• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Regl olanlar kulübü onlaayyynnn 😎
Ya kızlar benim bebenin burnu baya baya tıkalı. Otri bebenin okyanus suyu ve aspiratorunu kullanıyorum baya da sümük çıkıyor ama rahat nefes alamıyor kuzucuk. Gece hiç uyanmayan çocuk saat başı uyanıyor. Yok mu başka yöntem bilen acaba?
Kız başak rüyamda hep seni gördüm bu gece.Bahar ishal olmuş diyorsun.Bizim eve geliyorsun ben de fotoğrafını çekseydim bakardım ishak değildir o diyorum.Baska şeyler de vardı ama unuttum.Beraber bir yere gidecekmişiz falan ama unuttum işte 😶

Yusufum da bu gece ebemi ağlattı yine sağolsun :cry: 3 kes altını 2 kez kıyafetlerini değiştirdim bezden beline kadar sızmıştı. Saatlerce emdi gazını çıkardım koydum ama uyumak bilmedi:bicak: aralarda da yanımda uyumuş Allahtan kaza olmamış:işsiz:

Günaydınnnnnnnn 🍼☕
Dün memlekete geldik.akşam gözünde iltihaplı gibi çapak, sesinde değişiklik sanki böyle üşütmüş gibi 😔 çok sıcak olduğu İçin birazcık klima açarak geldik ama aralarda sürekli kapattık. Üşüttüm mü çocuğu diye sabaha kadar başını bekledim. Yolculuklarda ne yaptınız kızlar?

Günaydın herkes farklı farklı sıkıntılarla uğraşıyor. Biz de kaka yapamama sorunuyla ugrasıyoruz ıkınıyor kızarıyor. Bunun çözümü ne? Masaj biraz rahatlatıyor. Bir de sağılmış sütümü biberonla verince de biraz yaptığını gördüm.

Günaydın herkes farklı farklı sıkıntılarla uğraşıyor. Biz de kaka yapamama sorunuyla ugrasıyoruz ıkınıyor kızarıyor. Bunun çözümü ne? Masaj biraz rahatlatıyor. Bir de sağılmış sütümü biberonla verince de biraz yaptığını gördüm.
Benimkide çok geç yapıyor bazen 2 günü buluyor cok kıvranıyor. Dün kulak çubuğuna bebek yağı döküp poposuna hafif batırıp çıkardım hemen yaptı.
Bugün sabahtan beri kıvranıyor sancidan nasıl bi gazdır bu ya bu kadar acı çektiriyor uyuyamıyor yavrum :(

Ya kızlar benim bebenin burnu baya baya tıkalı. Otri bebenin okyanus suyu ve aspiratorunu kullanıyorum baya da sümük çıkıyor ama rahat nefes alamıyor kuzucuk. Gece hiç uyanmayan çocuk saat başı uyanıyor. Yok mu başka yöntem bilen acaba?
Yine mi kocadan ayrı kalcan tamda kırkın çıkıyorken başak kankim 🙄
Gerçi benimde daha kanamam bitmedi kavuşamıyoruz herifle kırkım çıksa nolur 😁😁
Burnu tıkalı piremses hanımın da tıkalı burnundan öpüyorum ❤️

Benimkide çok geç yapıyor bazen 2 günü buluyor cok kıvranıyor. Dün kulak çubuğuna bebek yağı döküp poposuna hafif batırıp çıkardım hemen yaptı.
Bugün sabahtan beri kıvranıyor sancidan nasıl bi gazdır bu ya bu kadar acı çektiriyor uyuyamıyor yavrum :(
Canım size de geçmiş olsun bzimki 4 5 saat sürüyor ama çok ağlıyor dısardan poposuna cok müdahale etmek istemiyorum ama kıvranıyor cocuk resmen:(

Kız başak rüyamda hep seni gördüm bu gece.Bahar ishal olmuş diyorsun.Bizim eve geliyorsun ben de fotoğrafını çekseydim bakardım ishak değildir o diyorum.Baska şeyler de vardı ama unuttum.Beraber bir yere gidecekmişiz falan ama unuttum işte 😶
Hayır olsun canım 😁 Ama bebişim ishal olmasın teyzesi zaten burundan dertliyiz 😓 ❤❤

Bugün sabahtan beri kıvranıyor sancidan nasıl bi gazdır bu ya bu kadar acı çektiriyor uyuyamıyor yavrum :KK43:
Kızlar benim kız hala günde 6 7 kez kaka yapıyor, normal mi acaba?

Yine mi kocadan ayrı kalcan tamda kırkın çıkıyorken başak kankim 🙄
Gerçi benimde daha kanamam bitmedi kavuşamıyoruz herifle kırkım çıksa nolur 😁😁
Burnu tıkalı piremses hanımın da tıkalı burnundan öpüyorum ❤
Bir de 15 güne yakın sürer diyorlar, ben şok 😒 valla dayandık bu kadar. Mesajla edepsizlesmeye devam kanki 😂

Ya kızlar benim bebenin burnu baya baya tıkalı. Otri bebenin okyanus suyu ve aspiratorunu kullanıyorum baya da sümük çıkıyor ama rahat nefes alamıyor kuzucuk. Gece hiç uyanmayan çocuk saat başı uyanıyor. Yok mu başka yöntem bilen ac
Regl mi oldun sende🤣
Kızımın arada sümüğü oluyor eski nine yöntemi ile çıkarıyorum 😎tel toka ile yavasca 👍

Back