- 28 Kasım 2018
- 20
- 20
- 3
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum snaaDown sendromlu bir bebeği bile bile, teknolojik imkanlarla günümüzde bu saptanabiliyorken, dünyaya getirmek size değil ona haksızlık. Biz anneyiz çıcuğumuza her şekilde bakarız. Ama onun çektiği acılar ne olucak? Sürekli doktor doktor gezmesi o yavruya yazık değil mi? Bence ben dünyaya getiririm demek fedekarlık değil bencillik, 2018 de bu kadar kaderci olmak bana saçma geliyor. Ama bütün testler sağlıklı olduğunu gösterdiği halde bir sorun varsa evet bu kaderdir. O zaman da kimse çocuğunu sokağa atmaz. Fedekar olayım derken bencil olmayın çocuğun yaşayacağı acıları düşünün
Evet canım bı kac Dr a daha gidecem iki hafta beklemek istiyorum rabbimin mucizesi bitmez inşallah haftaya kslp atışını duyarımCanim oncelikle stres yapma bnce bu doktorlar cok dengesi olabliyor bir cok doktor bebegi gormek icin 7. Ve 8. Haftayi bekliyorlar bence sakin doktorum söylediğine uyma baska bir doktora git zaten ikiz gebeliklerde biri birinden mutlaka kucuk oluyor onu problem yapma suan sen dha cok yeni hamilesin görmeyince hemen alalim mantigina çıldırıyorum sen mutlaka baska bir doktora git bence sende degil sorun doktorda tatlim
Kanamanız nasıldı acaba ?Evet çok yemek çok idrar normal şeyler. Benim kanamam olmasına rağmen bebek iyi çok şükür. Allah hepimizinkini korusun sağlık versin :)
Ben sizin gibi düşünmüorum.Doğmuş bir bebegin hayatına son vermek ne ise kurtaj da odur
Bu yüzden Allah a sığınırım.evet zor ama Allah tan gelene razıyım. Imtahan diye birşey var.
Kadere iman etmek gerek sanakatılmıyorum bmyle konusarak insanları yanlıs yönlendirme!!Down sendromlu bir bebeği bile bile, teknolojik imkanlarla günümüzde bu saptanabiliyorken, dünyaya getirmek size değil ona haksızlık. Biz anneyiz çıcuğumuza her şekilde bakarız. Ama onun çektiği acılar ne olucak? Sürekli doktor doktor gezmesi o yavruya yazık değil mi? Bence ben dünyaya getiririm demek fedekarlık değil bencillik, 2018 de bu kadar kaderci olmak bana saçma geliyor. Ama bütün testler sağlıklı olduğunu gösterdiği halde bir sorun varsa evet bu kaderdir. O zaman da kimse çocuğunu sokağa atmaz. Fedekar olayım derken bencil olmayın çocuğun yaşayacağı acıları düşünün
Ay benim yazacaklarımı sen yazmışsın. Tebrik ederimDown sendromlu bir bebeği bile bile, teknolojik imkanlarla günümüzde bu saptanabiliyorken, dünyaya getirmek size değil ona haksızlık. Biz anneyiz çıcuğumuza her şekilde bakarız. Ama onun çektiği acılar ne olucak? Sürekli doktor doktor gezmesi o yavruya yazık değil mi? Bence ben dünyaya getiririm demek fedekarlık değil bencillik, 2018 de bu kadar kaderci olmak bana saçma geliyor. Ama bütün testler sağlıklı olduğunu gösterdiği halde bir sorun varsa evet bu kaderdir. O zaman da kimse çocuğunu sokağa atmaz. Fedekar olayım derken bencil olmayın çocuğun yaşayacağı acıları düşünün
O zaman doğduktan sonra neden hayatına son verilmesin? Fark ne? Ha rahminizde 20 santim ha rahminizin dışında 40 santim olmuş fark ne?Down sendromlu bir bebeği bile bile, teknolojik imkanlarla günümüzde bu saptanabiliyorken, dünyaya getirmek size değil ona haksızlık. Biz anneyiz çıcuğumuza her şekilde bakarız. Ama onun çektiği acılar ne olucak? Sürekli doktor doktor gezmesi o yavruya yazık değil mi? Bence ben dünyaya getiririm demek fedekarlık değil bencillik, 2018 de bu kadar kaderci olmak bana saçma geliyor. Ama bütün testler sağlıklı olduğunu gösterdiği halde bir sorun varsa evet bu kaderdir. O zaman da kimse çocuğunu sokağa atmaz. Fedekar olayım derken bencil olmayın çocuğun yaşayacağı acıları düşünün
Ayrıca o teknolojiye de çok güven olmuyor. Ablama bu çocuk down sendromlu aldırın dediler, çocuk sağlıklı doğdu. Böyle şeyler oluyor.Down sendromlu bir bebeği bile bile, teknolojik imkanlarla günümüzde bu saptanabiliyorken, dünyaya getirmek size değil ona haksızlık. Biz anneyiz çıcuğumuza her şekilde bakarız. Ama onun çektiği acılar ne olucak? Sürekli doktor doktor gezmesi o yavruya yazık değil mi? Bence ben dünyaya getiririm demek fedekarlık değil bencillik, 2018 de bu kadar kaderci olmak bana saçma geliyor. Ama bütün testler sağlıklı olduğunu gösterdiği halde bir sorun varsa evet bu kaderdir. O zaman da kimse çocuğunu sokağa atmaz. Fedekar olayım derken bencil olmayın çocuğun yaşayacağı acıları düşünün
Allahın gönderdiği ilk ayet oku dur! Oku bilimi gelişmeyi temsil eder. Allah sana bu kadar imkan sunmuş, bilim adamlarına ilham vererek bu test ve araştırmaların ortaya çıkmasını sağlamış, Allah ol demeden yaprak kımıldamaz. Bu durumda o testleri Allah yaratmış değil mi? Şimdi bu imkandan faydalanmayarak kadere kim iman etmemiş oluyor. Evde çocuğun ateşlense bu kader deyip doktora götürmeyecek miisn? Doktora gidip kan tahlili yaptırmayı bilmin icat ettiği ilaçları kullanmayı bilşyorsun ama? Asıl Allah sana demeyecek mi ben bu kadar imkan sunmuşken niye olacağın önüne geçmedin diye. O zaman madem kader 9 ay bekleyin ultrasona da girmeyin, nasılsa kader madem. Dış gebelikten ölsen kaderin bu mu diyeceksin. Hem ben insanları yönlendirmiyorum, özgür bir birey olarak fikrimi söylüyorum bir daha böyle çıkışlar yapmayın, bu benim fikrim be tekrar ediyorum yönlendirmiyorum anlatıyorumKadere iman etmek gerek sanakatılmıyorum bmyle konusarak insanları yanlıs yönlendirme!!
+1000Kadere iman etmek gerek sanakatılmıyorum bmyle konusarak insanları yanlıs yönlendirme!!
Evet güzel soru, doğduktan sonra çekceği acıları engelleyememiş oluyorsunuz ama sağlıksızsa size seçim yapma yasalar tarafından tanınıyorO zaman doğduktan sonra neden hayatına son verilmesin? Fark ne? Ha rahminizde 20 santim ha rahminizin dışında 40 santim olmuş fark ne?
Yasaları sormuyorum sizin fikrinizo soruyorum. Rahim içinde veya dışında aradaki fark ne? O zaman sizce süpriz bir şekilde engelli doğan bir bebekte doğumdan hemen sonra da sorsunlar mı anneye; isterseniz bu bebeği öldürelim zaten acı çekecek diye? Aynı şey?Evet güzel soru, doğduktan sonra çekceği acıları engelleyememiş oluyorsunuz ama sağlıksızsa size seçim yapma yasalar tarafından tanınıyor
Fikrinizi soyleyebılırsınız buna kımse karısamaz ama bunun İslamla bagdastıgını soyleyemezsiniz şirke düşersiniz.Allahın gönderdiği ilk ayet oku dur! Oku bilimi gelişmeyi temsil eder. Allah sana bu kadar imkan sunmuş, bilim adamlarına ilham vererek bu test ve araştırmaların ortaya çıkmasını sağlamış, Allah ol demeden yaprak kımıldamaz. Bu durumda o testleri Allah yaratmış değil mi? Şimdi bu imkandan faydalanmayarak kadere kim iman etmemiş oluyor. Evde çocuğun ateşlense bu kader deyip doktora götürmeyecek miisn? Doktora gidip kan tahlili yaptırmayı bilmin icat ettiği ilaçları kullanmayı bilşyorsun ama? Asıl Allah sana demeyecek mi ben bu kadar imkan sunmuşken niye olacağın önüne geçmedin diye. O zaman madem kader 9 ay bekleyin ultrasona da girmeyin, nasılsa kader madem. Dış gebelikten ölsen kaderin bu mu diyeceksin. Hem ben insanları yönlendirmiyorum, özgür bir birey olarak fikrimi söylüyorum bir daha böyle çıkışlar yapmayın, bu benim fikrim be tekrar ediyorum yönlendirmiyorum anlatıyorum
Aklım durdu resmen okurkenAllahın gönderdiği ilk ayet oku dur! Oku bilimi gelişmeyi temsil eder. Allah sana bu kadar imkan sunmuş, bilim adamlarına ilham vererek bu test ve araştırmaların ortaya çıkmasını sağlamış, Allah ol demeden yaprak kımıldamaz. Bu durumda o testleri Allah yaratmış değil mi? Şimdi bu imkandan faydalanmayarak kadere kim iman etmemiş oluyor. Evde çocuğun ateşlense bu kader deyip doktora götürmeyecek miisn? Doktora gidip kan tahlili yaptırmayı bilmin icat ettiği ilaçları kullanmayı bilşyorsun ama? Asıl Allah sana demeyecek mi ben bu kadar imkan sunmuşken niye olacağın önüne geçmedin diye. O zaman madem kader 9 ay bekleyin ultrasona da girmeyin, nasılsa kader madem. Dış gebelikten ölsen kaderin bu mu diyeceksin. Hem ben insanları yönlendirmiyorum, özgür bir birey olarak fikrimi söylüyorum bir daha böyle çıkışlar yapmayın, bu benim fikrim be tekrar ediyorum yönlendirmiyorum anlatıyorum
Doğduktan sonra zaten yapılacak bişey yok, ben nerdeyim siz nerdesiniz, isterseniz yaptırmazsınız ben oğlumda yaptırdım sağlıklı olduğu söylendi ve şimdi 6,5 yaşında, bunda da sağlıklı olduğu söylenirse doğuracağım, söylenmezse karından sıvı aldırmak gibi gelişmiş yöntemlere başvuracağım, bütüm sonuçlar negatifse doğurmayacağım bu kadar basit siz istediğiniz gibi davranın, kader benim günah benim madem size ne?Yasaları sormuyorum sizin fikrinizo soruyorum. Rahim içinde veya dışında aradaki fark ne? O zaman sizce süpriz bir şekilde engelli doğan bir bebekte doğumdan hemen sonra da sorsunlar mı anneye; isterseniz bu bebeği öldürelim zaten acı çekecek diye? Aynı şey?
Sanki kader falan diyerek siz islamla bağdaşlaştıryorsunuz gibi geldi bana, ben bilimden bahsediyorumFikrinizi soyleyebılırsınız buna kımse karısamaz ama bunun İslamla bagdastıgını soyleyemezsiniz şirke düşersiniz.
Aklınızın durduğu belli neyi savunduğunuzu anlayamadım daAklım durdu resmen okurken
Çok yanlış şeyler düşünüyorsunuz