• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Akşamları nebe suresi dinletiyorum sakinliyor, uyku da etkili mi bilmiyorum ama benim uykum geliyor 🥹 bu akşam hepimiz birbirimize dua edelim 🙏 Allah kolaylık versin bize, bebişlerimize huzurlu, rahat uykular versin.
Yaaa evet hamileyken ne kadar kalabalıktik birbirimize güzel enerjiler dualar yolluyorduk şimdi bir avuç kaldık 🥹 bu bebeleri birlikte büyütecez nerdesiniz Ocak anneleri😁 ♥️umarım herkes iyidir ♥️

Akşamları nebe suresi dinletiyorum sakinliyor, uyku da etkili mi bilmiyorum ama benim uykum geliyor 🥹 bu akşam hepimiz birbirimize dua edelim 🙏 Allah kolaylık versin bize, bebişlerimize huzurlu, rahat uykular versin.
Nebe suresinde uyuyamayanlara okunan bir ayet var. Tam kelime mealini bilmiyorum ama 'biz geceyi örtü kıldık ' seklindeydi. İyi fikirmis dinletmek. Ben de deneyeyim
Ben de sabahlari sekine dinletiyorum eve. Bebis iki tane olunca gün hepimize kolay bereketlli gecsin diye ☺️☺️ gerci buyuk olan ben bebek değilim diyor🤣🤣

Biri şey yazmış bir insan bu kadar da sıfır km doğmamali ya😁
Ona hak verdiğimiz saatlere girmiş bulunuyoruz. Gece başlıyor Allah yardımcımız olsun😁

Hırıltı nerden geliyor burnundan mı yoksa göğüsten mi eğer burundansa normalmiş yenidoganda serum fizyolojikle temizleyin sürekli yatarken fazlalaşıyorsa bizimki öyleydi reflü yatağı alın kesin dedi doktor uygun fiyatlı bisey aldım hemen ama şuan çok azaldı
Canım ben de başından beri reflü yatağı kullanıyorum aslında.Çocuk doktoruna gittiğimizde o da fark etmişti takip edin ateşi çıkarsa gelin dedi.Ben de reflüden şüpheleniyorum sanki emdikten sonra daha çok oluyor.Her zaman olmuyor.Bir de ağzına bir şeyler geliyor gibi oluyor yutuyor heralde sonra kusmuyor.
Malesef benim de aynı 20. günden sonra böyle oldu oğlum öncesinde kendi pırt pırt çıkarıyordu. artık çıkardığı da yetmiyor uykusundan uyanıyor ıkınıyor bacakları kendine çekiyor. masajla kaç kere çıkardık ama yok😭 doktor normal dedi gaz damlası bile vermedi
ben de doktora sorduğumda normal dedi gaz damlası söylemedi.Grupta arkadaşların kullandığını görünce kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin deyince hemen eczaneden aldım işe yaradı galiba.
Ben nefes alırken hırıltı duyduğuma emindim doktor dinledi hırıltı yok dedi. Biz evham yapıyor olabiliriz.
Belki burnundandır bizimkinin hırıltısı da. Qma her zaman olmuyor arada oluyor. Burnu da tıkalı değil ben sürekli kontrol ediyorum.
Benim de arada oluyor doktora gidince denk geldi fark etti.Burnunu sf ile temizliyoruz tıkalı da değil.İnşallah geçer bebişlerimiz rahat nefes alsın🥲

35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
Biz ilk olarak sleepy ve baby turco nün 2 no ile başladık.onlarin ebatları küçük baya.molfixin 1 numarası gibi.suan Molfix pure soft 2 no kullanıyoruz.2 aylık olduk.erken dogmustuk biz.daha var Molfix pure soft.sonra 3 aldik oda Molfix pure soft.
Gece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Instagram da görmüştüm.bi anne geceleri kaka yapmadığı sürece altını değiştirmeyin.uyanik değilse gazını çıkarmayın vs diyordu.suan biz öyle yapıyoruz.cunku gazını çıkarrken geğirmesine kendi korkuyor uyanıyor.

Biz yarın 1. Ay aşısını vurduracağız. Vurduranlar aşıdan sonra huzursuzluk, ateş yükselmesi oldu mu sizde?
1 ay aşısinda bsy olmadı.ama 2 ay aşıları baya huzursuzluk yaptı.3tane yapılıyor.koldan vurulan hafifmiste bacaklara yapılan biraz huzursuz yapabilir dedi ebe.gerxekten ne uyku kaldı ne bsy.

Kizlar bı iki gundur hafif bı şekilde karnım agriyor gibiydi.bugun iç camasirimda kan vardı.sanirim regli olcam.dus aldım ped fln koydum şuan yok bı şey kaç saat oldu.erken olcam sanırım.oglumda 8 ay sonra olmuştum.

Kizlar bı iki gundur hafif bı şekilde karnım agriyor gibiydi.bugun iç camasirimda kan vardı.sanirim regli olcam.dus aldım ped fln koydum şuan yok bı şey kaç saat oldu.erken olcam sanırım.oglumda 8 ay sonra olmuştum.
Aa 8 ay baya uzunmuş benim henüz doğum sonrası kanamam bitmedi bakalım ne zaman bitecek

Bnde Oğlumda 5 ay sonra olmuştum umarım bnde erken olurum çünkü rahatsız ediyordu

Aa 8 ay baya uzunmuş benim henüz doğum sonrası kanamam bitmedi bakalım ne zaman bitecek
Oğlumda doğum sonrası fazla kanamam olmamıştı ozamanlar.bi kaç gün sürdü okadar.kizimda yani şimdi 40gun sürdü.daha 20gun geceli anca olmuştur.ufak biraz kan lekesi gördüm.bidaha da gelmedi henüz.

odada çok az ışık varken dik pozisyonda kucağımda gezdiriyorum bir yandan piş piş dinletiyorum bir yandan sırtına vuruyorum😂Bazen uyuyor orada bazen de uyanık kalıyor peşine ağlama😂

ben yaşadım yaklaşık 28 gün civarında başlamıştı galiba.Bu ara biraz iyileşme var gibi
Kaç gün sürdü sizin bir de neler yaşadınız? Biz 4. gündeyiz odaya gün ışığı girer girmez huysuzlaşıyor gece gayet iyi uyuyor ama gündüz olur olmaz asla yatakta kalmak istemiyor hep kucak ve meme istiyor. Geçmeyecek diye korkuyorum açıkçası bir de 23. gün çok mu erken bunun başlaması için düşünmeden edemiyorum umarım erken gelen bir ataktır da geçicidir.

Biz de erken dorduncu hafatada yasadik. Zaten ataklari anlatan harika haftalar kitabinda bazi bebislerde erken bazilarinda gec olabilir diyor. İnsan korkuyir gecmeyecek bu durum diye ama sabret geciyor😍
Umarım dediğiniz gibi geçicidir. 23. günde birden bire başladı o zamana kadar hiç uykuda sorun yaşamazken gün ışığını görür görmez uyanmaya ve asla yatağında durmamaya başladı. Kucaktan yatağa koyar koymaz uyanıyor. İlginç bir şekilde de geceleri 3’er 4’er saatlik periyotlarla yatağında uyuyor. Derdi gündüzlerle. 23. gün çok mu erken bu atak haftası için diye düşünmeden edemiyorum umarım ataktır ve geçicidir. O uykusunu alamayıp huzurlandıkça ben daha çok üzülüyorum. Siz neler yaşadınız atak zamanı ve kaç günde bitti?

Gaz dolu bir gecenin ardından Günaydın kızlar sahi günaydı mı? 😑 En uzun, en çaresiz geceni düşün. Sabah olmadı mı, oldu. Yine olur.” diyip bir geceyi daha atlatmış bulunuyoruz😴
3 gün boyunca gazdan mahvolduk. Son 2 gündür sabah kimyon, öğlen rezene, akşam yine kimyon çayı içiyorum. Bebiş üstten alttan gaz patlaması yaşıyo:) inanılmaz rahatladı. 2 gündür sadece emzirmeye kalkıyorum ve geri uyuyoruz. Buradan bi arkadaş tavsiye etmişti kim hatırlamıyorum ama allah razı olsun ondan

Merhaba İstanbul da nerede arıyorsunuz onu bilmiyorum ama ben Medical park Maltepe de Sevda zamanova dan çok memnun kaldım çok ilgili her şeyi tek tek açıklıyor ve daha siz istemeden kendi veriyor telefon numarasını düşünürseniz bilginiz olsun
merhaba, sanırım doğum yapmışsınızdır. Umarım her şey çok güzel ilerlemiştir ve sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi :) Bende Sevda hanıma gideceğim. İlk gidişim olacak. Süreç nasıldı acaba kendisiyle?

Benim bebeğimin dün gözünde kızarıklık fark ettim renkli kısımda değil de beyaz yerde. Bugün de devam ediyor. Acaba doktora mı götürsem? Ağlama sızlanma vs yok. Muhtemelen gözünü çizdi.
Bir de kasık kısmında kızarıklık var. Kafasında da enseye yakın saçlı deride oynayan elin altından kayan iki küçük şişlik var.
Yoğun bakım sürecinden sonra psikolojim bozuldu benim. O yüzden bebekteki farklılıklar dikkatimi hemen çektiği gibi beni geriyor da. Bunun gibi şeyler yaşayan var mı aranızda?
Doktora da götürürüm ama doktorun biri çok fazla doktora gitmişsiniz gerek yok demişti bir kez. Eşim gereksiz evham yaptığımı düşünüyor bunu duyunca da.

Back
X