• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım bana muhtemelen yine alttan bakıcak alttan bakarsa bi ihtimal görme şansım var bakalım yarın olsun da hayırlısıyla
Alttan ultrasonla bakıldığında keseyi görmeme ihtimalleri var mi cnm benim bugün alttan bakti doktor kese görünmüyor polikistik over var dedi yarin gebelik bakılacak kanda

Rahil1993 Rahil1993 canım benim adet tarihim 25 Eylül perşembe günü karından ultrason ile keseyi gördü doktor... 10 gün sonra gel dedi işte 12 kasıma randevu aldım bakalım kalp atışını duyarız inşallah

Merhaba kizlar,

Bugün ben de sonunda doktora görünebildim. Hersey yolunda, kese göründü. Bebek için bi 10 gün sonraya randevu verdi tekraer. Hayırlısı.
Bu arada hamilelik belirtilerim henüz başlamadı. Bundan bi kaç gun önce uykulu hallerim vardı, geçti gibi birsey.
Insallah hiç bi zorluk yaşamayız. Bi yandan 2 yaş sendromlu oğlumla meşgulüm, psikolojik olarak baya yoruyor beni bu aralar, üstüne bir de mide bulantısı falan gelmez inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımıza <3

Merhaba kizlar,

Bugün ben de sonunda doktora görünebildim. Hersey yolunda, kese göründü. Bebek için bi 10 gün sonraya randevu verdi tekraer. Hayırlısı.
Bu arada hamilelik belirtilerim henüz başlamadı. Bundan bi kaç gun önce uykulu hallerim vardı, geçti gibi birsey.
Insallah hiç bi zorluk yaşamayız. Bi yandan 2 yaş sendromlu oğlumla meşgulüm, psikolojik olarak baya yoruyor beni bu aralar, üstüne bir de mide bulantısı falan gelmez inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımıza <3
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin son adet tarihiniz ne zaman acaba bende kararsızım nezam gitsen. Kese gözükür diye .9 ekim son adet tarihim

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin son adet tarihiniz ne zaman acaba bende kararsızım nezam gitsen. Kese gözükür diye .9 ekim son adet tarihim

Teşekkür ederim. Amin inşallah.
Benim son adet tarihim 28.09di. Yani suan yaklaşık 5+4 haftalık.

Alttan ultrasonla bakıldığında keseyi görmeme ihtimalleri var mi cnm benim bugün alttan bakti doktor kese görünmüyor polikistik over var dedi yarin gebelik bakılacak kanda
Keseyi 4+4 te gördüm ben canım geçen hafta bu hafta bebeğe bakıcak nasip olursa akşama randevum var kanda baktırman en sağlıklısı

Back