• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar haftaya perşembe ikili tarama için randevum var inanılmaz heyecanlı ve gerginim sonuçlar hemen çıkıyor mu bilginiz var mı? Bu arada özele gidiyorum, devlet hastanesi değil.
Selam ben dün gittim doktora ultrasonda normal dedi kan verdim sonuç haftaya çıkacağını söyledi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Ilk gidecegin zaman bir hafta onceden arayip randevu tarihi saatini kesinleştir yogun olabiliyor. Sonra ki randevuyu muayene den sonra kendi veriyor.
Sali ve pazar gunu muayenehane kapali
Calistigin icin cumartesiyi tercih edersin diye düşünüyorum o yuzden erken arayip randevu almanda fayda var. Ama muayeneye erken basliyor hafta ici sabah ilk muayeneye de gidebilirsin belki.
Kizimi da onda dogurdum cok memnunum. Bir de benim hamilelikler sikintili geciyor kanamalarim oluyor. Boyle durumlarda ulasilabilir olmasi benim için onemli. Cep numarasını veriyor. Her daim ulasabiliyorsun.
Gidip bi muayene olmani tavsiye ederim. Tanistikdan sonra ankaraya gitmene gerek kalmaz diye düşünüyorum
Çok sağol canim

Kızlar bende şimdi dr.dan ciktim. Çok şükür herşey yolunda ve cinsiyetini de söyledi. Oğlumdan sonra bir de kızım oluyor ins. Allah saglikla kucağımiza aldırsın ins.

Eklentiler

• 20181213_144428.jpg
    20181213_144428.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bende şimdi dr.dan ciktim. Çok şükür herşey yolunda ve cinsiyetini de söyledi. Oğlumdan sonra bir de kızım oluyor ins. Allah saglikla kucağımiza aldırsın ins.
Maaşallah... Bu haftada cinsiyet söyleyebiliyorlar mı erken gibi hayırlısı olsun ben de heyecanla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum :)

Maşallah kızlar erkekler belli olmaya başlamış erken söylemis kesin dedimi Allah tamamına erdirsin inşallah

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımızı aldırmaya nasip etsin inşallah.

İkimiz o merakı atlattık o zaman :)) ohhh mis hem kız hem oğlan. Hayırlı olsun inşallah :)

Maaşallah... Bu haftada cinsiyet söyleyebiliyorlar mı erken gibi hayırlısı olsun ben de heyecanla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum :)
Bende şaşırdım ben sormadım hatta kendisi söyledi ama çok iyi bir ultrason cihazı var dr. Umda akademisyen öyle gözüküyor dedi tabi kismet değişmezse öyle

Selam ben dün gittim doktora ultrasonda normal dedi kan verdim sonuç haftaya çıkacağını söyledi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Anladım canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Hayırlara gelsin ikidir rüyamda bir kız çocuğu doğuruyorum evde. Ve acayip rahat ve ağrısız bir şekilde doğuyor. Oğluma erkek kardeş istiyordum ama habire kız görüyorum hayırlısı olsun da ne olursa olsun tabi. Rüya görenler var mı?
bende oğlumun olduğunu görmüştüm geçen hafta.. benim ilk çocuğum olacak kısmet olursa.. yani hiç önemli değil kız erkek. sağlıkla doğsunlarda :)

maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin dünyamıza

masallah hayirli olsun saglikla gelsin insallah

Back