor 3 hafta erken doğacak dedi. Ben geçen hafta bebişlerşmi gördüm, bu cuma günü için kalp atışlarını duyarız dedi(6+1 olacak). Karışmasın diye takvimimi temmuz mu yapsam:deli:
Canım sen yine normal hangi zamanda doğması gerekiyorsa öyle yap... hem bebislerin gelişimini takip etmen açısından daha doğru bilgi verir sana

Ve ben bu sabah adet oldum kesin ve kesin hamile değilim yani dünden belliydi vajinal ultrasonda ama yinede bi umut diyodum

Doğru söylüyorsun. Doktorumda her kese sağlıklı bebek demek degil. Bebeği görüp kalp atışını duymak lazim deyince. Keseyi gördüğüme bile sevinemedim.arastirip duruyorum.

5+4dum canim pazartesi gittim. Senin suanki halinle aynı olmuş oluyor 2 gün var aramızda.

Allah razı olsun da iste yazdığım gibi doktor bozdu moralimi biraz belkide ondan.
Onu yapiyorlar yaa ama mecbur cunku her sey olabiliyor.. deger cikiyor keseyi rahimde gormek gerekiyor.. kese rahimde oluyor bebegi gormek gerekiyor, bebegi goruyorsun kalp atmasi gerekiyor vs.. kiyas yapmadan kendi gebeligimizin tadini cikarmak lazim.. bir de iyi dusun iyi olsun:)

Onu yapiyorlar yaa ama mecbur cunku her sey olabiliyor.. deger cikiyor keseyi rahimde gormek gerekiyor.. kese rahimde oluyor bebegi gormek gerekiyor, bebegi goruyorsun kalp atmasi gerekiyor vs.. kiyas yapmadan kendi gebeligimizin tadini cikarmak lazim.. bir de iyi dusun iyi olsun:)
Evet haklısın ama ben zaten her ihtimali biliyorum biraz sevinmek guzel düşünmek istiyorum, Yok. Yapımda da var benim negatif düşünmek en sevmedigim huyum.

1 yildir olmuyordu iyice umudum kesilmeye başladı bi sure ara verip dinlenmeye ihtiyacım var sanırım zaten tedaviye başlanacak pko için kilomda var doktor bu kiloyla hamile kalmanın onrmem dedi
Saglik olsun hem kilo vermeye calisirsin.. belli olmuyor bu isler umudunu kestigin kafandan attigin an gelebiliyor:) hakkinda hayirlisi.

Aaa anladım canım, sağlıkla vaktinde kucağına al bebislerini insallah..
Evet takvime bakınca kafam karisti;)
Değiştirmen daha iyi olmuş, şuan için kaç haftalik oldukları önemli

İkiz olduğu için en son genelde 37 haftada alıyorlar... bizimkiler daha fazla dayanamayıp 36+1 de gelmişlerdi... ayın 20
Sinde 2 yaşında olacaklar inşallah ❤❤❤
Ayyy maşallah 3. Geliyor desene:) nasıl ikizler hamileliği daha mı zor oluyor canım.? Ben çok korkuyorum aynı anda 2 tane napıcam diye:)

Merhaba güzel anneler ve güzel anne adaylari . Hepimiz evlat sahibi olma dilegiyle .. benim 2 tane kizim var birisi 2015 dgeri 2016 dogumlu 2018 ekim ayinda tam yumurtlama günumde hamile kaldim isteyerek oldu burda aylarimizi haftalarimizi paylasirsak mutlu olurum 25 yasindayim bebegimle 5 haftalil olmusuz bile umarim buda erkek olur dualarinizi bekliyorum cnku kolay olmuyor dogumlarimiz rabbim hayirli ewlatlar nasip etsin gonlumuzdekni hakkimiza hayrli eylesin ve sizleri de burda gormek cok mtlu etti beni ilk bebegim gbo heycanliyim Sizinle paylasmak iyi gelecek

aramızda bır gun var bende 27 eylulde reglı oldum 22 de beklenen adettı dun ve bugun test yaptım sılık cıktı bugun baya nettı ayın 30 u gibi doktora gıdeyım dıyorum acele etmıycem erken gıdınce cok stres yapıyorum
Bende sizinle ayniyim hemen hemen 25 eyluldu son adet tarihim suan 5 haftaligiz

Bende sizinle ayniyim hemen hemen 25 eyluldu son adet tarihim suan 5 haftaligiz
Acelesi yok ama sen kendini nasil iyj hissedeceksen oyle yap . Bizde haftaya kontrole gidecegiz kalp atislarinida duyariz umarim darisida sana olsun kuzum ❤

Back