• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar selam ❤
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz 😊
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün 💕
hoşgeldin canım
benimde 12 temmuzdu 24 haziranda doğurdum 🤣
burdada haziran anası var baya

Kanguru kullanan var mı aranızda sürekli kucağımda zaten kanguru alsam bende daha az yorulurum diye düşündüm ama nerden hangi marka daha iyi bilemedim
sokakta arabaya koyup gezdiremiyorum çığlık kıyamet sanki etini koparıyolar
kucağımıza alıp boş araba gezdiriyoz 😱
bende düşünüyom kanguruyu
en azından arabayı taşımak zorunda kalmam
solomonbaby baktım ben güzel gibi

Akilvar Akilvar cnm ne hormonu bilmiom🤗 ama benim tam kontrole gideceğm hafta oldu doktor gördü yani, normal olabilir dedi kendş kendine geçicek dedi, bizde hergğn banyo yaptırıyoruz, gün içinde mustelanın suyuyla ve kaynamış suylada yüzünüde siliyorum ama gala geçmedi çıkıyo geçiyp sonraki gün başka yerlerde çıkıo, ergen oldu kızım bende geçmesini bekliyorum 😒😂

Kızlar bebeklerin yüzüne nemlendirici suruyormusunuz benim oğlanın yüzü çok sertleşti yer yer. Birde bugün emdikten sonra dukak çevresi hafif bı morardigini sanki normal midir ki çok açık
1 aylık kontrolümüzde doktorumuz nemlendirici verdi bize yüzü için kuruydu bizimkide baya
linola diye bi krem

Ben solomombabyden çok memnun kaldım.kizim da bebek arabasında durmayan bir bebekti.siyah rengini almistik.tepe tepe kullandık diyebilirim.Ogluma da solomombabyden aldım.Gri aldim bu sefer.daha kullanmadık.Kanguru rahatlık alışınca ondan iyisi yok

Hellooo :KK25:

Mesai başladı😎
Bezini değiştirdim hanımefendinin tamam.Tam diğerini koyacakken tekrar yapmaz mı👻
Çarşafa kadar geldi,sonra da çarşafı değiştir bakalım sara🤓
Şimdide uyutma çabaları
__karamel__ __karamel__ kahve istiyorum? ☕

Kahvemi aldım da geldim. İçelim mi? 🤓

Ohhh cevapladım rahatladım artık uyuyabilirim😂 öpüldünüZ şekerler. Yademin sabah uyanınca içeriz kaffemizi karamelcik yapar bize
Bebişimi council’a register ettirdim de geldim.. Sabah giremedim şu 3-5 gün hep resmiyet işlerimiz var 😇
Yok ki bi asistanım sizi kahvesiz bırakmayalım şuralarda 😍
Buyur bebişimm ☕
. . .
Maşallah Alper beye.Kanama 10.gün bitti miii?E senin lohusalik bitmiş hayırlı olsun 😁
Ben uzun gece pedi takıyorum hala 29 günlük olduk.Rahim temizlen temizlen bitmiyor 😂Normal ve suda doğumda hemen akiveriyor ne var ne yok galiba 😂Kahve var mı karameltoşum yine evde bitti 😕
Sıcacıık mis kokulu kahve getirdim şekerim ☕
Bizim evde ekmek biter su biter kahve bitmez 😄

10. Gün bitti kanama, sarımsı bişiler geldi. Gelene git gidene gel denmez dedim bekledim..
Şimdi o da yok ortalarda ama sudan mı normal doğumdan mı bilemiyorum.
Karnım aynı duruyo rahim toplandıkça kanama başlicak belki yeniden. Hiiiç bi fikrim yok ama nasılsa evdeyim die günlük ped kullanmaya başliyim dedim 😇
Acaba kanım düşük diye mi erkenden bitti benim..

Be doğmadan kraft aldım ama daha hiç cesaret edemedim azcık daha diyip duruyorum:))) bugün bi denesem mi napsam

Ay ben lavaboda yıkadım bugün :) koluma serdim bi güzel sadece popoyu yıkıcaktım aslında ama komple yıkayıverdim

Geçiyo o isilikler canım
Geçsin şu işitmeyi de bakalım
Normal banyo dışında biz de yapıoz onu. Lavaboyu dolduruyorum sıcak suda iki çıp çıp bacakları tepiştiriyo çıkıyoruz 😍

Hellooo :KK25:

Kahvemi aldım da geldim. İçelim mi? 🤓

Bebişimi council’a register ettirdim de geldim.. Sabah giremedim şu 3-5 gün hep resmiyet işlerimiz var 😇
Yok ki bi asistanım sizi kahvesiz bırakmayalım şuralarda 😍
Buyur bebişimm ☕
. . .

Sıcacıık mis kokulu kahve getirdim şekerim ☕
Bizim evde ekmek biter su biter kahve bitmez 😄

10. Gün bitti kanama, sarımsı bişiler geldi. Gelene git gidene gel denmez dedim bekledim..
Şimdi o da yok ortalarda ama sudan mı normal doğumdan mı bilemiyorum.
Karnım aynı duruyo rahim toplandıkça kanama başlicak belki yeniden. Hiiiç bi fikrim yok ama nasılsa evdeyim die günlük ped kullanmaya başliyim dedim 😇
Acaba kanım düşük diye mi erkenden bitti benim..
Benim de ilk kızımda kanım düşüktğ
Kanamam öyle az sürmüştü canım
Bence kesinlikle alakası var

Back