• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu i10ste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar:(

10 dk emiyor ve doyuyor benim tosuncuk.Cokur cokur bi hırsla boşaltıyor memeyi.Kuvvetlendiler artık.28 günlük olduk biz.Siz kaç günluksunuz.Bastan beri bizimde 20 dk geçmedi emme süresi.

10 dk emiyor ve doyuyor benim tosuncuk.Cokur cokur bi hırsla boşaltıyor memeyi.Kuvvetlendiler artık.28 günlük olduk biz.Siz kaç günluksunuz.Bastan beri bizimde 20 dk geçmedi emme süresi.
Cnm 33 günlük olduk memeyi boşaltmak imkanı yok 5 dk bile kalmaz bırakır memeyi sütüm de var hani bilemedim ki şimdi son 20 gundur boyle öncesinde baya meme düşkünüydü oda baya kalirdi

Cnm 33 günlük olduk memeyi boşaltmak imkanı yok 5 dk bile kalmaz bırakır memeyi sütüm de var hani bilemedim ki şimdi son 20 gundur boyle öncesinde baya meme düşkünüydü oda baya kalirdi

Doymamasindan mi endişe ediyorsun?Kilo alımı nasıl?Çiş durumu uykusu nasıl?Meme reddi olur diye mi korkuyorsun?İlk bebeğin mi ikinci mi?İkinci ise ilkinde meme reddi oldu mu?Ay çok soru sordum ama yardımcı olmaya çalışıyorum nacizane😊

Banyomuzu yaptık mis gibi oldu Yusufum:21:
Kayınvalidem hazır suyu kaynatıp ılıştırdı birlikte yıkadık az bi emdi uykuya daldı hemen :anne:
Sorum şu : göbek düştükten bir kaç saat sonra kanama olmuş zıbınına fındık kadar geçmiş. Göbek bakım spreyiyle her gün bir iki fıs yapıyoruz başka bi şey de yapınız mı siz kanamanız oldu mu böyle ?

hiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum ben

Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acaba
Haklısın süre uzayınca pede akıyor ordan bazen kıyafete geçiyor. Emmeye başlayınca benimki biraz ağız mendiline akıtıyor. Başta sulu ya sonra devam ediyor. Ben de sağmadım.

Bizim de aynı canım sürekli memede kalmak istiyor çevreden sütün mü yetmiyor aç bu çocuk falan diyorlar çıkarıp suratlarına fışkırtasım geliyor ama gazdan yapıyor büyük ihtimalle. Emince süt midenden bağırsağına baskı yaparmış öyle kala yapması yada gaz çıkarması daha rahat olurmuş. Bu durum anne için çok yıpratıcı ama yapacak bişey yok ne yazık ki zamanla geçecek inşallah.
Benimki de ne zaman emse az da olsa gazlı kaka yapar. Sarı yeşil. Gaz atmak veya kaka yapmak için emiyor diyebilirim. :KK53:

Ben çocuğun ishal olup olmadığını nasıl anlarım ya gaz sancısı derdi bitmeden birde ishal mi başladı ya😓 normalde cıvık oluyor kakası ama bu kez sulu gibi geldi bana. Ben üzerine titredikçe yaşamadığımız şey kalmadı kendimi iyice kötü hissediyorum çocuğa bakamıyor muyum beceremiyor muyum anlamadım😢
Yeşil mukuslu kanlı olmadığı sürece endişe etmeyebilirsin. Bizim de sarı yeşil vücut hızlı atıyor yapacak bir şey yok.

Ahh abur cubur kesemiyorum onu kesmedikten sonra limonlj sudan medet umuyorum resmen😂 paket paket gömüyorum ya
Ben de sıvı içecek yanına mutlaka bir şey yiyorum. Bisküvili puding, kurabiye, çikolata vs. Olmuyor başka türlü.
Bayram da geliyor.
Kv yine yapmış baklavayı. :hamarat:
Hop hadi bakalım, Demet Akalın:kk77::KK53:

Selamm kızlarcım

Bebişim bir aylık oldu bugün
Ne ara geçiyo zaman ama bi ömür gibi de geçti bi yandan bu bir ay bana

Sabah denizin kontrolü vardı güzel kilo almış yavrukuşum boyuda uzamış baya
Böyle devam dedi dr
Uyuyosa beslemek için uyandırma artık dedi
Hergün banyo yapılacak isilik olmasın diye

Şimdide ben geldim kadın doğumcuma aylık kontrolüm için burdanda geçer not alırsak ohh hoppa cuppa
Çok güzel maşallah oğluşuna..
En güzel kısmı beslemek için uyandırmama olmuş :KK68:
Sen geçtin mi peki, Ne dedi dr?

Doymamasindan mi endişe ediyorsun?Kilo alımı nasıl?Çiş durumu uykusu nasıl?Meme reddi olur diye mi korkuyorsun?İlk bebeğin mi ikinci mi?İkinci ise ilkinde meme reddi oldu mu?Ay çok soru sordum ama yardımcı olmaya çalışıyorum nacizane😊
Canm meme reddi yaşamasından korkuyorum 2. Çocuğum kizim 3 aylik bile değilken meme reddi yapti sonrasında da hep yeme sorunu yaşadım 3 yaşını bitirdi hala zorla yemek yedirmeye çalışyorum bezdim artik bu kizimda da ayni seyleri yaşamaktan korkuyorum.

Kilo durumu iyi ama son 10 gundur pek memeci degil n gitgide azalmasında dolayı endişeliyim gunde 5.6 bez değiştiriyorum hemen hemen her bezi kakali daha cok kakaci bizim kiz cisde yapar da oyle dolu dolu degil

Yok yok sor tabiki en azindan eksiklerim varsa düzelteyim yada yanlışlarım varmi bileyim

Maşallah şükocum bundan sonra hep saglıklı günleriniz olsun Deniz beyle.
Kilo artısı ne kadar olmus. Gece beslenmesi içinde geçerli mi ayni sey. Ben 2 saati gecerse uyandırıyorum 26 gunluk bebeğim ondan merak ediyorum.
Compengden iki soru :KK48: :KK48:
Soru işareti de koymamış gizli soruyor:KK53::KK200:

Yok yok aç değil çok fazla kilo aldı doyuyor çok şükür gaz olmadığı sürece çok güzel uyuyor.Sizin doktorun mama ver demesine şaşırdım

Aynı benim ilk oğlan gibi olmuş sizinki.3360 gr doğdu.Bir ay kontrolünde 5150 gr gelmişti doktor resmen kızmıştı bana 5 dk bir mı emzirdin diye.Obez olur demişti nasıl doktorsa.Anne sütünden obez olmuyormuş.Korkutmustu beni tecrubesizdim zaten.😕
Doktor bana anne sütü ve mamadan obez olunmaz korkma dedi. Altı aydan sonra ek gıdaya geçtiğimizde aynı şekilde kilo alımı devam ederse o zaman mudahele ederiz şimdilik korkulacak bir şey yok dedi. Valla çocuk doktoru makam ver dedi. Sağlık ocağı doktoru da verme kesinlikle dedi. E benim oğlan çığlığı basıyor. Benim sütüm de fazla değil sanırım. 10dk makine ile sagiyorum 70 CC çıkıyor ikisinden. Doktor senin çektiğin 70 CC ise bebek 100 CC çeker o da senin oğlana yetmeiyordur dedi

Canm meme reddi yaşamasından korkuyorum 2. Çocuğum kizim 3 aylik bile değilken meme reddi yapti sonrasında da hep yeme sorunu yaşadım 3 yaşını bitirdi hala zorla yemek yedirmeye çalışyorum bezdim artik bu kizimda da ayni seyleri yaşamaktan korkuyorum.

Kilo durumu iyi ama son 10 gundur pek memeci degil n gitgide azalmasında dolayı endişeliyim gunde 5.6 bez değiştiriyorum hemen hemen her bezi kakali daha cok kakaci bizim kiz cisde yapar da oyle dolu dolu degil

Yok yok sor tabiki en azindan eksiklerim varsa düzelteyim yada yanlışlarım varmi bileyim
İyice acıkınca meme versen. Özlese mi memeyi.
Hani ona eziyet gibi değil tabi. Korkuyorsun ya meme reddinden. O da kıymetli bir şey olduğunu hissetse. Tamamen fikir yürütüyorum.

Banyomuzu yaptık mis gibi oldu Yusufum:21:
Kayınvalidem hazır suyu kaynatıp ılıştırdı birlikte yıkadık az bi emdi uykuya daldı hemen :anne:
Sorum şu : göbek düştükten bir kaç saat sonra kanama olmuş zıbınına fındık kadar geçmiş. Göbek bakım spreyiyle her gün bir iki fıs yapıyoruz başka bi şey de yapınız mı siz kanamanız oldu mu böyle ?
Bizde de kıyafetine sarı pembe leke oldu. Problem olmadı.
Göbek düştükten sonra da göbek bakımı seti mendillerini bitene kadar kullandım.

Back