Durumlar aynı@Akilvar cnm ne hormonu bilmiomama benim tam kontrole gideceğm hafta oldu doktor gördü yani, normal olabilir dedi kendş kendine geçicek dedi, bizde hergğn banyo yaptırıyoruz, gün içinde mustelanın suyuyla ve kaynamış suylada yüzünüde siliyorum ama gala geçmedi çıkıyo geçiyp sonraki gün başka yerlerde çıkıo, ergen oldu kızım bende geçmesini bekliyorum
Ablam yoğun bakım bebek hemşiresiydiNormal banyo dışında biz de yapıoz onu. Lavaboyu dolduruyorum sıcak suda iki çıp çıp bacakları tepiştiriyo çıkıyoruz
Ben hergün lavaboda yıkıyorumAy ben lavaboda yıkadım bugün :) koluma serdim bi güzel sadece popoyu yıkıcaktım aslında ama komple yıkayıverdim
Geçiyo o isilikler canım
Geçsin şu işitmeyi de bakalım
Balık gibi kayıvercek sanıyosun di miAblam yoğun bakım bebek hemşiresiydi
Öyle yıkıyomuş onlar hep kollarına serip bebeyi
Ama ben korkuyorum çok küçüklerken bi cesaret geldi bugün
Canım ben daha öncede yazdım kullanıyorum bende arkadaşlardan duymuştum ilk onla başla dediler bez değiştirince pişik yapabiliyormuş hep aynı bezle gitmek lazım dediler sorun yaşamadım doğduğundan beri.biz kaç kilo olduk bilmiyorum en son aşıda tartıldı 5 kiloydu 6 ya yaklasmısızdır diyorum 3/6 kilo kullanıyorum şuan elimdeki bitsin bir büyüğüne gecicem
alayım deneyim bakalım, inşallah pişik olmaz da devm ederiz.. Günlük 20 gramsa iyi kuzum, asm de bilgilendirme yapmadılar da merak ettimBence az almamış canım bana günde 20 gram demişti doktor 11 günde 300 gram almış senin
Sağ ol canım benimCanım ayda 1 kilo gayet güzel hiç takılma düşünme
Evet canım biogaia da kullanıyorum ben 2si etkili oldu bence gaz içinkimyonu sabah akşam günde iki kere içiyosun galiba
HelloHellooo
Kahvemi aldım da geldim. İçelim mi?
Bebişimi council’a register ettirdim de geldim.. Sabah giremedim şu 3-5 gün hep resmiyet işlerimiz var
Yok ki bi asistanım sizi kahvesiz bırakmayalım şuralarda
Buyur bebişimm
. . .
Sıcacıık mis kokulu kahve getirdim şekerim
Bizim evde ekmek biter su biter kahve bitmez
10. Gün bitti kanama, sarımsı bişiler geldi. Gelene git gidene gel denmez dedim bekledim..
Şimdi o da yok ortalarda ama sudan mı normal doğumdan mı bilemiyorum.
Karnım aynı duruyo rahim toplandıkça kanama başlicak belki yeniden. Hiiiç bi fikrim yok ama nasılsa evdeyim die günlük ped kullanmaya başliyim dedim
Acaba kanım düşük diye mi erkenden bitti benim..
Valla ya küvet falan uzun iş sırtım ağrıyo çokBen hergün lavaboda yıkıyorum
Kim uğraşcak küvet falanevi pok götürüyor hala uyumadı bende vücudunu yıkadım bakim uyicak mı
Aynen yaa kaycak gibi geliyoBalık gibi kayıvercek sanıyosun di mi
Ben Atlasta öğrenmiştim onu, hatta ebe kaçıncı çocuğun falan demişti
Çook rahat oluyo.
Bi kere yaptınsa artık gerisi gelir bence
aman pelo ne edemNapıon kızzzz
Meme çok bibo az verirsen alışmaz ki kuzumaman pelo ne edem
fizik tedaviye gidiyom kız dışarda annemle beni bekliyo
bizimki uyanınca çığlık kıyamet
fenalardayım
sağıp biberonla verdireyim diyorum uyanınca içsin ama o zamanda memeyi bırakır diye korkuyorum şaştım kaldım
ben hergün diyorum bunu sigara içmek istiyorum diyeAşırıı sigara içmek istiyorum ya
Kızda hamilelik+emzirme süresince aklıma bile gelmemişti
Düşüncesi bile haksızlık gibi geliyo oğluma
Ben dile bile getiremiyorumben hergün diyorum bunu sigara içmek istiyorum diye
eşimde canın dayak istiyo diyo
Bende ona baktım da yenidoğan aparatı kanguru falan çok üst üste olur da terler diye kararsız kaldım bizimki de sürekli kucakta olsun istiyor dışarda evde kollarım kopuyor artıksokakta arabaya koyup gezdiremiyorum çığlık kıyamet sanki etini koparıyolar
kucağımıza alıp boş araba gezdiriyoz
bende düşünüyom kanguruyu
en azından arabayı taşımak zorunda kalmam
solomonbaby baktım ben güzel gibi
Hastanede içtim kahve sigara yaptım valla kolumda damar yoluAşırıı sigara içmek istiyorum ya
Kızda hamilelik+emzirme süresince aklıma bile gelmemişti
Düşüncesi bile haksızlık gibi geliyo oğluma
Bende var terletiyor kumaşıda 100 pamuk değil naylonluBende ona baktım da yenidoğan aparatı kanguru falan çok üst üste olur da terler diye kararsız kaldım bizimki de sürekli kucakta olsun istiyor dışarda evde kollarım kopuyor artık
Canım 3670 doğmuştu. Senin bebiş kaç doğdu ki ?kuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun
Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?
Hastanede içtim kahve sigara yaptım valla kolumda damar yolu
Psikolojime o kadar iyi geldi ki gebelik boyunca emzirme boyunca içenleri gördükçe yaptığım çok masum geldi valla yalan yok şu emzirme süreci bitsede istediğimi yiyip içsem diyorum
2 bira yuvarlayasım var boş acılı kokoreç yiyesim var sigara içesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?