- 7 Kasım 2018
- 18
- 19
- 3
- 30
AminnnnINALLAH ALLAH NASIP EDER
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnINALLAH ALLAH NASIP EDER
TAHMINI DOGUMU GIRDIM AMA BENIM NE KDRLIK OLDUGUNU BILMIYORUM YA:) DR YE GIDINCE ANLATACAGIM. SAT 20 EKİM . 15 INDE KORUNMAYI BIRAKTIK. BENIM SAT EYLUL MU OLACAK ONU BI TURLU ANLAMADIM :)Son adet tarihini mi girdin tahmini dogum gununu mu.. ? 3 hafta gosteriyor da
SENIN SAT NEYDI CANIMHayir bu durumda benden bile geridesin:))
KUZENIM YASADI. AYNI SEKILDE IDI AMA SIKINTI OLMADI KONTROLE GIDIP GELDI BIR AY ONCE DOGUM YAPTIBen bugun tum kan degerlerime baktırdım plt degerım 4 gün önce 404 cıktı normalde maksımum 373 olması gerekırken coraspirin içmemi söyledi doktor bugun 473 olmus giderek yükseliyor pıhtılasma olabılır bebegi besleyen damara pıhtı atarsa düşük olmak zorunda olur dedi doktor ne yapacagım yasayan varmı
Pıhtılaşma sorunu olanlar hergün göbekten 6. Aya kadar iğne vuruluyor diye biliyorum kan sulandıcıBen bugun tum kan degerlerime baktırdım plt degerım 4 gün önce 404 cıktı normalde maksımum 373 olması gerekırken coraspirin içmemi söyledi doktor bugun 473 olmus giderek yükseliyor pıhtılasma olabılır bebegi besleyen damara pıhtı atarsa düşük olmak zorunda olur dedi doktor ne yapacagım yasayan varmı
Masallah bilmiyorum doktor aspirin verdi azaltmadı arttırdıKUZENIM YASADI. AYNI SEKILDE IDI AMA SIKINTI OLMADI KONTROLE GIDIP GELDI BIR AY ONCE DOGUM YAPTI
Doktor 3düşük olunca iğne veriyormus benım 1kımyasalım vardı peşine hamile kaldım cok korkuyorumPıhtılaşma sorunu olanlar hergün göbekten 6. Aya kadar iğne vuruluyor diye biliyorum kan sulandıcı
SEN STRES YAPMA. ALLAHIN IZNIYLE DR LER ILACLARLA IGNELERLE HALLEDERLER.CANIM BENIMMasallah bilmiyorum doktor aspirin verdi azaltmadı arttırdı
İster istemez korkum oluyo insallah dediğin gbi Rabbim korur mercimeğimi :)SEN STRES YAPMA. ALLAHIN IZNIYLE DR LER ILACLARLA IGNELERLE HALLEDERLER.CANIM BENIM
Ne güzel keseler görünmeye başlmıışş darısı kalp atışlarımıza inşallah
Ben de yarın gidiyorum kese için inşallah herşey yolunda gider. Bu arada sene başında hamilelik durumu olmadığı için ve kafam dağılsın diye özellikle ders aldığım icin altı gün çalışıyorum okulda da idareden kimseye söylemedim daha hiçbirşey belli değil diye dönem sonuna kadar böyle calıscam herhalde ama zorlar onu anladım hızlı hareket edince yuksek sesle konusunca hemen bi batma oluyor sizler de durumlar ne evde dursak durmadan kendımızı dinleriz diye evde durmak iyi değil diyoruz çalıssak yoruluyoruz birsey olur mu diye kafaya takıyoruzz lililili
OYY YERIM O MERCIMEGI INSALLAH CANIMİster istemez korkum oluyo insallah dediğin gbi Rabbim korur mercimeğimi :)
Bence bir baska doktora daha görunun ne zararı olcak belki o iğne verir belki baska bir bildiği vardır ihmal etmeyin baskasına görunun içiniz rahat etsin istersenizİster istemez korkum oluyo insallah dediğin gbi Rabbim korur mercimeğimi :)
Aynen bende görüneyim diyorum sagolunBence bir baska doktora daha görunun ne zararı olcak belki o iğne verir belki baska bir bildiği vardır ihmal etmeyin baskasına görunun içiniz rahat etsin isterseniz
15 ekim benim canım SAT.. sen idrar kan testi falan yaptın mı?SENIN SAT NEYDI CANIM
ıdrar yapmadım. hastanede calısıyorum uc defa kan verdım.131 - 377 -3300 CIKTI sonuclarım15 ekim benim canım SAT.. sen idrar kan testi falan yaptın mı?
Ayyy aynı benimki gibiiii 130 384 sonra dah yaptırmadım yarın kese icin gideceğim 377 den kac gun sonra üç binlere geldi kese görünür artık o zamab değil mi sizinıdrar yapmadım. hastanede calısıyorum uc defa kan verdım.131 - 377 -3300 CIKTI sonuclarım
maşallah canım 20ekim hemi SAT.. bir sorun var mıydı? iyi çıkmış kaç günde oluyordun? acaba tarihi mi yanlış biliyorsun? iyice kafamı karıştırdın:)ıdrar yapmadım. hastanede calısıyorum uc defa kan verdım.131 - 377 -3300 CIKTI sonuclarım