• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bugun ilk kez oğlumun göz yaşını gördüm ve ben bittim,asla dayanamam bebeklerin gözünde yaş görmeye ben :( hele ki kendim evladım direkt bende ağladım
Kız benim yırtığın sürekli ağladığında gözyaşı oluyo bebekler başka nasıl tepki vericek ağlicaklar tabisi Allahım büyüyünce ağlatmasın ❤️❤️❤️

Ayy kıyamamm
AnneSi gözyşları oluştu artık benımkıde ağladığı zaman hafif oluyor yerim yerim ❤❤❤❤ Bugun 2-3 saat görmedim diye üzüldüm
Yaa keşke bebekler aglamasa yüreğim dayanmıyor hic bir bebege :( evet ya özleniyor,yarın microbliding randevum var en az 4 saat ayri kalacam allahtan kız kardeşim var annemden daha iyi bakıyor :) ama tabi ki deli gibi ozlicem

Benim oğlan 1 haftadır gece uyumuyor ya.dün sabah 6 da uyudu ondan önce 5 de gece asla uyumuyoruz

Çikolata şeker örneğini Alonyanın anlattığı üzerinden verdim arkadaşlar çünkü gerçekten kayınvalideler bunu yapıyor çocuklar kendilerini sevsin diye.
Bizim hiç sorunumuz yoktu geçmişte ancak çocuk olunca kadının içinden bir canavar çıktı resmen. Bütün gün bebek kendisinde olduğu halde beni bebeği alınca ona surat asmakla suçladı. Herşeyi sürekli eleştirdi, ev niye temizlenmemiş, kardeşlerim ne işe yarıyormuş falan daha nice saçmalıklarla aileme hakaret etti. Resmen ilk 10 günü burnumdan getirdi. Allahtan çalışıyor izni bitti de bi oh dedim. Aynı şehirde yaşıyoruz şimdi bayram tatili yine bir kaç gün yardıma gelecekmiş. Gelme de diyemiyorum. Eşime üzülüyorum kavga çıkardığında arada kaldı ama hakkaniyetli insandır eşim, o sebeple annesini eleştirdi. Yaptıklarını yanlış bulduğunu söyledi.
İyi allahtan eşin adaletliymiş ve eleştirebiliyormuş. Allah Sana sabır versin canı

İnsanın evi gibisi yok. İyice göçebe olduk yeminle. Gelir gelmez valizleri boşalt yıka et tut.Bir hafta sonra eşimin ameliyatı nedeniyle 1 ay filan kalmaya gidicez yine kv lere . Umarim herkesin ilk bayrami güzel sorunsuz geçmiştir. Bizim 2. Bayramımız malum ramazanda 12 gunluktuk biz 😃Sinir krizleri yaşayan arkadaşlar olmuş @compeng cigimi cildirtmislar.😃 O tayfa öyle malesef onlardan iyi bildiğini kanitlayana dek konuscaklar. Ben şükür ki rahatladım artık. Hem kendi aileme hem eşimin ailesine "sizden iyi biliyorum" subliminal ini yerleştirdim. Bu arada benimde
Oğlum artık mama içmiyor ya tukuruveriyor korkuyorum sütüm kendi başına yetecek mi acaba 😃

Regl olanlar kulübü onlaayyynnn 😎
Ya kızlar benim bebenin burnu baya baya tıkalı. Otri bebenin okyanus suyu ve aspiratorunu kullanıyorum baya da sümük çıkıyor ama rahat nefes alamıyor kuzucuk. Gece hiç uyanmayan çocuk saat başı uyanıyor. Yok mu başka yöntem bilen acaba?

Ya kızlar benim bebenin burnu baya baya tıkalı. Otri bebenin okyanus suyu ve aspiratorunu kullanıyorum baya da sümük çıkıyor ama rahat nefes alamıyor kuzucuk. Gece hiç uyanmayan çocuk saat başı uyanıyor. Yok mu başka yöntem bilen acaba?
Çok sıcakta burun eti ödem yapıyor. Bazen sümük var gibi oluyo da aslında burun eti sistiginden . Öyle bişey mi acaba ?

Stresim sütümden cocuga gecti galiba :( 11buçukta uyudu 2de ben kaldırdım 3te yattık birer saat arayla uyandı.

Ben artık et falan mi var diye dusunmeye basladim surekli tıkanık gibi aciyorum pek biseyde gelmiyor

Back