• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhabayın canımlar.Kanamasi biten analar bitmeye yakın akıntı önce kahverengiye sonra sarıya mi dönmüştü?Bitip bitmediğinden emin olmak istiyorum.Gusül abdestimi alıcam ona göre.3 gündür sarıya döndü.Bugun de krem rengine.

Kizlar birsey sorucam bebekler meme emmeyi neden azaltır az emer bir fikri olan var mı mesela kizim son 1 haftadır meme emmiyo 2 yer çatlasa 3 dk anca durur durmaz memede mesela acikmiyor sanirim onu farkettim oda soyle oldu
Dün gece 11 de uyuttim sabah 5 buçukta uyandı bende dalmışım hic uyanmamışım neyse 5 buçukta 2 dakika emdi emmedi mızmızlandı zaten son 1 haftadır acayip gazlı bir şekilde uyuttum saat 8 buçukta kalpli oda 2 dk emdi bıraktı niye böyle oluyo sizce ilk ay Kilo alımı cok iyiydi ama son 1 haftadır boyke yapiyo ve 8 gunde 100 gram tek almis

Kizlar birsey sorucam bebekler meme emmeyi neden azaltır az emer bir fikri olan var mı mesela kizim son 1 haftadır meme emmiyo 2 yer çatlasa 3 dk anca durur durmaz memede mesela acikmiyor sanirim onu farkettim oda soyle oldu
Dün gece 11 de uyuttim sabah 5 buçukta uyandı bende dalmışım hic uyanmamışım neyse 5 buçukta 2 dakika emdi emmedi mızmızlandı zaten son 1 haftadır acayip gazlı bir şekilde uyuttum saat 8 buçukta kalpli oda 2 dk emdi bıraktı niye böyle oluyo sizce ilk ay Kilo alımı cok iyiydi ama son 1 haftadır boyke yapiyo ve 8 gunde 100 gram tek almis

Gazlı olduğu için emmiyor olabilir mi canım.Midesi ve bağırsakları çok sis olur gazlı bebegin

kızlar süt yapıyo diye bulgur pilavı yaptım şimdi kendime
ben içinde kuru naneyi çok seviyorum ekledim pişirdim
sonra interntte gördüm nane sütü azaltıyomuş
duydunuz mu siz hiç öyle bişey ?

Nane ve maydanoz vücuttan su attırdığı için pek önerilmiyor hamilelere ve emzirenlere.
Ama pilavın içindeki kuru nanenin sorun olacağını sanmıyorum.Kimyon da koy pilavınin üzerine.Afiyet olsun canım.

Kızlar benim oğlana bı şeyler oldu:( gece güzel uyudu masallah, sabah 5ten beri ayaktayız. Gazını alttan üstten çıkardı, kakasını yaptı, karnı da tok. Bu çocuk neden sürekli ağlıyo ya? Uyumuyo da:( sürekli emmek istiyo, memeden cektigimde basliyo ağlamaya. Eşim de ben de bittikten bugün, şu an 2 dk WC ye girdim ordan yazıyorum yine yıkıyor ortalığı çok ağlıyor neyi var bu kuzunun :(

Merhabayın canımlar.Kanamasi biten analar bitmeye yakın akıntı önce kahverengiye sonra sarıya mi dönmüştü?Bitip bitmediğinden emin olmak istiyorum.Gusül abdestimi alıcam ona göre.3 gündür sarıya döndü.Bugun de krem rengine.
Canım benim kahve rengine döndü ama tam bitmesi 10 gün aldi. Şuan tamamen bitti oğlum 7 haftalık 2 günlük oldu. Ama eşimle aramizda daha tık yok 🙊 canım çok acıyor asla yapamıyorum 1 kez denedik bıraktık 🙊

Kızlar benim oğlana bı şeyler oldu:KK43: gece güzel uyudu masallah, sabah 5ten beri ayaktayız. Gazını alttan üstten çıkardı, kakasını yaptı, karnı da tok. Bu çocuk neden sürekli ağlıyo ya? Uyumuyo da:KK43: sürekli emmek istiyo, memeden cektigimde basliyo ağlamaya. Eşim de ben de bittikten bugün, şu an 2 dk WC ye girdim ordan yazıyorum yine yıkıyor ortalığı çok ağlıyor neyi var bu kuzunun :KK43:
Canım yüz üstü yatırıp kolik müziği aç,sırtına şöyle biraz vur,ilk koyduğunda istemeyecektir ama hemen çevirme sen devam et yapmaya çok rahatlar,ben hergun yapiyorum yoksa kiyameti kopariyor :(

Nane ve maydanoz vücuttan su attırdığı için pek önerilmiyor hamilelere ve emzirenlere.
Ama pilavın içindeki kuru nanenin sorun olacağını sanmıyorum.Kimyon da koy pilavınin üzerine.Afiyet olsun canım.
ay canım saol
ama yedikten sonra gördüm kimyon koy dediğini 🤣
ben zaten hergün kimyon rezene tohumu demleyip içiyorum
hatta şuanda içiyorum 😊

benim kız 1 buçukta bi uyudu hala uyuyo 🤣🧿
maşallah diyim 🧿
uykucu tospik 🤣
uyusun diye debeleniyom uyuyuncada özlüyom tipsizi ya uyansada sevsem diyom 🥰
sözde o uyuduğunda bende uyurum diyodum ama onu izlemekten uyuyamıyorum 😴😍
Ayni valla, yaklaşıp sesler bile çıkarıyorum uyansin diye😂

Kızlar benim oğlana bı şeyler oldu:KK43: gece güzel uyudu masallah, sabah 5ten beri ayaktayız. Gazını alttan üstten çıkardı, kakasını yaptı, karnı da tok. Bu çocuk neden sürekli ağlıyo ya? Uyumuyo da:KK43: sürekli emmek istiyo, memeden cektigimde basliyo ağlamaya. Eşim de ben de bittikten bugün, şu an 2 dk WC ye girdim ordan yazıyorum yine yıkıyor ortalığı çok ağlıyor neyi var bu kuzunun :KK43:
Canım bu ilk zamanlar böyle oluyor maalesef. Gaz da çıkarsa bağırsaklarda en ufak acı olsun ağlıyorlar
Yada sadece seni istiyor dünyaya zor adapte oluyor 😔

Evet bende baktım internetten .Hastane de hep kahvaltıda bana nane çayı getiriyorlardı sonra bende okudum sutu azaltiyormus nane ve maydanoz

Hergün başka birşey valla bittik bizde. Şimdide memede uykuya geçen çocuk gitti zor uyutulan bir bebek geldi. Anlamadım neden böyle oluyor. Uykusu var ama çok zor uyutuyoruz. Başka bir yolu olmalı :( Onada üzülüyorum uykuya geçene kadar çok ağlıyor. Kendimede üzülüyorum hiç dinlenemiyorum böyle olunca.

Hiçbirşeyi yok kuzum huysuzluğuna yapıyorlar bizim ki tam tersi gece yapıyor aynısını gazı yok eminim sütüm bol onada eminim ama yok durmuyor ağlıyor meme sürekli istiyor bide memede de huysuzluk yapmaya başlıyor bi süre sonra günlerdir neler cekiyorum bilsen.

Canım benim kahve rengine döndü ama tam bitmesi 10 gün aldi. Şuan tamamen bitti oğlum 7 haftalık 2 günlük oldu. Ama eşimle aramizda daha tık yok 🙊 canım çok acıyor asla yapamıyorum 1 kez denedik bıraktık 🙊

Koca umrumda değil canım.😂Kuran namaz falan kendimi manevi olarak iyi hissetmek istiyorum.☝

Kızlar benim oğlan 24 saattir kaka yapmıyor sizde durumlar nasıl? Sıcaklardan mı acab

Back