• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tam anlatııgın kısı benım oyle abartılı duygular yasarım kı :))) yakında anlarsınız benı :)))
ortada bi can varsa hele de daha önce kötü tecrübelerin varsa ben hiç bi hareketi abartı bulmuyorum canım ister el ayak olup 3 kilo olsun ister mercimek kadar olup 1 gr olsun evlat sonuçta :) Rahat rahat yaşa

anlatsam anlarım belki neden öyle dedin.. :KK49: kayıplar yaşadığımız için belki bu kadar yoğunluk oluyor o_O biraz gerçekçiyim sanırım:)

demek istediğim gördüm anladın mı boş hayalin peşinde değilim ki merak edicem elbette büyüdü mü iyi mi durumu nasıl diye :) tekme mi atması gerekiyo bebek var demek için ? Ben öyle düşünmüyorum ve görmek istiyorum o kadar

ortada bi can varsa hele de daha önce kötü tecrübelerin varsa ben hiç bi hareketi abartı bulmuyorum canım ister el ayak olup 3 kilo olsun ister mercimek kadar olup 1 gr olsun evlat sonuçta :) Rahat rahat yaşa
ben sımdıden okula baslattım dugunu yaptım:)) o 20 yasındayken kac yasınyım onları baktım heey hayallerle yasamakda guzel sonuc ıyı olur ınsallah

ben sımdıden okula baslattım dugunu yaptım:)) o 20 yasındayken kac yasınyım onları baktım heey hayallerle yasamakda guzel sonuc ıyı olur ınsallah
hakkın diyorum ya hayaller olmadan nasıl olcak ki zaten :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizin yavrusuna kavuştursun

demek istediğim gördüm anladın mı boş hayalin peşinde değilim ki merak edicem elbette büyüdü mü iyi mi durumu nasıl diye :) tekme mi atması gerekiyo bebek var demek için ? Ben öyle düşünmüyorum ve görmek istiyorum o kadar
yok sen anlamamışın beni ben boş hayalin peşinde koştun demedim ki? tabi ki göreceksin gideceksin gün sayacaksın ... neyse canım anlayan anlar belki dediğimi.

Selamun aleykum arkadaslar ben doktordan geldm smdı 6+2 de kalp atıslarını duyduk elhamdurallah ama ufak kanama alanı gordu dua edin ..
Ederiz ana gercekten ederim . Ederim deyip geçiştirmeyelim birbirimizi hadi hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla kucağına da al inşallah

Selamun aleykum arkadaslar ben doktordan geldm smdı 6+2 de kalp atıslarını duyduk elhamdurallah ama ufak kanama alanı gordu dua edin ..
Olabiliyor o kanama alanı dedikleri, dağılır sen merak etme, Sağlıkla kucağına almak nasip olsun, maşallah erken de duyulmuş atışı..:dua:

Back