- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
KAN SONUCLARINIZ KAC CIKTI.Canım benim 27 eylül adet tarihim. Geçen hafta (5,5 haftalıkken)keseleri ve bebekleri gördüm ama kan degerimi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAN SONUCLARINIZ KAC CIKTI.Canım benim 27 eylül adet tarihim. Geçen hafta (5,5 haftalıkken)keseleri ve bebekleri gördüm ama kan degerimi bilmiyorum
Allah kolaylık versin canım benimMerhaba kizlar,
Bugün ben de sonunda doktora görünebildim. Hersey yolunda, kese göründü. Bebek için bi 10 gün sonraya randevu verdi tekraer. Hayırlısı.
Bu arada hamilelik belirtilerim henüz başlamadı. Bundan bi kaç gun önce uykulu hallerim vardı, geçti gibi birsey.
Insallah hiç bi zorluk yaşamayız. Bi yandan 2 yaş sendromlu oğlumla meşgulüm, psikolojik olarak baya yoruyor beni bu aralar, üstüne bir de mide bulantısı falan gelmez inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımıza <3
Yanlış söledim 5+1 ken gördüm. Benim tüp bebekti canım transfer donrası 7. Gün 146 9. Gün 496ydı. Ben tahmin ediodum ikiz diyeKAN SONUCLARINIZ KAC CIKTI.
senin muhtemelen haziranda gelir yavrukuşun büyükmüşsün canım.. maşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin.Evet cnm sat 21 eylül benm
Görürsün kuzum inşallah, ben öyle inanıyorummmayy bende görürüm inşallah bugün :)
Görürsün kuzum inşallah, ben öyle inanıyorummm
Bize de haber ver. Kaçta randevunamin canımmm aminnn çok sağol
akşam 9da canım eşimde gelmek istediği için akşam gidiyorum ben :)Bize de haber ver. Kaçta randevun
Benimde.deger cok yukselmis oyuzden sordum. CanimYanlış söledim 5+1 ken gördüm. Benim tüp bebekti canım transfer donrası 7. Gün 146 9. Gün 496ydı. Ben tahmin ediodum ikiz diye
Balli ihlamur c vitamini meyve canim gecmis olsunHayırlı günler herkese.Ben devamlı uyuyorum.Birde nezle oldum.Evde nasıl toparlayabilirim.İyi hissetmiyorum kendimi.
Limon su biraz da karabiber yapip icerim o da iyi gelir banaHayırlı günler herkese.Ben devamlı uyuyorum.Birde nezle oldum.Evde nasıl toparlayabilirim.İyi hissetmiyorum kendimi.
Çok sağolun.Balli ıhlamur devamlı içiyorum.Meyve de yiyorum.Balli ihlamur c vitamini meyve canim gecmis olsun
Suyun içine limon sıkıp karabiber mi kalıyorsunuz?Limon su biraz da karabiber yapip icerim o da iyi gelir bana
günde 1 tane ıhlamur içebilirsin canım limonlu biraz toparlar dinlenebildiğin kadar dinlenHayırlı günler herkese.Ben devamlı uyuyorum.Birde nezle oldum.Evde nasıl toparlayabilirim.İyi hissetmiyorum kendimi.
Normal canim kanama olmadigi surece korkma doktor bna oyle demisti dger agrilar normal demiştiBenim hala karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. Batmakta var. Normal midir ki
Evet cnm bn hem coraspirin iciyorum hemde igne vuruluyorum suanlik 9 ay diyor doktor duruma gore degiseblr dedi bmm arkadasim dogumdan snra 10 ay dha devam etti ama igneyi vurulmayaPıhtılaşma sorunu olanlar hergün göbekten 6. Aya kadar iğne vuruluyor diye biliyorum kan sulandıcı
Canim doktorlar ihtimale gore degerlendirme yapmiyor malesef ama senin kimyasalmis korkmana gerek yok normal hamile kalip düşük yapsaydin riskin vardi bence korkma hic sen iyo olki bebisinde iyi olsunDoktor 3düşük olunca iğne veriyormus benım 1kımyasalım vardı peşine hamile kaldım cok korkuyorum
Tedirgin olma sevin bence gayet iyi degerin benimde sata 2 gub varken 487lerde bisey cikmistiMerhaba arkadaşlar benim bata 4 gün var beta 254 cıktı tedirgin oldum yüksek sanki
Canim senin artik gorunur kesen merak etme sen allahin izniyle ben pazartesi gormustum keseyi biz seninle pes peseyiz 15 kasım da kut kut atan kalbini duycaz allahin izniyle rabbim nasip ederseevet akşam 9da gidicem :) kalp atışına değilde kese takibi görüncek mi bakalım mercimek
öyle deme kız insan merak ediyo iyi mi değil mi diye :)