2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
konuyu zorla değiştirmek gibi olmasın da (ya da olsun olsun:KK70: ) Şu az tuzlu siyah zeytinler oluyor ya genelde pizzalarda kullanılıyor böyle buruşuk olmayan, hani bazen de çekirdeksiz oluyor, onların adı ne nerden bulabilirim bilen var mı??
Az önce sana hak verdim sonuna kadar ama
Şimdide kızicam galiba:(
Lütfen aserdigimiz urunleri yazmiyalım buraya lütfen
1 kişinin canı istedi diye 1000 kişininde istemesin :(

Allahın gönderdiği ilk ayet oku dur! Oku bilimi gelişmeyi temsil eder. Allah sana bu kadar imkan sunmuş, bilim adamlarına ilham vererek bu test ve araştırmaların ortaya çıkmasını sağlamış, Allah ol demeden yaprak kımıldamaz. Bu durumda o testleri Allah yaratmış değil mi? Şimdi bu imkandan faydalanmayarak kadere kim iman etmemiş oluyor. Evde çocuğun ateşlense bu kader deyip doktora götürmeyecek miisn? Doktora gidip kan tahlili yaptırmayı bilmin icat ettiği ilaçları kullanmayı bilşyorsun ama? Asıl Allah sana demeyecek mi ben bu kadar imkan sunmuşken niye olacağın önüne geçmedin diye. O zaman madem kader 9 ay bekleyin ultrasona da girmeyin, nasılsa kader madem. Dış gebelikten ölsen kaderin bu mu diyeceksin. Hem ben insanları yönlendirmiyorum, özgür bir birey olarak fikrimi söylüyorum bir daha böyle çıkışlar yapmayın, bu benim fikrim be tekrar ediyorum yönlendirmiyorum anlatıyorum
Çok güzel anlatmışsın ,herkes fikrini sunmakta özgürdür , inanıp inanmamışsn sana kalmış.

Az önce sana hak verdim sonuna kadar ama
Şimdide kızicam galiba:KK43:
Lütfen aserdigimiz urunleri yazmiyalım buraya lütfen
1 kişinin canı istedi diye 1000 kişininde istemesin :KK43:
Yaa biliorummm :( ama başka nereye sorayım bilemedim konu da açmak istemedim hem bir de konu değişsin diye şey ettim yaaa kusura bakmayın canı çekenler hakkını helal etsin nolur!!

Soda yararlı aslında ama belki fazla limon aspirin vs kullanıyorsanız kanı asırı sulandırabılır.
En zor yani sağlıklı ve doğru beslenme kısmu şu hamileliğin bence
Çok zorlanıyorum
Günde 6 öğün yiyip bol su içip dengeli beslen dedi dr
Demesi kolay :/

Dr a sorucam şu churcilll meselesini bakalım

Çok zorlanıyorum

Miden bulanıyorsa zorlama kendini demek ki beden istemiyor fazlasını. Sen az yesen de sağlıklı şeyler ye çok endişe etme inşallah 4. aydan sonra açılır iştahın.

Çok zorlanıyorum

Evet o iş biraz beni de zorluyor.Hergun bir yumurta yiyorum mutlaka suan duzenlı yaptıgım tek sey bu:)

Çok zorlanıyorum

Ben günde 12 öğün yiyorum o da kötü (ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım) :halay::halay:
Bence chşrchill in bir zararı olmaz. Ben de severim çok

Ben aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum zarari olsa niye versin doktorlar ;-)
Zararı var demedim ki. Aspirin zaten kani sulandırır asırı limon tüketimi de kanı sulandırırsa ikisi bir arada iyi olmayabilir dedim.

Inşallah temiz çıkar. Ama büyük konusmayim ben bir daha saglik ocağında kan vermem. Bu pozitif çıkan teste göre bebek tedavisi olmayan ciddi bi hastalıkla doğuyor. Allah kimseye yasatmasin
O oyle degil ki.Testin biri eskiden o virusu aldigini yani bagisikligin olduunu gosterir ki bu iyi cunku bir daha alma imkanin olmaz.digeri ise suan olup olmadigini gosterir tehlikeli olan bu.igg olan eskiden gecirdigin igm olan suan olup olmadigi

O da yuzde doksan dokuz dogru sonuc

Kızım da 11 tane doktora gıttım neden biliyormusun cunku 216 da 1 down sendromu rıskı cıktı. Peki o 11 doktor ne dedi biliyormusun bu test var ve senin 216 da 1 down sendromlu cocugun olabilir. Yani 1 doktor ne derse diğeri de aynı seyi soyluyor hiçbiri o an içinde yanan yangını sondurmuyor. Test bu sonuc bu diyorlar sadece. Su an 13 aylık kızım. Ve aynı kıtabı okumus o doktorlar su an cocugun ustun zeka belırtılerı gosterıyor diyor.Kendi kararın tabi ki herkesin kararına kimse karışamaz:)
Mrb canim.ustun zekali oldugunu bebeginin hangi davranislariyla anladiniz yada anladi doktorlar?

Back