- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrasonda değişik çıkabılırmış .Iyice kafam karisti seninde gec dollenme dediler dimi? E nasil 5 gun onceden gosterdi kendini.. erken olsaydi hadi oyle cikti diyelim
günaydınlarUltrasonda değişik çıkabılırmış .
Bence doğal çünkü herkesın gelişimi bir değil ki .
Bide zaten farkındaysan son adet tarıhıne göre hesaplıyoruz.
zaten ordan 15 gun falan koyuyoruz fazladan .
Doğal geriye gitmesi .
Benım bebekl %99 29-30 eylülde döllendi . Ama 16 eylül dikkate alınıyor
Çocuk geliştikçede öne atabılıyor tarihler .
Benim de 9 ekim son adet sizin gebelik haftasi neye büyük anlayamadimSon adet tarihim 9 ekim doktorum 19 kasımda çağırdı
günaydın canımm sen de mi hamilesinn tebrik ederim canım ya hatırladım seni de.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Benim de 9 ekim son adet sizin gebelik haftasi neye büyük anlayamadim
Hoşgeldin canım :) nasılsınMerhaba kızlar :) inşallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız
Cumagünaydınlar
kuzum ultrasonda 1 2 hafta uyumlu olmayabiliyor sonra yakalıyor falan .. o değil benim dediğim, geç döllendiyse hemen idrarda çıkması benim kafayı karıştıran.. neyse yau bu kadar kafa yormayım demi:)
sen yarın mı gideceksin? inşallah gümbür gümbür gelir pıtpıtlar büyümüştür seninki:)
Hadi inşallah kuzum.. ye tabii.. güçlü güçlü atsınn kalbiCuma
Neyse 1 gun kaldı . Yarında geçsin cuma sabahı guzel bır kahvaltı . Sonra meyve suyu ve çikolata yıcem
Yapan birinim altinda tiklayin diyor oraya tiklayip tahmini d.gununu girip yapicaksin canim.IMZAYA EKLEYEMEDIM KIZLAR NASIL YAPTINIZ
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2017
URAYI TIKLIYORUM ACILMIYOR KI
Son adet tarihini mi girdin tahmini dogum gununu mu.. ? 3 hafta gosteriyor daTSKLER:)
Hayir bu durumda benden bile geridesin:))TSKLER:)
INALLAH ALLAH NASIP EDERHerkese meraba. 5kasımda catlatma iğnesi vuruldum heyecanla beklemedeyim eger tutarsa temmuz annesiyim 2.cocuk ıcın ugrasıyoruz allah herkesın kalbıne göre versınnn
Gebelik haftam büyük derken? Şuanda 4 haftalık flnBenim de 9 ekim son adet sizin gebelik haftasi neye büyük anlayamadim