• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar. Tüm hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum. Geçen ay bıraktım. Çünkü ilk kızımı Temmuz ayında doğurduğum için bir daha Temmuz’da Doğum yapmam asla diyordum. O sebeple bu ay hamile kalmayı beklemiyorum. Fakat adet günüm 2 gün geçti. Bugüne kadar sadece 2 kez tansiyon düşğklüğü dışında bir belirtim olmadı. Bugün ufak ufak kaşık ağrılarım başladı. Acaba regl mi olacağım yoksa büyük konuşmam başıma geldi de 2012 Temmuz annesiyken 2019 Temmuz annesi de mi olacağım :) son adet tarihim 9 Ekim. İlişki tarihim 21 ekim. 13. Gün. Ne tesadüf ki kızımda da 16 ekim sat, 28 Ekim ilişki günüydü yani 13. Gün :) Bilemedim :)))

Hakkınızda hayırlısı olsun.Neden temmuz annesi olmak istemiyorsunuz acaba?

Kizlar bu hormonlar mi beni boyle yapti yoksa duyduğum endişe mi bilmiyorum bugün bütün gün agladim neredeyse. Daha utanmasam ağlarım. Aksi gibi eşimde bu ara normalde oldugundan daha ters gibi ya da ben öyle anlıyorum. Karistim kaldım.

Ağlama gülme alınma sinirlenme bütün duygular karışıyor.Hepsi hormonların oyunu:KK73:

sucukgelisimci sucukgelisimci canım ya temmuz annesi olmak çok mu zor ya? Kış bebeği daha kolay derler hep aslında... gerçi şimdi düşündüm de ikizlere kasımda doğum yaptım o soğuklarda bile lohusalık nasıl bunaltmisti nasıl terliyordum... temmuzda lohusaligi tahmin edemiyorum:KK47::KK47::KK47::KK47:

Selam kızlar. Tüm hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum. Geçen ay bıraktım. Çünkü ilk kızımı Temmuz ayında doğurduğum için bir daha Temmuz’da Doğum yapmam asla diyordum. O sebeple bu ay hamile kalmayı beklemiyorum. Fakat adet günüm 2 gün geçti. Bugüne kadar sadece 2 kez tansiyon düşğklüğü dışında bir belirtim olmadı. Bugün ufak ufak kaşık ağrılarım başladı. Acaba regl mi olacağım yoksa büyük konuşmam başıma geldi de 2012 Temmuz annesiyken 2019 Temmuz annesi de mi olacağım :) son adet tarihim 9 Ekim. İlişki tarihim 21 ekim. 13. Gün. Ne tesadüf ki kızımda da 16 ekim sat, 28 Ekim ilişki günüydü yani 13. Gün :) Bilemedim :)))
Merhaba benim son adet 9 ekim bugün kan testi yaptırdım 238 çıktı varsa idrarda çıkar test yapin

Merhaba. Gecen ay asılama oldum tutmadi. 4 Ekimde regl oldum. Suan 7 kasım ve reglim gelmedi. 2 yildan sonra tedavisiz kendi kendine gelmis olabilir mi acaba bebiscik. Cok umutlanmak istemiyorum sanirim 10una kadar beklerim test yapmak icin. Belki regl gecikmistir.
Ben geçen sene iki aşılama oldum canım. Hatta yazın tüp bebek doktorunuzla da gidip görüştüm. Bir aksilik çıktı tedaviye baslayamadim. İki sene sonra bu ay tedavisiz hamileyim. Hiç inancım kalmamıştı artık hamile kalacagima.

Kahve içiyor musunuz arkadaşlar.Ben çok seve

Evde minoset yok parol var.Parol içsem olur mu?En azından birazcık ayağa kalkabilsem.Hem gebelik belirtileri hem nezle karıştı:KK43:
İçiyorum ya 1 bardak
Al bendende okadar hala migdem çok kötü , tekrar cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum
6. Haftaya girince mi başladı bulantiniz

Zeyna03 Zeyna03 canım gebelik ve emzirme doneminde sadece parol icmeyi tavsiye ediyor doktorlar ben yaklasik 2 yildır hicbir agri kesici kullanmadim paroldan baska

Back