2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hakkınızda hayırlısı olsun.Neden temmuz annesi olmak istemiyorsunuz acaba?

Ağlama gülme alınma sinirlenme bütün duygular karışıyor.Hepsi hormonların oyunu

sucukgelisimci canım ya temmuz annesi olmak çok mu zor ya? Kış bebeği daha kolay derler hep aslında... gerçi şimdi düşündüm de ikizlere kasımda doğum yaptım o soğuklarda bile lohusalık nasıl bunaltmisti nasıl terliyordum... temmuzda lohusaligi tahmin edemiyorum

Merhaba benim son adet 9 ekim bugün kan testi yaptırdım 238 çıktı varsa idrarda çıkar test yapin

Ben geçen sene iki aşılama oldum canım. Hatta yazın tüp bebek doktorunuzla da gidip görüştüm. Bir aksilik çıktı tedaviye baslayamadim. İki sene sonra bu ay tedavisiz hamileyim. Hiç inancım kalmamıştı artık hamile kalacagima.

Kahve içiyor musunuz arkadaşlar.Ben çok seve

Evde minoset yok parol var.Parol içsem olur mu?En azından birazcık ayağa kalkabilsem.Hem gebelik belirtileri hem nezle karıştı
İçiyorum ya 1 bardak
Al bendende okadar hala migdem çok kötü , tekrar cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum
6. Haftaya girince mi başladı bulantiniz

Zeyna03 canım gebelik ve emzirme doneminde sadece parol icmeyi tavsiye ediyor doktorlar ben yaklasik 2 yildır hicbir agri kesici kullanmadim paroldan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…