Hakknda hayirlisi ne ise o olsun insallah cnmOlursa baya mucize olur bana çünkü 3. Asilama icin regl olmayi bekliyorum suan. Insallah mucizem gelmistir. Ama dedigim gibi umutlanmak istemiyorumm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakknda hayirlisi ne ise o olsun insallah cnmOlursa baya mucize olur bana çünkü 3. Asilama icin regl olmayi bekliyorum suan. Insallah mucizem gelmistir. Ama dedigim gibi umutlanmak istemiyorumm.
Selam kızlar. Tüm hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum. Geçen ay bıraktım. Çünkü ilk kızımı Temmuz ayında doğurduğum için bir daha Temmuz’da Doğum yapmam asla diyordum. O sebeple bu ay hamile kalmayı beklemiyorum. Fakat adet günüm 2 gün geçti. Bugüne kadar sadece 2 kez tansiyon düşğklüğü dışında bir belirtim olmadı. Bugün ufak ufak kaşık ağrılarım başladı. Acaba regl mi olacağım yoksa büyük konuşmam başıma geldi de 2012 Temmuz annesiyken 2019 Temmuz annesi de mi olacağım :) son adet tarihim 9 Ekim. İlişki tarihim 21 ekim. 13. Gün. Ne tesadüf ki kızımda da 16 ekim sat, 28 Ekim ilişki günüydü yani 13. Gün :) Bilemedim :)))
: ) hormonlar tatlim hormonlar bndede cok sinir basladi hemde felaket ufacık seye sinirleniyorumDün bende bağırdım çağırdım diyo ki noldu sana hormonlar tavan gelme üstüme ne dersem he de dedim peki karıcım haklısın karıcım diyip duruyo bence sende açık açık söyle
Kizlar bu hormonlar mi beni boyle yapti yoksa duyduğum endişe mi bilmiyorum bugün bütün gün agladim neredeyse. Daha utanmasam ağlarım. Aksi gibi eşimde bu ara normalde oldugundan daha ters gibi ya da ben öyle anlıyorum. Karistim kaldım.
Merhaba benim son adet 9 ekim bugün kan testi yaptırdım 238 çıktı varsa idrarda çıkar test yapinSelam kızlar. Tüm hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum. Geçen ay bıraktım. Çünkü ilk kızımı Temmuz ayında doğurduğum için bir daha Temmuz’da Doğum yapmam asla diyordum. O sebeple bu ay hamile kalmayı beklemiyorum. Fakat adet günüm 2 gün geçti. Bugüne kadar sadece 2 kez tansiyon düşğklüğü dışında bir belirtim olmadı. Bugün ufak ufak kaşık ağrılarım başladı. Acaba regl mi olacağım yoksa büyük konuşmam başıma geldi de 2012 Temmuz annesiyken 2019 Temmuz annesi de mi olacağım :) son adet tarihim 9 Ekim. İlişki tarihim 21 ekim. 13. Gün. Ne tesadüf ki kızımda da 16 ekim sat, 28 Ekim ilişki günüydü yani 13. Gün :) Bilemedim :)))
Farkındayım canım uyarıyorum zaten: ) hormonlar tatlim hormonlar bndede cok sinir basladi hemde felaket ufacık seye sinirleniyorum
9 gibi canım daha var kocam gelmedi henüz@Meylen kontrole gittinmi
Amin canimHakknda hayirlisi ne ise o olsun insallah cnm
İyi haberlerle gel inşallah9 gibi canım daha var kocam gelmedi henüz
İnşallah sağol canımİyi haberlerle gel inşallah
Ben geçen sene iki aşılama oldum canım. Hatta yazın tüp bebek doktorunuzla da gidip görüştüm. Bir aksilik çıktı tedaviye baslayamadim. İki sene sonra bu ay tedavisiz hamileyim. Hiç inancım kalmamıştı artık hamile kalacagima.Merhaba. Gecen ay asılama oldum tutmadi. 4 Ekimde regl oldum. Suan 7 kasım ve reglim gelmedi. 2 yildan sonra tedavisiz kendi kendine gelmis olabilir mi acaba bebiscik. Cok umutlanmak istemiyorum sanirim 10una kadar beklerim test yapmak icin. Belki regl gecikmistir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. hadi bakalım..güzelce de bi hasret giderin annesi9 gibi canım daha var kocam gelmedi henüz
9da randevu alan yer neresi ozel muayenehane mi canim.9 gibi canım daha var kocam gelmedi henüz
İçiyorum ya 1 bardakKahve içiyor musunuz arkadaşlar.Ben çok seve
Evde minoset yok parol var.Parol içsem olur mu?En azından birazcık ayağa kalkabilsem.Hem gebelik belirtileri hem nezle karıştı
6. Haftaya girince mi başladı bulantinizAl bendende okadar hala migdem çok kötü , tekrar cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum
Amin canım insallahKızlar bugün kalp atışlarını duyduk hamdolsun.6+2 yiz..darısı hepimizin basina
İlk kalp atışımız maşallah canımKızlar bugün kalp atışlarını duyduk hamdolsun.6+2 yiz..darısı hepimizin basina