2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım ama doktor okadar inceledi eğer düşük yaptoysan bile.içinde hicbirsey kalmamış dedi bu yüzden içim rahat ve artık düşük yapmışım fikrine alıştım
Gecmis olsun canim uzuldum senin adina ama umutsuzluga kapilma bebek dusuyorsa emin ol sagliksiz bebektir rabbim tez zamanda ayni duyguyu bir dha yasatson sana insallah

Gecmis olsun canim uzuldum senin adina ama umutsuzluga kapilma bebek dusuyorsa emin ol sagliksiz bebektir rabbim tez zamanda ayni duyguyu bir dha yasatson sana insallah
2 düşük. Oldu kendimi topladigimda ve su iğne fobim bir çözüm buldugumda arastirilmasi için iyi bir hastahane ve doktora gidicem 2 gün sonrada kendi doktorum a randevu alicam baksın bi ne olmuş

Bayanlar ben gibi hic belirtisiz gebe olan varmi ne bulanti ne kusma ne gogus sisligi sadece surekli acikmak ve idrara cikmak var bazen suphe ediyorm biseymi var diye cumarteso gordum ve dinledim de kalp atsini ama surekli belirtisiz olmk tedrgn ediyo beni
Mrb bende de senin gibi mide bulantisi kusma gibi belirtiler yok.idrara cikma artti bide gogusler dokununca sizliyo bu kadar diyebilirim ama sorun yok suan

2 düşük. Oldu kendimi topladigimda ve su iğne fobim bir çözüm buldugumda arastirilmasi için iyi bir hastahane ve doktora gidicem 2 gün sonrada kendi doktorum a randevu alicam baksın bi ne olmuş
Iyi yaparsin canim bnde 2 dusuk yasadin ve suan 3. Gebeligim p yuzden umudunu kaybetme canim emin ol rabbim oyle bir dogru zamani buluyor ki sen allaha sigin isyan etme ama sakin

Kızlar iyi akşamlar akıntısı olan var mı? Benim sarı bazen yeşile kaçan akıntım var dün doktora sormayı unuttum bebeği izlemekten:emir_bebek:

konuyu zorla değiştirmek gibi olmasın da (ya da olsun olsun:KK70: ) Şu az tuzlu siyah zeytinler oluyor ya genelde pizzalarda kullanılıyor böyle buruşuk olmayan, hani bazen de çekirdeksiz oluyor, onların adı ne nerden bulabilirim bilen var mı??
Marmarabirlik’in var teneke kutularda üstünde yazıyor tuzsuz diye bende çok severim

Kızlar okuduklarıma inanamadım gerçekten,
Şuan yorum yapmaktan sakiniyorum çünkü büyük konuşmaktan korkuyorum.lutfen hepinizde tövbe edin..
Rabbim hepimizede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. olur da aksi olursa diyeceğim o ki Mevlam kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, Alında ne yazılıysa o olur.Allahin gücüne gidecek şeyler demeyin.. Lütfen tövbe edin .

Kızlar dikkat..
Dini konularda yorum yapmak ve büyük harflerle yazı yazmak yasak, :mapus:gereksiz yere ban yemeyelim...

Progesteron u vaginal kullan var mi aranızda?

Ya sanirim bende cildi tahriş ediyor.cildim resmen soyulmuş gibi oldu.yaniyor.birde cok afedersiniz iliski de de aci oluyor.boyle birşey yaşıyan var mi.

Ya sanirim bende cildi tahriş ediyor.cildim resmen soyulmuş gibi oldu.yaniyor.birde cok afedersiniz iliski de de aci oluyor.boyle birşey yaşıyan var mi.
Crinone jel kullaniyorum ben evet çok tahriş yapiyor daha 1 ay kullanıcam
Şifa olsun yarasında insallah katlaniriz artik ne yapalım

İlişkide yanma oluyomu bilmiyorum o_O
Tüp bebekle hamile kaldığim için ilişki yasak bize

Kanamanız nasıldı acaba ?
8.haftamdaydı ve koyu renkli kanamaydı. Hafta sonu başlayınca acile gittim doktor muayene etti düşük riskim varmış progestan verdi. Pazartesi hemen kendi doktoruma gittim ultrasonla baktı kanama alanı yoktu çok şükür. Sonra geçti zaten ama progestana devam ediyorum.

Iyi yaparsin canim bnde 2 dusuk yasadin ve suan 3. Gebeligim p yuzden umudunu kaybetme canim emin ol rabbim oyle bir dogru zamani buluyor ki sen allaha sigin isyan etme ama sakin
Sen herhangi bir bir araştırma yaptırdı mi canım düşük lerin nasıl oldu hatirlatmak istemem ama biraz aydinlaniyim şimdi. Kaçıncı haftadasin herhangi bir ilaç kullaniyomusun

Ben vajinal kullandım kızım da pek tahriş olmadı. Zaten progestan dusuk riskine karsı verıldıgı için dusuk tehdidinde de ilişki yasak oldugu için ilişki durumunda ne oldugunu bilemiyorum

Crinone jel kullaniyorum ben evet çok tahriş yapiyor daha 1 ay kullanıcam
Şifa olsun yarasında insallah katlaniriz artik ne yapalım

İlişkide yanma oluyomu bilmiyorum o_O
Tüp bebekle hamile kaldığim için ilişki yasak bize
Ilişki bana hiç yasaklanmadı canım. Iki hafta once ki kontrolde Doktorum herşey yolunda iliski acisindan bi sorun yok dedi.ama zaten yine de gönül rahat etmiyor hem kasik ağrısı filan da olunca haliyle sıcak bakmıyorum bende.yarin kontrolüm var doktora bi soruyum bakalim

Back