• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ilaç değil zaten steril tuzlu su burnuna direkt damlatiyorsun.Bebeyi yüz üstü çeviriyorsun sonra aspiratörle cekiyosun
Yaa tecrubeli anne bana tam anlabilir misin ben bunlardan ama kullanmaya cesaret edemiyorum. Burnuna damlatirken pozisyon.nasil olacak sirt ustu mu yan mi..Damlattiktan sonra bir.suru yuz ustu durup.ondan.sonra mi cekecegiz

Ayy sizin bu kayınvalideler bana sinir krizi geçirtecek Allah sabır versin valla 😠 İnsanlara laf anlatmak ne kadar zor yahu insanlar nasıl istiyorsa öyle davran çocuğuna bu kadar zor mu? Gerçi sadece kvler de değil Allah cahil akraba takımının hepsine akıl fikir annelere de kolaylık versin 🤲🏻

Yaa tecrubeli anne bana tam anlabilir misin ben bunlardan ama kullanmaya cesaret edemiyorum. Burnuna damlatirken pozisyon.nasil olacak sirt ustu mu yan mi..Damlattiktan sonra bir.suru yuz ustu durup.ondan.sonra mi cekecegiz

Canm damlat burnuna bebeği çevir yüzü aşağı gelecek şekilde biraz bekle yumusasin sonra temizle

Şimdi kızlar benim büyük oğlanın bağırsakları az çalışıyor doğuştan.Ben beslenmesini düzenliyorum çoğunlukla sıkıntı yaşamıyoruz.2 yaşından beri süt,kaymak,pirinç gibi gıdaların oğlumu kabız yaptığını keşfettim.Kalsiyum ihtiyacını yoğurt ve peynirden karsiliyoruz.Neyse bayram dolayısı ile kv lerde duruyor 2-3 gündür oğlum bol bol süt kaymak yedirmis yavruya afedersiniz büyük çişi taş gibi ve kalın.2 buçuk senedir söylüyorum süt kaymak pirinç köy ekmeği katı gıdalar vermiyorum verirsem de kontrollü veriyorum çocuk hemeroid olacak Allah korusun diyorum kv ye.Her seferinde aaaaa çocuğa dokunuyor muydu bi daha vermeyim diyor ama yine inatla veriyor.Benden gizli veriyor oğlum söylüyor orda ne yediğini.Simdi ben napayım nasıl anlatayım bu kadına.150 defa gayet kibarca söyledim.1-2 defa uyardım sert konuştum.Esim defalarca konuştu.Nasil bişey yapmalıyım ki anlasın.Ki kendisi de hemroidden çekti ve ameliyat oldu.Kafayi yicem ne yapmaya çalışıyor bu kadin?
Onları yapıp vermek kolayına geliyordurda ondan yapsa ya bi sebze yemeği

Onları yapıp vermek kolayına geliyordurda ondan yapsa ya bi sebze yemeği

Kesinlikle kendileri sağlıksız besleniyor.Hazirda ne varsa tıkıyor çocuğun ağzına.Kabizlik problemi olduğunu bile bile.Üşeniyorsan yolla çocuğumu ben kendim yediririm di mi😤

Kesinlikle kendileri sağlıksız besleniyor.Hazirda ne varsa tıkıyor çocuğun ağzına.Kabizlik problemi olduğunu bile bile.Üşeniyorsan yolla çocuğumu ben kendim yediririm di mi😤
Bu tip insanlara çocuk emanet etme canım bence.Oglun seninle gitsin seninle gelsin en iyisi

Evde bi tane otri bebenin hortumlusu var ama serum fizyolojik yok reçetesiz alabilir miyim ? Nasıl yapılır onu da hiç bilmiyorum ki 😟
Merhaba reçetesiz alınıyor bir kaç tane de enjektör al. İnstagram da hekimanne var çocuk doktoru o anlatıyor nasıl yapılacağını, çok basit, izleyince hemen yaparsın, ben onda görüp yapmaya başladım.
hey maşallah bu sene ne ikiz yapmış :KK53: swnin cinsiyetleri nedir?

yaaa kusura bakma utandım hatırlayamadım çünkü lohusa beyinsizlği 😂 bebekler 31 haftalık doğdular. Çok iyiler şükür, baya toparladılar Allahın izniyle bir kaç güne çıkarız diye dua ediyorum. Senin ne oldu?
Evet ikiz yılı bu yıl 🤗 2 kızım vat, ya senin

Kizlar 9.ayin ortasinda insAllah oğlusum 2 aylik olucak ve tatile gitmek isdiyoruz basindan gecen tecrübeli olan varmi uçakda nasil olur dururmu kücük oldugu icin rahatsiz olurmu en büyük korkumda hasta olmasi anne sütü ile besleniyor biraz ortada kaldim

:deli: :deli: :deli: :deli:
B bibliyofil_k ciğim ve Zeyna03 Zeyna03 cığım Allah size sabır versiin. Kv zor valla, benim ilk kızıma baktı bunlara da dönüşümlü bakacak annem ve kv. Bana da sabır versin hepimize versin dinimiz amin
Bugün karar verdim kesinlikle ücretsiz izin alıyorum ben bu kadına cocuk falan emanet edemem

Çok normal canım hepimiz aynıyız ben çocuklarımın ismini bile karıştırıyorum hafıza sıfırlandı, hatta geçen 8 yıllık banka kartımın şifresini hatırlayamadım mağazada rezillik 😁 benim bir kız bir oğlan 36+4te doğdular 2 aylık oluyoruz 6 gün sonra
ben olsam hırsız değilim ben diye ağlayarak mağazayı terk ederdim 😂😂😂 maşallah yaaa benim de 1 kız 1 oğlan çok iyi değil mi 😍
Hoşgeldin tatlım inş. Biran önce sağlıkla kavuşursun kuzuna
amiiinn canım 🤗
Evet ikiz yılı bu yıl 🤗 2 kızım vat, ya senin
1 kız 1 erkek elhamdülillah 😍

Kizlar 9.ayin ortasinda insAllah oğlusum 2 aylik olucak ve tatile gitmek isdiyoruz basindan gecen tecrübeli olan varmi uçakda nasil olur dururmu kücük oldugu icin rahatsiz olurmu en büyük korkumda hasta olmasi anne sütü ile besleniyor biraz ortada kaldim
Biz ilk kızım 3.5 aylıkken gitmiştik, hiç bir sıkıntı yaşamadım. İkizlerde eylülde gitmeyi düşünüyoruz.
Bilmiyorum canım banyo yaptırdık kadın beceremedi cocugu elinden kaydırdı yüzüne şampuan sürünce cocuk cıldırdı
Maşaaaaallah başka da bir şey demiyorum. Yuhhhh

Ay ne yapacağız bu kv lerle bilmiyorum. İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor hayret ediyorum. Biz de çok sıkıntılı bir süreç geçirdik ilk on gün. Kadın çocuğu kendi doğurmuş gibi davranıp sözde sezaryen dikişlerimi bahane edip vermiyordu çocuğu bana. Çocuğumu kucağıma sadece emzirirken alabildim. Resmen duygusal bağ kurmam engellendi. Sürekli mama mı yapsak, sütün yetmiyor nidaları. 3 günlük bebeği hızlıca ayakta sallama, yanında yatırma denemeleri... Allah erkek değil kız evlat nasip etti ama bu deneyimimden sonra cesaret edebilirsem ve birgün bir oğlum olursa kesinlikle gelinin isteklerine önem vereceğim. Öyle iş mi olur ya? Çocuğunuzun ihtiyaçlarını hastalığını siz biliyorsunuz, onlar sadece çocuk onu sevsin diye şekerler, çikolatalar, dondurmalar ile rüşvet veriyorlar. Bide ‘bizim zamanımızda’ söylemleri var, yahu sizin zamanınızda bebek ölüm oranları yüzde 20 imiş. Demek ki sizin analarınız doğrusunu bilmiyormuş.

Benim ilk bebeğim bir tecrübem yok ama yakın bir arkadaşım 3. Ayında uçak yolculuğu yaptığında doktoru Calpol verdirmişti rahatlaması için. Bir de iniş ve kalkış esnasında kulak içi basınç değişikliğine karşı emzirmesini önermişti.

Ay ne yapacağız bu kv lerle bilmiyorum. İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor hayret ediyorum. Biz de çok sıkıntılı bir süreç geçirdik ilk on gün. Kadın çocuğu kendi doğurmuş gibi davranıp sözde sezaryen dikişlerimi bahane edip vermiyordu çocuğu bana. Çocuğumu kucağıma sadece emzirirken alabildim. Resmen duygusal bağ kurmam engellendi. Sürekli mama mı yapsak, sütün yetmiyor nidaları. 3 günlük bebeği hızlıca ayakta sallama, yanında yatırma denemeleri... Allah erkek değil kız evlat nasip etti ama bu deneyimimden sonra cesaret edebilirsem ve birgün bir oğlum olursa kesinlikle gelinin isteklerine önem vereceğim. Öyle iş mi olur ya? Çocuğunuzun ihtiyaçlarını hastalığını siz biliyorsunuz, onlar sadece çocuk onu sevsin diye şekerler, çikolatalar, dondurmalar ile rüşvet veriyorlar. Bide ‘bizim zamanımızda’ söylemleri var, yahu sizin zamanınızda bebek ölüm oranları yüzde 20 imiş. Demek ki sizin analarınız doğrusunu bilmiyormuş.
Daha beterleri olacak ilerde o zaman seker çikolata vermek ne ya 😥

Back