29 eylül hemüz görmedimSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 eylül hemüz görmedimSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
Insallah cnm hadi hayirlisiSon adet tarihi 9 ekim Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacağım inşallah
Alttan ultrasonla bakıldığında keseyi görmeme ihtimalleri var mi cnm benim bugün alttan bakti doktor kese görünmüyor polikistik over var dedi yarin gebelik bakılacak kandacanım bana muhtemelen yine alttan bakıcak alttan bakarsa bi ihtimal görme şansım var bakalım yarın olsun da hayırlısıyla
İnsallah gonlune gore gllah nasip eder. Bende hep ard arda isterdim allah nasip ederse insallahBen de 3 aydır korunmuyorum bakalım ne zaman olacak kızımla araları az olsun istiyorum eger olursa o da ıkı yasına gelınce calısmayı baslamayı dusunuyorum o yuzden
15 inde gidecegim . Ozaman soracagim.Hamile kaldıktan sonra emzirmede sakınca gordu mu doktorunuz
Ama gebelik olmadan dr ye sordum sıkıntı olmaz demisti. Fakat muayenede bakariz demistiHamile kaldıktan sonra emzirmede sakınca gordu mu doktorunuz
Kan degeriniz ne kadardı ultrason da göründüğündebenim 24 eylül keseyi geçen hafta çarşamba gördüm fakat bebeği göremedik.yarın kalp atışı duymaya gidicem umarım duyarım
Hadi inşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahRahil1993 canım benim adet tarihim 25 Eylül perşembe günü karından ultrason ile keseyi gördü doktor... 10 gün sonra gel dedi işte 12 kasıma randevu aldım bakalım kalp atışını duyarız inşallah
İnşallah sizde bende görürüzSon adet 30 Eylül ama henüz keseyi göremedik Perşembe gününe randevu verdi bakalım görebilecek miyiz
Masallah Rabbim kavuştursun seni meleklerine inşallah26 Eylül benim geçen hafta gittiğimde gördüm keseyi hatta keseleri
Evde test yaptınızmıSon adet tarihin 25 eylül ama daha hamilemiyim onu bile bilmiyorum
Yok cnm evde test yapmadım bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı sadece kist gorundu baska birşey görünmedi yarin kanda beta HCG bakilicak bide seker yüklemesi yapilicakEvde test yaptınızmı
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin son adet tarihiniz ne zaman acaba bende kararsızım nezam gitsen. Kese gözükür diye .9 ekim son adet tarihimMerhaba kizlar,
Bugün ben de sonunda doktora görünebildim. Hersey yolunda, kese göründü. Bebek için bi 10 gün sonraya randevu verdi tekraer. Hayırlısı.
Bu arada hamilelik belirtilerim henüz başlamadı. Bundan bi kaç gun önce uykulu hallerim vardı, geçti gibi birsey.
Insallah hiç bi zorluk yaşamayız. Bi yandan 2 yaş sendromlu oğlumla meşgulüm, psikolojik olarak baya yoruyor beni bu aralar, üstüne bir de mide bulantısı falan gelmez inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımıza <3
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin son adet tarihiniz ne zaman acaba bende kararsızım nezam gitsen. Kese gözükür diye .9 ekim son adet tarihim
Son adet tarihim 9 ekim doktorum 19 kasımda çağırdıAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin son adet tarihiniz ne zaman acaba bende kararsızım nezam gitsen. Kese gözükür diye .9 ekim son adet tarihim
Keseyi 4+4 te gördüm ben canım geçen hafta bu hafta bebeğe bakıcak nasip olursa akşama randevum var kanda baktırman en sağlıklısıAlttan ultrasonla bakıldığında keseyi görmeme ihtimalleri var mi cnm benim bugün alttan bakti doktor kese görünmüyor polikistik over var dedi yarin gebelik bakılacak kanda