- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Alışcaz artık kuzum napalım birkaç ay sonra düzelir umarımSeanslarimiz ayni canim. Anneme.soyluyorum bu saatte uyaniyor zorlaniyorum. Olacak o.kadar coxuk o kadar uyuyo uykusunu aliyor uyaniyor. Abimde op.basina koy bir zahmet o saatte de uyanin diyor
Hemde nasıl yıpratıcı çişe gidemiyorum Bi çığlık Bi kıyamet evet memede daha güzel gaz çıkarıyor farkındayım onun canım geçene kadar ağzımıza edilecekBizim de aynı canım sürekli memede kalmak istiyor çevreden sütün mü yetmiyor aç bu çocuk falan diyorlar çıkarıp suratlarına fışkırtasım geliyor ama gazdan yapıyor büyük ihtimalle. Emince süt midenden bağırsağına baskı yaparmış öyle kala yapması yada gaz çıkarması daha rahat olurmuş. Bu durum anne için çok yıpratıcı ama yapacak bişey yok ne yazık ki zamanla geçecek inşallah.
Kilo alımı gayet iyiydi. 3350 doğdu 41. Gün 5100 gram olmuştu. Oburlugundan fazla kilo almış. Benimki de acayip kusuyor öyle böyle değil. Doktor ilaç bile verdi ama onu da sevmiyor çıkarıyor. Bebişin emdikten sonra huzursuz değil aglamiyorsa aç değildir canımKilo alımı nasıldı anne sütüyle canım.Benim oğlumda çok obur ama doyuyor anne sütü ile fazla emiyor kusuyor.Gunde 8-10 çiş 5-6 büyük çiş yapıyor.Mama versem çatlar Allah muhafaza
Canim yeni dogdugunda benim de uzun sure kalirdi gogsumde cunku emmeleri henuz cok guclu degildi. Simdi.5 dkda şap şap emiyor 5 10 dk.suruyor benim en fazla 15 dk.
Böyle boyle meme reddi yapar die korkuyorum ilk kizim bırakmıştı meme reddi yapti simdiki kizimda ayni seyleri yaşamak istemiyorum ya ne bileyim insallah olma soyle birseyBenimkide tek seferde 10 dkyi hic gecmemistir canim birakiyor ama gunduz cok sık uyaniyor ve sik sık emmek istiyo
He anlıyorumHe ne maskaram
Korkuyorum reflü olucak gazlanıcak diye canım yoksa zaten her dakika emziririm yapışık ikiz gibi geziyoruz zaten ha memede ha kucaktaCanım bebekler sadece acıktığında emmez. Kendini güvende hissetmek istediğinde, korktuğumda, uyumak istediğinde, annesini özlediğindekısacası bahane çok oyüzden bol bol her istediğinde emzir. Ben saate hiç bakmıyorum. Zaten her zaman almıyor. Bazen itiyor diye almıyor bende çekiyorum memeyi hemen
Benimki çok güzel tutuyodu ya başta bu meme sevdası büyüyünce emziği 2 3 kere emip atıyo süt gelmiyo diye meme ucumu uzatıyo oynuyo emzik gibi kullanıyor tuttuysa hiç elleme vallahi çok büyük rahatlık canım vicdan yapıcak bişey yokKeske tutsa emzigi senin kiz. Bizim.doktor memeni emzik gibi.kullanirsa emzik ver ama.1 yasinda.biraktir dedi. Benim ki kullanmiyo mememi.emzik gibi doyunca birakiyor. Ama durmayinca emzik veriyorum. Esimin.ici gidiyor ben verince. Ben de o oyle.yapinca vicdan yapiyorum coxuguma cok kotu bir sey mi veriyorum diye bu konuda rahat degilim
Bu düzeni yeni kurduk son 1 haftadır böyleyiz canım buda benim direnmelerim sayesinde oldu yoksa uykusu 1 saat bile sürmüyodu 2 gece önce çocuğu erken uyutturdular ağlıyo diye emzirttiler gece 4 kere kalktı herkes çok biliyo çünkü dün gece yalnızdık yine miss gibi doyurup 1de yatırdım sabaha kadar uyuduEe canim senin uyuyomus ya baya. Benimde ayni senjn gibi. Sabah saatleri kesik kesik uyuyor. oglen 1 de uyuyor 3 te kalkiyor emmek icin. Tekrar uyuyo 5.30 6 gibi kalkiyor. Sonra 2 saat bazen uyanik kaliyo bazen uyuyo. Aksamda uyuyor sadece emme saatinde kalkiyor yine.Baya uykusunu aldigi icin sabahta erken kalkiyor.
Sarı oğlancıkmış bu maşallah:)Böyle uyuyor.Gazli olduğu için evin içini turluyoruz,dans ediyoruz hoplayıp zıplıyoruz.Rahatlayinca uyuyup kalıyor beşiğe koyuyorum.Gazi yoksa direkt beşiğe koyuyorum.Cok hafif bir iki sallıyorum uykuya geçiyor.
Kız bunun kendisi de bit kadar neresine emiyo ben anlamıyorum iri bişey olur anlicam üstten alıyo alttan çıkarıyorBenimkinde de 7-8 kere cisli bezi iki kere de kakmalı bezi oluyordu. Doktor aslında doyuyor bu çocuk ama seninki biraz fazla obur daha fazlasını istiyor. Gerekirse ver mamayı dedi
Kız vallahi doyuyo ya o kadar eminim ki doyduğuna benim kızımın uyku düzeni bile var aç çocuk uyumaz dedilerCanım ağlıyorsa aç olabilir. Bir kere mama vermeyi dene istersen. Eğer mamayı alır ve uyursa doymuyordur
Bende çözemedim canım derdi amacı ne neyin peşinde anaya düşkün olsun dedikte memeye demedik amaDün tam 5 saat minik dinlenme araları vererek emdi beni, tam 5 saat koltuğa yapistim kaldım neresine emdi anlamadim...seni çok iyi anlıyorum bir de bebeğimi anlayabilsem...
Uyusa da 15-20 dk sonra uyanır. Dediğine göre de doyuyor. Meme seviyor seninki :)Kız vallahi doyuyo ya o kadar eminim ki doyduğuna benim kızımın uyku düzeni bile var aç çocuk uyumaz dedilermeme düşkünlüğünü nasıl aşıcaz bilmiyorum ama
O Allahın emri canım alıştı kucağa o Bi kesin zaten ama o cadı saati gelince kucak mucak takmıyor vallahiArtık çözmüşsündür zaten seninkinin huyunu dediğin gibi gaz yoksa Ev kalabalıksa kucağa alışmış olabilir miMinicikler ama parmağında oynatıyorlar bizi bu minikler ya
Memeye bantlamak fikri çok cazip gelmeye başladı artıkUyusa da 15-20 dk sonra uyanır. Dediğine göre de doyuyor. Meme seviyor seninki :)
Ben sağarak verdiğim için makine ve biberon tam temız olmuyormus o yuzden ishal gbi olmustu daha dikkat edince bebegi sıcak tutunca bırde gecmiştiBen çocuğun ishal olup olmadığını nasıl anlarım ya gaz sancısı derdi bitmeden birde ishal mi başladı yanormalde cıvık oluyor kakası ama bu kez sulu gibi geldi bana. Ben üzerine titredikçe yaşamadığımız şey kalmadı kendimi iyice kötü hissediyorum çocuğa bakamıyor muyum beceremiyor muyum anlamadım
Bana vermiyorlar hiç birşey
Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar
Selamm kızlarcım
Bebişim bir aylık oldu bugün
Ne ara geçiyo zaman ama bi ömür gibi de geçti bi yandan bu bir ay bana
Sabah denizin kontrolü vardı güzel kilo almış yavrukuşum boyuda uzamış baya
Böyle devam dedi dr
Uyuyosa beslemek için uyandırma artık dedi
Hergün banyo yapılacak isilik olmasın diye
Şimdide ben geldim kadın doğumcuma aylık kontrolüm için burdanda geçer not alırsak ohh hoppa cuppa
Şukella canım kadın doğumcun ne dedi beye bakıyor. Ben sadece bir kere gittim birdaha gel demedi.O Allahın emri canım alıştı kucağa o Bi kesin zaten ama o cadı saati gelince kucak mucak takmıyor vallahi
Sütü geçtim memeyi yastık olarak da kullanmaya başladı orda uyuyo sıpam :) analarının güzelleri onlarBende çözemedim canım derdi amacı ne neyin peşinde anaya düşkün olsun dedikte memeye demedik ama
Kilo alımı gayet iyiydi. 3350 doğdu 41. Gün 5100 gram olmuştu. Oburlugundan fazla kilo almış. Benimki de acayip kusuyor öyle böyle değil. Doktor ilaç bile verdi ama onu da sevmiyor çıkarıyor. Bebişin emdikten sonra huzursuz değil aglamiyorsa aç değildir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?