- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
Ben sizin fikir özgürlüğünüze birşey demiyorum ki elbet kendi fikriniz kendi iradeniz. Ama soruma cevap alamadım. Doğduktan sonra yapılacak birşey yok diyorsunuz ama ben de diyorum ki madem böyle düşünüyorsunuz doğduktan sonra böyle bir imkan sunulsa evet öldürün der miydiniz? Muhtemelen cevap 'hayır kıyamam' işte ben de karnındakini öldürürken insanların bunun aynı şey olduğunu da göz önünde bulundursalar keşke diyorum o kadar. Çünkü aynı şey. Bebek rahimde de yaşıyor kımıldıyor stres acı hissedebiliyor parmağını emiyor vs. Yenidoğan ile fark yok.Doğduktan sonra zaten yapılacak bişey yok, ben nerdeyim siz nerdesiniz, isterseniz yaptırmazsınız ben oğlumda yaptırdım sağlıklı olduğu söylendi ve şimdi 6,5 yaşında, bunda da sağlıklı olduğu söylenirse doğuracağım, söylenmezse karından sıvı aldırmak gibi gelişmiş yöntemlere başvuracağım, bütüm sonuçlar negatifse doğurmayacağım bu kadar basit siz istediğiniz gibi davranın, kader benim günah benim madem size ne?
Tabi istediğinizi yapın ona ben ne karışabilirim ki. Burda siz de fikrinizi söylüyorsunuz ben de.
Neyse buraya tartışmaya ikimiz de gelmedik. Polemiğe girmek istemem ama dayanamadım yine de fikrimi söylemek istedim herkes gibi.
Herkese rahat sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar dilerim.