- Konu Sahibi elektroforez
- #25.041
Cok fena ya kaburgam kiriliyor orda sertlesiyor hepNeredeyse bir aydır yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok fena ya kaburgam kiriliyor orda sertlesiyor hepNeredeyse bir aydır yaşıyorum
Benim doktor 26 bin dedi. Sezaryen ve normal ayni ucret dediKızlar Ocak zammı ile birlikte doğum ücretlerini öğrendiniz mi 52 bin dediler benim gittiğim hastanede Sırf doktorum için gidiyorum oraya da ilk gebelikteki doktorum diye hastane değiştirmişti doktorum hastane odalarını gezdim geçende bir süsleme planı için özel demezsiniz eski püskü bir koltuk duvarlar falan kirli gibi sinirim bozuldu resmen
Ya niye bu kadar fahiş bir fiyat farkı var ki içinde yenidoğan testleri vs var mı peki Hastane nerede sizinBenim doktor 26 bin dedi. Sezaryen ve normal ayni ucret dedi
Canım sağlıjla kucağına alacaksınn afiyetle aminn tüm önlemler alınmıs smdi biraz dinlenme vakti annesiKızlar teşekkür ederim. Gece 2 den beri bir damla uyumadım. Nst bağlandı kalp atışları vs iyi çıktı hareket de ediyor. Yatış verdiler. 3 tane kasılma önleyici 20 şer dk arayla hap içtim. 1 tane ciğer geliştirici iğne 1 tane Progestan iğne yaptılar. Doktor az önce Muayane etti. Plesanta yerinde bebekte bir şey yok şükür dedi alttan baktı rahim de kapalı dedi. Rahim ağzında bir yerden kaynaklandığını düşünüyorum dedi. En kötü ihtimali düşünerek hareket edeceğiz dedi ciğer geliştirici iğne Progestan iğne ve diğer ilaçlara devam dedi bugün de yatış dedi. Yarın bir daha bakacak. Çok korkuyorum nolur dua edin Rabbim bebeğimi korusun
Evet benimde önceleri otururken oluyordu şimdi yatarken de oluyor gece uykuları haram olduCok fena ya kaburgam kiriliyor orda sertlesiyor hep
Benm hastanede standart oda 51 bin vip oda 62 bin king oda 85500 tl asırı zamlandı normal sezeryan aynı fiyatKızlar Ocak zammı ile birlikte doğum ücretlerini öğrendiniz mi 52 bin dediler benim gittiğim hastanede Sırf doktorum için gidiyorum oraya da ilk gebelikteki doktorum diye hastane değiştirmişti doktorum hastane odalarını gezdim geçende bir süsleme planı için özel demezsiniz eski püskü bir koltuk duvarlar falan kirli gibi sinirim bozuldu resmen
Kız ben o kadar dedim al diye beni dinlemedin mi o zamanKızlar bebeğim hasta otriyle çekmekten çok yoruldum baby vac aldım ve aşırı aşırı memnun kaldım. Otriyle çekerken burnunu kanattım kaç kere bunda öyle bişey olmadı ve gerideki mukusu da aldı siz siz olun bundan alın hastalık dönemi çok büyük ihtiyaç
Sizin ki de otel gibiymiş kral dairesi falan hangi hastane sizinki bizimkinin odaları bana göre devletten daha kötü durumda eski püsküBenm hastanede standart oda 51 bin vip oda 62 bin king oda 85500 tl asırı zamlandı normal sezeryan aynı fiyat
Evet paket fiyat dedi. Yenidogan muayeneleri falan bikac şey saydı. MersindeYa niye bu kadar fahiş bir fiyat farkı var ki içinde yenidoğan testleri vs var mı peki Hastane nerede sizin
Affet beni dinlemedimKız ben o kadar dedim al diye beni dinlemedin mi o zaman
Tesekkurler canim benik de ayni sekilde yatamiyorum sag tarafta hep surekli orda ve vuruyor kaburgamin oralara donsem de dönmüyor sabit ordaEvet benimde önceleri otururken oluyordu şimdi yatarken de oluyor gece uykuları haram oldu
Doktoruma sordum bu arada rahim genisliyor çok normal dedi
Mersin’de hangi hastana canımEvet paket fiyat dedi. Yenidogan muayeneleri falan bikac şey saydı. Mersinde
Benim hastanem yeni yapıldı çok güzel allah var normale taksitli 16 bin dediler sezaryen doktorlu normal 30 bin dedilerKızlar Ocak zammı ile birlikte doğum ücretlerini öğrendiniz mi 52 bin dediler benim gittiğim hastanede Sırf doktorum için gidiyorum oraya da ilk gebelikteki doktorum diye hastane değiştirmişti doktorum hastane odalarını gezdim geçende bir süsleme planı için özel demezsiniz eski püskü bir koltuk duvarlar falan kirli gibi sinirim bozuldu resmen
Bence bu fiyatlar iyi mersindemiydin seenBenim doktor 26 bin dedi. Sezaryen ve normal ayni ucret dedi
Forum yasamMersin’de hangi hastana canım
Evt mersindeym cnmBenim hastanem yeni yapıldı çok güzel allah var normale taksitli 16 bin dediler sezaryen doktorlu normal 30 bin dediler
İnşallah yine normal olur
Bence bu fiyatlar iyi mersindemiydin seen
Bende doğurup mersine geçicem
Bende yenişehire gidiyorum canım. Daha sormadım bakalım bır sonraki kontrolde sorayım.Forum yasam
evet sorma kabızlık, çıkamama resmen o bölgeye bastı rahatsızlık veriyor. Dün çıkabildim şükür ama diğer günler nolcak aynı@fnd_50 canım çok geçmiş olsun yeni gördüm nasıl oldunuz daha iyi misiniz
@Tiniminimavihanim oy minnoş kızlar sağlıcakla zamanında gelsin inşallah canım sana da geçmiş olsun bilmiyorduk bende hastane de yattıgını
maya91 benim de öyle canım aşırı gaz ve kabızlık çözemedim sancıda yapıyor
Ben de içiyorum magnezyum, hatta magnezyumum bitti gelmesini bekliyorum. Ben de şekerden dolayı zaten mecbur sağlıklı besleniyorum bol sebze protein yağlarBen her aksam magnezyum sitrat iciyorum. Kuru kayisi vb seyler bende hic ise yaramadi maalesef. Ama tabi yine bol yesillik lifli gidalar vs de tuketiyorum.