Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sari hardal rengi ve puturlu kakasi suan. Bugun Tuna tam 1 haftalik oldu.Evet mama verince güzel uyuyor bizimki de karnı tam doyuyor herhalde mamayla
Biz hipp ile başladık kabızlık yaptı golden goat a geçtim onda da kabızlık problemi çözülmedi şimdi Aptamil prosyno kullanıyoruz. Sizinkinin kaka yapması nasıl
Yaaa hiç böyle bi anlam yüklememiştim göbek bağına bak duygulandım şimdi
Tam olarak nereye gittin neler yaptın ayrıntılı anlatır mısın
Bize 6 damla dediler canım
Ya bence emzik biberon önemli , Bizimde konforumuz önemli. Zor durumlarda kurtarıcı oluyor emzik
Ben hipp in çayını kullanıyorum ama bi etkisi var mı bilmiyorum bu bitince başka marka deneyeceğim
kızlar holle kullandım ben doktor tavsiyesiyle e bebekte var biberon da dr browns çok çok memnun kaldık deneyin mutlakaYaaa valla bende özledimmm maşallah Tuna’ya benim de süt durumları sana benziyor, emzirmeden sonra sağıyorum 2 memeden toplam 30 cc anca çıkıyor hangi mamayı kullanıyorsun
O saatlerde 1.5 iskender olsa gömerim sanki işkence ile günlerce aç bırakılmış hissediyorumGece boyu emzirince su saatler açlığa dayanamaz hale geliyorum. Doğumda verdiğim kiloları almaya şu kadar kaldı
Bunu kullanınca d vitamini kullanmaya gerek var mı?Biz 5. Günden sonra başladık kullanmaya, doktor bunu verdi Eki Görüntüle 3543562
O zaman yaptırınca ben deneyimimi size özelden yazayım 23 günlüğüz daha 45. Günde yaptıracağızSelam, doktorumuzun alanı değilmiş çocuk metabolizma doktoru yorumlayacakmış. O da izindeymiş. Beklemek çok yorucu. O gelene kadar bir fikir arıyorum.
Fazla sütü mü çıkarıyor yoksa çökelek kıvamında mi çıkarıyor kuzumKızlar bizim bebe meme emdikten sonra kusuyor normal mi
Kocaman bı şeker sucuğu yedim , bı avuç beyaz leblebi üstüne yarım litre su İskender olsa affetmezdimO saatlerde 1.5 iskender olsa gömerim sanki işkence ile günlerce aç bırakılmış hissediyorum
Yok canım sıvı şekilde çıkıyorFazla sütü mü çıkarıyor yoksa çökelek kıvamında mi çıkarıyor kuzum
Seni emzik gibi kullanıyor olabilir mi. Bnde kızımda aynı şeyi gözlemledim tokken ısrarla açmış gibi emmek istiyor. Tek meme ile doyuyor normalde ama bazen çok gazı oluyor hala aç gibi davranıyor diğer memeyi de veriyorum onun da yarısına gelince çekiyor gazını çıkartmaya uğraşırken fazla sütü çıkartıyor sanırım sakinleşmek için emmek istiyor o anda benim kızımda gözlemlediğim bu duruma yorumum bu fazla emdiği zaman ileride reflü oluyormuş dikkat et emzik veriyor musun benim kız almıyor annemle alıştırmaya çalışıyoruzYok canım sıvı şekilde çıkıyor
Biberon olarak comotomo kullanıyorum ben mama olarak da kabızlık problemimizden dolayı Aptamil prosyno kullanıyoruz doktor önerisiyle. Holle nasıl , kabızlık yapmadı değil mi ?kızlar holle kullandım ben doktor tavsiyesiyle e bebekte var biberon da dr browns çok çok memnun kaldık deneyin mutlaka
Çok doyuyordur fazlasını çıkartıyordur belkiKızlar bizim bebe meme emdikten sonra kusuyor normal mi
Hayır canım gerek yok D vitamini ve probiyotik bi aradaBunu kullanınca d vitamini kullanmaya gerek var mı?
Benim 4,5 gün önce oldu iyileşirken kaşıntı olur derler ya pişik kremi kullandım, dikişlerimede arada kantaron sürüyorumAlttan dikişi olan arkadaşlar, kaşıntı oldu mu sizde bende dünden beri kaşıntı var pişik mi oldum yoksa pişik kremi süreceğim galiba.
Ben pregnacare kullanıyordum bugün bitti arkadaşımın önerisiyle solgar brewers yeast aldım ona başlayacağım. Sütte yapıyormuş bi araştır istersenKızlar demir ilacına devam ediyor musunuz? Sağlık ocağında devam et dediler bugün de arayıp devam ediyor muyum diye kontrol ettiler.
Birde ocean mummy ve elenatal 3 arasında kaldım hangisini alıp kullansam .
Bana dogumdan sonra damardan verdiler doktor 2 hafta sonra başla demişti demire başlamam gerek sanırım bu araKızlar demir ilacına devam ediyor musunuz? Sağlık ocağında devam et dediler bugün de arayıp devam ediyor muyum diye kontrol ettiler.
Hırslarına emiyorlar biraz gaz çıkarabilmek için fazlasını çıkarıyorlar normal canım sürekli kıyafet degistiriyoruz önlük takacağım artıkYok canım sıvı şekilde çıkıyor
Ozaman neden tekrar meme istiyor memede durmayami alıştı acaba bizim bebe.mama veriyorum ya mesela bzen uyumuyo sonra tekrar memeye alıyorum yavaşça dalıyorBiberon olarak comotomo kullanıyorum ben mama olarak da kabızlık problemimizden dolayı Aptamil prosyno kullanıyoruz doktor önerisiyle. Holle nasıl , kabızlık yapmadı değil mi ?
Çok doyuyordur fazlasını çıkartıyordur belki
D vitamini mi demir ilacı mı? Ben d vitaminini 2 gündür vermedim bebek rahatladı gerçekten. Bağırsaklarını o zorluyormuş.Kızlar demir ilacına devam ediyor musunuz? Sağlık ocağında devam et dediler bugün de arayıp devam ediyor muyum diye kontrol ettiler.
Benimde 3 gündür baya kaşınıyor. Pişik kremi süreyim ben de.Benim 4,5 gün önce oldu iyileşirken kaşıntı olur derler ya pişik kremi kullandım, dikişlerimede arada kantaron sürüyorum