2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bugun tum kan degerlerime baktırdım plt degerım 4 gün önce 404 cıktı normalde maksımum 373 olması gerekırken coraspirin içmemi söyledi doktor bugun 473 olmus giderek yükseliyor pıhtılasma olabılır bebegi besleyen damara pıhtı atarsa düşük olmak zorunda olur dedi doktor ne yapacagım yasayan varmı

KUZENIM YASADI. AYNI SEKILDE IDI AMA SIKINTI OLMADI KONTROLE GIDIP GELDI BIR AY ONCE DOGUM YAPTI

Pıhtılaşma sorunu olanlar hergün göbekten 6. Aya kadar iğne vuruluyor diye biliyorum kan sulandıcı

Ne güzel keseler görünmeye başlmıışş darısı kalp atışlarımıza inşallah
Ben de yarın gidiyorum kese için inşallah herşey yolunda gider. Bu arada sene başında hamilelik durumu olmadığı için ve kafam dağılsın diye özellikle ders aldığım icin altı gün çalışıyorum okulda da idareden kimseye söylemedim daha hiçbirşey belli değil diye dönem sonuna kadar böyle calıscam herhalde ama zorlar onu anladım hızlı hareket edince yuksek sesle konusunca hemen bi batma oluyor sizler de durumlar ne evde dursak durmadan kendımızı dinleriz diye evde durmak iyi değil diyoruz çalıssak yoruluyoruz birsey olur mu diye kafaya takıyoruzz lililili

AYNEN HIZLI HAREKETDE COK COK ACIYOR. BEN BURDAYIM ANNECIM UNUTMA BENI DIYOR:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…