2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
maşallah canım 20ekim hemi SAT.. bir sorun var mıydı? iyi çıkmış kaç günde oluyordun? acaba tarihi mi yanlış biliyorsun? iyice kafamı karıştırdın:)
BENDE HIC ANLAMADIM NE OLDU NASIL OLDU:) DR YE ANLATIRIM BAKALIM O BILECEKDIR. BENCE BEN USTUNE GORDUM. OYLE DERLER YA. 15 INDE HEMEN BEBEK OLDU 20 SINDE LEKE GELDI ADET GIBI DEGILDI.

Ben de 30 unda ve 1 inde baktırmıştım inanmıyormm ya a o adet değildir bence yerleşme kanaması olabilir döllenmeden 5 ile 10 gun sonra olabiliyor
yanii 3300 çıkmış dün mümkün değil.. sat 15 ekim benim daha var mı yok mu onu bilmiyorum.. onun baya büyük çıkıcaktır muhtemelen 6 7 haftalık bile olabilir ne güzel keşke biz de geçse de sonra öğrensek:)

evet akşam 9da gidicem :) kalp atışına değilde kese takibi görüncek mi bakalım mercimek
öyle deme kız insan merak ediyo iyi mi değil mi diye :)

evet akşam 9da gidicem :) kalp atışına değilde kese takibi görüncek mi bakalım mercimek
öyle deme kız insan merak ediyo iyi mi değil mi diye :)
:) tam kaç haftalık 5+ ? muhtemelen görünür kesen.. yaa ultrasonda hareketlerini görse vs anlarım da daha dur yeni düştü rahme kese bile yok ortada.. ama evet bazıları yoğun yaşıyor herkesin olayı karşılama şekli farklı haklısın :) her düşünceye saygım var.

Sat 15 ekin olması mümkün değil . Sat son adet tarihi demek . 15 ekim yunurtlama günü oluyor. Eğer düzenli adet oluyorsa son adet oldugu tarih 1 ya da 2 ekim falan olmalı

canım 7 haftalık olamaz:)15 ekimden sayıyorum 2 hafta oluo ama nıye bukdr yuksek
bu yukseklık yoksa ıkızmı kı ya acayıp kafam karıstııı

yok canım keseyi ben geçen hafta çarşamba gördüm :) anlatsam da anlamicağına eminim zaten anlamanı o durumda olmanıda inan hiç istemem :) herkesin düşüncesi hisleri kendine

Sat 15 ekin olması mümkün değil . Sat son adet tarihi demek . 15 ekim yunurtlama günü oluyor. Eğer düzenli adet oluyorsa son adet oldugu tarih 1 ya da 2 ekim falan olmalı
15i benim sat canım.. hayal 20si dedi ama bir 15i muhabbeti var bi önceki 15 olsa gerek neyse öğreneceğiz inşallah:)

tam anlatııgın kısı benım oyle abartılı duygular yasarım kı :))) yakında anlarsınız benı :)))

yok canım keseyi ben geçen hafta çarşamba gördüm :) anlatsam da anlamicağına eminim zaten anlamanı o durumda olmanıda inan hiç istemem :) herkesin düşüncesi hisleri kendine
anlatsam anlarım belki neden öyle dedin.. kayıplar yaşadığımız için belki bu kadar yoğunluk oluyor biraz gerçekçiyim sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…