- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
30 UNDAAyyy aynı benimki gibiiii 130 384 sonra dah yaptırmadım yarın kese icin gideceğim 377 den kac gun sonra üç binlere geldi kese görünür artık o zamab değil mi sizin
1 INDE
6 SINDA BAKTIRDIM KANA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 UNDAAyyy aynı benimki gibiiii 130 384 sonra dah yaptırmadım yarın kese icin gideceğim 377 den kac gun sonra üç binlere geldi kese görünür artık o zamab değil mi sizin
BENDE HIC ANLAMADIM NE OLDU NASIL OLDU:) DR YE ANLATIRIM BAKALIM O BILECEKDIR. BENCE BEN USTUNE GORDUM. OYLE DERLER YA. 15 INDE HEMEN BEBEK OLDU 20 SINDE LEKE GELDI ADET GIBI DEGILDI.maşallah canım 20ekim hemi SAT.. bir sorun var mıydı? iyi çıkmış kaç günde oluyordun? acaba tarihi mi yanlış biliyorsun? iyice kafamı karıştırdın:)
hadi hayırlısı bende merak ettim dr ne zaman görüneceksin?BENDE HIC ANLAMADIM NE OLDU NASIL OLDU:) DR YE ANLATIRIM BAKALIM O BILECEKDIR. BENCE BEN USTUNE GORDUM. OYLE DERLER YA. 15 INDE HEMEN BEBEK OLDU 20 SINDE LEKE GELDI ADET GIBI DEGILDI.
15 ınde gel dedıhadi hayırlısı bende merak ettim dr ne zaman görüneceksin?
haklısın durulmuyor yaa:)) bende o zaman test yaparım diyorum :)15 ınde gel dedı
Ben de 30 unda ve 1 inde baktırmıştım inanmıyormm ya a o adet değildir bence yerleşme kanaması olabilir döllenmeden 5 ile 10 gun sonra olabiliyor30 UNDA
1 INDE
6 SINDA BAKTIRDIM KANA
akşam mı randevun? kalp atışına mı gidiyorsun?Günaydın kızlar
Akşam olsa da miniğime gitsem
yanii 3300 çıkmış dün mümkün değil.. sat 15 ekim benim daha var mı yok mu onu bilmiyorum.. onun baya büyük çıkıcaktır muhtemelen 6 7 haftalık bile olabilir ne güzel keşke biz de geçse de sonra öğrensek:)Ben de 30 unda ve 1 inde baktırmıştım inanmıyormm ya a o adet değildir bence yerleşme kanaması olabilir döllenmeden 5 ile 10 gun sonra olabiliyor
akşam mı randevun? kalp atışına mı gidiyorsun?
geçende konu vardı ya bilmem gördünüz mü? bende anlamıyorum bebeğimi özledim vs. diyenleri daha dur doğmadı görmedinn.. zaten içinde sev karnını .. :)
bende cok ozluyorum ya:))))akşam mı randevun? kalp atışına mı gidiyorsun?
geçende konu vardı ya bilmem gördünüz mü? bende anlamıyorum bebeğimi özledim vs. diyenleri daha dur doğmadı görmedinn.. zaten içinde sev karnını .. :)
:) tam kaç haftalık 5+ ? muhtemelen görünür kesen.. yaa ultrasonda hareketlerini görse vs anlarım da daha dur yeni düştü rahme kese bile yok ortada.. ama evet bazıları yoğun yaşıyor herkesin olayı karşılama şekli farklı haklısın :) her düşünceye saygım var.evet akşam 9da gidicem :) kalp atışına değilde kese takibi görüncek mi bakalım mercimek
öyle deme kız insan merak ediyo iyi mi değil mi diye :)
Sat 15 ekin olması mümkün değil . Sat son adet tarihi demek . 15 ekim yunurtlama günü oluyor. Eğer düzenli adet oluyorsa son adet oldugu tarih 1 ya da 2 ekim falan olmalıyanii 3300 çıkmış dün mümkün değil.. sat 15 ekim benim daha var mı yok mu onu bilmiyorum.. onun baya büyük çıkıcaktır muhtemelen 6 7 haftalık bile olabilir ne güzel keşke biz de geçse de sonra öğrensek:)
canım 7 haftalık olamaz:)15 ekimden sayıyorum 2 hafta oluo ama nıye bukdr yuksekyanii 3300 çıkmış dün mümkün değil.. sat 15 ekim benim daha var mı yok mu onu bilmiyorum.. onun baya büyük çıkıcaktır muhtemelen 6 7 haftalık bile olabilir ne güzel keşke biz de geçse de sonra öğrensek:)
yok canım keseyi ben geçen hafta çarşamba gördüm :) anlatsam da anlamicağına eminim zaten anlamanı o durumda olmanıda inan hiç istemem :) herkesin düşüncesi hisleri kendine:) tam kaç haftalık 5+ ? muhtemelen görünür kesen.. yaa ultrasonda hareketlerini görse vs anlarım da daha dur yeni düştü rahme kese bile yok ortada.. ama evet bazıları yoğun yaşıyor herkesin olayı karşılama şekli farklı haklısın :) her düşünceye saygım var.
15i benim sat canım.. hayal 20si dedi ama bir 15i muhabbeti var bi önceki 15 olsa gerek neyse öğreneceğiz inşallah:)Sat 15 ekin olması mümkün değil . Sat son adet tarihi demek . 15 ekim yunurtlama günü oluyor. Eğer düzenli adet oluyorsa son adet oldugu tarih 1 ya da 2 ekim falan olmalı
tam anlatııgın kısı benım oyle abartılı duygular yasarım kı :))) yakında anlarsınız benı :))):) tam kaç haftalık 5+ ? muhtemelen görünür kesen.. yaa ultrasonda hareketlerini görse vs anlarım da daha dur yeni düştü rahme kese bile yok ortada.. ama evet bazıları yoğun yaşıyor herkesin olayı karşılama şekli farklı haklısın :) her düşünceye saygım var.
anlatsam anlarım belki neden öyle dedin.. kayıplar yaşadığımız için belki bu kadar yoğunluk oluyor biraz gerçekçiyim sanırım:)yok canım keseyi ben geçen hafta çarşamba gördüm :) anlatsam da anlamicağına eminim zaten anlamanı o durumda olmanıda inan hiç istemem :) herkesin düşüncesi hisleri kendine