- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Canım maşallah sen 9 haftanın içindesin.Valla benim 24 saat bulanıyo kızlar doktor zofer diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum ama çok da bana mısın demiyor öff
Yok canım ya benim ikiz diye erken doğum olcakmış, aslında yarın 7. Haftamın başlangıcı. Doktor 3 hafta erken doğacak dedi. Ben geçen hafta bebişlerşmi gördüm, bu cuma günü için kalp atışlarını duyarız dedi(6+1 olacak). Karışmasın diye takvimimi temmuz mu yapsamCanım maşallah sen 9 haftanın içindesin.
Sen de durumlar nasıl gelişti.kalp atisi ni nezaman duydun? Bebisi ne zaman gördün..
Biraz aydınlat bizi
Aramızda iki gun var canım senın 6 temmuz gorunuyor benım de 8 benımde bugun gorunmedı iki hafta sonra göruselım dedi demekki endiselencek birşey değilKızlar kese 13 mm olmuş ama bebek için erken dedi10 gün sonra gel dedi
Doğru söylüyorsun. Doktorumda her kese sağlıklı bebek demek degil. Bebeği görüp kalp atışını duymak lazim deyince. Keseyi gördüğüme bile sevinemedim.arastirip duruyorum.Oyle karsilastirma yapma canim uzulme herkesinki farkli, gun gun buyuyorlar. Haftaya gore, gun bile farkediyor..
5+4dum canim pazartesi gittim. Senin suanki halinle aynı olmuş oluyor 2 gün var aramızda.Kaç haftalıktı gittiğinde canım
Allah razı olsun da iste yazdığım gibi doktor bozdu moralimi biraz belkide ondan.Kiz kucuk degil bozma moralini gayet iyi masallahh
Yapildi ama doktor yoktu sonucu alamadım cuma günü gidicemBaktırdın mı canım kan degerlerine
Canım sen yine normal hangi zamanda doğması gerekiyorsa öyle yap... hem bebislerin gelişimini takip etmen açısından daha doğru bilgi verir sanaYok canım ya benim ikiz diye erken doğum olcakmış, aslında yarın 7. Haftamın başlangıcı. Doktor 3 hafta erken doğacak dedi. Ben geçen hafta bebişlerşmi gördüm, bu cuma günü için kalp atışlarını duyarız dedi(6+1 olacak). Karışmasın diye takvimimi temmuz mu yapsam
Onu yapiyorlar yaa ama mecbur cunku her sey olabiliyor.. deger cikiyor keseyi rahimde gormek gerekiyor.. kese rahimde oluyor bebegi gormek gerekiyor, bebegi goruyorsun kalp atmasi gerekiyor vs.. kiyas yapmadan kendi gebeligimizin tadini cikarmak lazim.. bir de iyi dusun iyi olsun:)Doğru söylüyorsun. Doktorumda her kese sağlıklı bebek demek degil. Bebeği görüp kalp atışını duymak lazim deyince. Keseyi gördüğüme bile sevinemedim.arastirip duruyorum.
5+4dum canim pazartesi gittim. Senin suanki halinle aynı olmuş oluyor 2 gün var aramızda.
Allah razı olsun da iste yazdığım gibi doktor bozdu moralimi biraz belkide ondan.
Haklısın canım değiştirdim şimdiCanım sen yine normal hangi zamanda doğması gerekiyorsa öyle yap... hem bebislerin gelişimini takip etmen açısından daha doğru bilgi verir sana
Saglik olsun canimm obur aya insallah..Ve ben bu sabah adet oldum kesin ve kesin hamile değilim yani dünden belliydi vajinal ultrasonda ama yinede bi umut diyodum
1 yildir olmuyordu iyice umudum kesilmeye başladı bi sure ara verip dinlenmeye ihtiyacım var sanırım zaten tedaviye başlanacak pko için kilomda var doktor bu kiloyla hamile kalmanın onrmem dediSaglik olsun canimm obur aya insallah..
Evet haklısın ama ben zaten her ihtimali biliyorum biraz sevinmek guzel düşünmek istiyorum, Yok. Yapımda da var benim negatif düşünmek en sevmedigim huyum.Onu yapiyorlar yaa ama mecbur cunku her sey olabiliyor.. deger cikiyor keseyi rahimde gormek gerekiyor.. kese rahimde oluyor bebegi gormek gerekiyor, bebegi goruyorsun kalp atmasi gerekiyor vs.. kiyas yapmadan kendi gebeligimizin tadini cikarmak lazim.. bir de iyi dusun iyi olsun:)
Saglik olsun hem kilo vermeye calisirsin.. belli olmuyor bu isler umudunu kestigin kafandan attigin an gelebiliyor:) hakkinda hayirlisi.1 yildir olmuyordu iyice umudum kesilmeye başladı bi sure ara verip dinlenmeye ihtiyacım var sanırım zaten tedaviye başlanacak pko için kilomda var doktor bu kiloyla hamile kalmanın onrmem dedi
İkiz olduğu için en son genelde 37 haftada alıyorlar... bizimkiler daha fazla dayanamayıp 36+1 de gelmişlerdi... ayın 20Haklısın canım değiştirdim şimdi
Aaa anladım canım, sağlıkla vaktinde kucağına al bebislerini insallah..Yok canım ya benim ikiz diye erken doğum olcakmış, aslında yarın 7. Haftamın başlangıcı. Doktor 3 hafta erken doğacak dedi. Ben geçen hafta bebişlerşmi gördüm, bu cuma günü için kalp atışlarını duyarız dedi(6+1 olacak). Karışmasın diye takvimimi temmuz mu yapsam
Ayyy maşallah 3. Geliyor desene:) nasıl ikizler hamileliği daha mı zor oluyor canım.? Ben çok korkuyorum aynı anda 2 tane napıcam diye:)İkiz olduğu için en son genelde 37 haftada alıyorlar... bizimkiler daha fazla dayanamayıp 36+1 de gelmişlerdi... ayın 20
Sinde 2 yaşında olacaklar inşallah ❤❤❤
Bende sizinle ayniyim hemen hemen 25 eyluldu son adet tarihim suan 5 haftaligizaramızda bır gun var bende 27 eylulde reglı oldum 22 de beklenen adettı dun ve bugun test yaptım sılık cıktı bugun baya nettı ayın 30 u gibi doktora gıdeyım dıyorum acele etmıycem erken gıdınce cok stres yapıyorum
Acelesi yok ama sen kendini nasil iyj hissedeceksen oyle yap . Bizde haftaya kontrole gidecegiz kalp atislarinida duyariz umarim darisida sana olsun kuzum ❤Bende sizinle ayniyim hemen hemen 25 eyluldu son adet tarihim suan 5 haftaligiz
Hakkınızda hayırlısı olsun.Neden temmuz annesi olmak istemiyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?