• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kizlar,

Bugün ben de sonunda doktora görünebildim. Hersey yolunda, kese göründü. Bebek için bi 10 gün sonraya randevu verdi tekraer. Hayırlısı.
Bu arada hamilelik belirtilerim henüz başlamadı. Bundan bi kaç gun önce uykulu hallerim vardı, geçti gibi birsey.
Insallah hiç bi zorluk yaşamayız. Bi yandan 2 yaş sendromlu oğlumla meşgulüm, psikolojik olarak baya yoruyor beni bu aralar, üstüne bir de mide bulantısı falan gelmez inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımıza <3
Allah kolaylık versin canım benim

Hayırlı günler herkese.Ben devamlı uyuyorum.Birde nezle oldum.Evde nasıl toparlayabilirim.İyi hissetmiyorum kendimi.:KK43:

Doktor 3düşük olunca iğne veriyormus benım 1kımyasalım vardı peşine hamile kaldım cok korkuyorum :KK43:
Canim doktorlar ihtimale gore degerlendirme yapmiyor malesef ama senin kimyasalmis korkmana gerek yok normal hamile kalip düşük yapsaydin riskin vardi bence korkma hic sen iyo olki bebisinde iyi olsun

evet akşam 9da gidicem :) kalp atışına değilde kese takibi görüncek mi bakalım mercimek
öyle deme kız insan merak ediyo iyi mi değil mi diye :)
Canim senin artik gorunur kesen merak etme sen allahin izniyle ben pazartesi gormustum keseyi biz seninle pes peseyiz 15 kasım da kut kut atan kalbini duycaz allahin izniyle rabbim nasip ederse

Back