• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar birşey sormak istiyorum 🥰 bugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
kuzum 1,5 hafta onemli degil benim ilk kizimda 6 hafta geride gormuslerdi acil doguma aldilar suan sapasaglam hic birseyi yok
kilosu da gayet guzelmis masallah gonlunu gerah tut🙏🏼

Hatırlıyorum o zamanlarını 🙁 aman Allah bir daha yaşatmasın kuzum benim ❤️ ❤️ ❤️
Kuzum hala oluyor geçmedi. Doktorun verdiği merhemi çıktıkça sürüyorum hatta bu gece yine yarık yarık oldu bir de yanıyor bazen kaşınmanın yanı sıra. Merhem sürdüm yine😢 çocuğun maruz kalmadığı kimyasal şey kalmadı herhalde ama mecbur mapayım ilerlerse daha ileri ilaç kullanırım diye şimdi önünü kesmek amaçlı sürüyorum . Doğunca düzelir diye umuyorum🤲

Amin canım, inşallah 🙏 Kerem'in cicileri de çok güzel 🥰 sağlıkla giysin inşallah. Evler sıcak olsa da yenidoğan biraz fazla üşür ya, Nisan Mayıs gibi giyebileceği 0-3 ay beden olursa müslin de olur tabi. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama belki ısınır havalar. Bizim ufaklık ilk 3 ay ablasından kalanları giyecek, sadece 3 yeni takımı var. 🙈 Büyüyünce, bana hep ablamın kıyafetlerini giydirmişsin diye laf etmesin diye yaptırdım bunu 😂
Şimdi şöyle bizim de ilk oğlumdan kalan da kıyafetleri var ama benim ilk oğlumun doğumu yaz ayına denk geldi haziran ayı ve bizim memleket Hatay, alev alev yanar yazları. İlk oğlumun üç yazlık Tulumlarla geçti üç ayı. Şimdi bu oğluşum kışa denk geliyor bulunduğumuz yer soğuk. O yüzden ilk 3 aylık kıyafetlerini almak zorunda kaldım hem de dediğin gibi hep abimin kıyafetlerini giydirmişsin olmasın diye🙈 haziranda 3 aylık falan olunca yine memlekete geçeriz muhtelemen 😅

kuzum 1,5 hafta onemli degil benim ilk kizimda 6 hafta geride gormuslerdi acil doguma aldilar suan sapasaglam hic birseyi yok
kilosu da gayet guzelmis masallah gonlunu gerah tut🙏🏼
Çok teşekkür ederim insan tedirgin oluyor yorumun rahatlattı çok sağ ol ♥️

Maşallah bebişe 🥰 son haftalarda bazi ölçümler tam cikamayabiliyor diyorlardı. Öyle bir durum olabilir mi ?
Olabilir doktorum mesela ultrason kağıdı da vermiyor uzun zamandır bebek sığmıyor belli olmuyor diye . Ama baya tekrar tekrar ölçtü . Haftaya tekrar gidicem bakalım kaç çıkacak

Kızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek için 😂 almazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum 🥹 onu da almazsa salcam zaten
Avent aldım ben genelde çoğu bebek tutuyormuş ama bibs çok duydum ona da iyi demişlerdi

Olabilir doktorum mesela ultrason kağıdı da vermiyor uzun zamandır bebek sığmıyor belli olmuyor diye . Ama baya tekrar tekrar ölçtü . Haftaya tekrar gidicem bakalım kaç çıkacak
Güzel çıkar inşallah 🥰🙏
Avent aldım ben genelde çoğu bebek tutuyormuş ama bibs çok duydum ona da iyi demişlerdi
Avent ile bu Chicco aynı duruyordu görüntü olarak da dedim bunu deneyeyim jsndjdjdj

Bunlar da bendeeenn 🎀 kumaşı yumuşacık çok beğendim içime de sindi çok şükür 🥰

Eklentiler

• IMG_1115.jpeg
    IMG_1115.jpeg
    168,9 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1114.jpeg
    IMG_1114.jpeg
    154,4 KB · Görüntüleme: 2
Benim de bi aralar reflü çok fena durumdaydı, ağlıyordum artık su bile inmiyor aşağı diye, baş aşağı dönünce biraz daha rahatladım çok şükür, artık dayanılmaz durumda değil hiç değilse. Akşam 6’dan sonra mümkün mertebe bir şey yememeye çalışıyorum, nerdeyse tek öğüne düştüm reflü yüzünden. Demiri de bazen unutuyorum ama d vitamini damlayı ve multivitamini bıraktım gibi oldu, zaten Dr da 2-3 günde bir iç diyordu. Hareketleri de artık alanı gerçekten çok daraldı, dönemiyorum hiç sağıma soluma, bazen çok hareketli bazen çok sakin ama mesaneye çok ciddi baskı yapıyor ve idrar torbasını asla tam boşaltamıyorum. Bir de çok hareketli olduğu zamanlarda genitale sancı giriyor. 36+5 olduk, bekliyoruz bakalım prensesi 🎀🥰

Kızlar Dr cinsellik önerdi mi özellikle normal doğum düşünenler için? Tetikleyici olması açısından bize haftada 2-3 kez önerdi ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri asla yaklaştırmadım 😂😂 şimdi sonlara doğru nasıl olacak bilemedim 😂😂

Back