• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet mama verince güzel uyuyor bizimki de karnı tam doyuyor herhalde mamayla 🤷🏼‍♀️

Biz hipp ile başladık kabızlık yaptı golden goat a geçtim onda da kabızlık problemi çözülmedi şimdi Aptamil prosyno kullanıyoruz. Sizinkinin kaka yapması nasıl

Yaaa hiç böyle bi anlam yüklememiştim göbek bağına bak duygulandım şimdi 🥹

Tam olarak nereye gittin neler yaptın ayrıntılı anlatır mısın 🥰

Bize 6 damla dediler canım

Ya bence emzik biberon önemli , Bizimde konforumuz önemli. Zor durumlarda kurtarıcı oluyor emzik

Ben hipp in çayını kullanıyorum ama bi etkisi var mı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ bu bitince başka marka deneyeceğim
Sari hardal rengi ve puturlu kakasi suan. Bugun Tuna tam 1 haftalik oldu.

Yaaa valla bende özledimmm 🥹 maşallah Tuna’ya 🧿 benim de süt durumları sana benziyor, emzirmeden sonra sağıyorum 2 memeden toplam 30 cc anca çıkıyor 🤷🏼‍♀️ hangi mamayı kullanıyorsun
kızlar holle kullandım ben doktor tavsiyesiyle e bebekte var biberon da dr browns çok çok memnun kaldık deneyin mutlaka

Kızlar demir ilacına devam ediyor musunuz? Sağlık ocağında devam et dediler bugün de arayıp devam ediyor muyum diye kontrol ettiler.

Birde ocean mummy ve elenatal 3 arasında kaldım hangisini alıp kullansam .

Yok canım sıvı şekilde çıkıyor🙁
Seni emzik gibi kullanıyor olabilir mi. Bnde kızımda aynı şeyi gözlemledim tokken ısrarla açmış gibi emmek istiyor. Tek meme ile doyuyor normalde ama bazen çok gazı oluyor hala aç gibi davranıyor diğer memeyi de veriyorum onun da yarısına gelince çekiyor gazını çıkartmaya uğraşırken fazla sütü çıkartıyor sanırım sakinleşmek için emmek istiyor o anda benim kızımda gözlemlediğim bu duruma yorumum bu fazla emdiği zaman ileride reflü oluyormuş dikkat et emzik veriyor musun benim kız almıyor annemle alıştırmaya çalışıyoruz

kızlar holle kullandım ben doktor tavsiyesiyle e bebekte var biberon da dr browns çok çok memnun kaldık deneyin mutlaka
Biberon olarak comotomo kullanıyorum ben mama olarak da kabızlık problemimizden dolayı Aptamil prosyno kullanıyoruz doktor önerisiyle. Holle nasıl , kabızlık yapmadı değil mi ?
Kızlar bizim bebe meme emdikten sonra kusuyor normal mi🙁
Çok doyuyordur fazlasını çıkartıyordur belki

Alttan dikişi olan arkadaşlar, kaşıntı oldu mu sizde bende dünden beri kaşıntı var 🤦🏼‍♀️ pişik mi oldum yoksa pişik kremi süreceğim galiba.
Benim 4,5 gün önce oldu iyileşirken kaşıntı olur derler ya pişik kremi kullandım, dikişlerimede arada kantaron sürüyorum

Kızlar demir ilacına devam ediyor musunuz? Sağlık ocağında devam et dediler bugün de arayıp devam ediyor muyum diye kontrol ettiler.

Ben pregnacare kullanıyordum bugün bitti arkadaşımın önerisiyle solgar brewers yeast aldım ona başlayacağım. Sütte yapıyormuş bi araştır istersen

Bana dogumdan sonra damardan verdiler doktor 2 hafta sonra başla demişti demire başlamam gerek sanırım bu ara 🙄

Biberon olarak comotomo kullanıyorum ben mama olarak da kabızlık problemimizden dolayı Aptamil prosyno kullanıyoruz doktor önerisiyle. Holle nasıl , kabızlık yapmadı değil mi ?

Çok doyuyordur fazlasını çıkartıyordur belki
Ozaman neden tekrar meme istiyor😅 memede durmayami alıştı acaba bizim bebe.mama veriyorum ya mesela bzen uyumuyo sonra tekrar memeye alıyorum yavaşça dalıyor

D vitamini mi demir ilacı mı? Ben d vitaminini 2 gündür vermedim bebek rahatladı gerçekten. Bağırsaklarını o zorluyormuş.
Benim 4,5 gün önce oldu iyileşirken kaşıntı olur derler ya pişik kremi kullandım, dikişlerimede arada kantaron sürüyorum
Benimde 3 gündür baya kaşınıyor. Pişik kremi süreyim ben de.

Back