2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

10 dk emiyor ve doyuyor benim tosuncuk.Cokur cokur bi hırsla boşaltıyor memeyi.Kuvvetlendiler artık.28 günlük olduk biz.Siz kaç günluksunuz.Bastan beri bizimde 20 dk geçmedi emme süresi.

10 dk emiyor ve doyuyor benim tosuncuk.Cokur cokur bi hırsla boşaltıyor memeyi.Kuvvetlendiler artık.28 günlük olduk biz.Siz kaç günluksunuz.Bastan beri bizimde 20 dk geçmedi emme süresi.
Cnm 33 günlük olduk memeyi boşaltmak imkanı yok 5 dk bile kalmaz bırakır memeyi sütüm de var hani bilemedim ki şimdi son 20 gundur boyle öncesinde baya meme düşkünüydü oda baya kalirdi

Cnm 33 günlük olduk memeyi boşaltmak imkanı yok 5 dk bile kalmaz bırakır memeyi sütüm de var hani bilemedim ki şimdi son 20 gundur boyle öncesinde baya meme düşkünüydü oda baya kalirdi

Doymamasindan mi endişe ediyorsun?Kilo alımı nasıl?Çiş durumu uykusu nasıl?Meme reddi olur diye mi korkuyorsun?İlk bebeğin mi ikinci mi?İkinci ise ilkinde meme reddi oldu mu?Ay çok soru sordum ama yardımcı olmaya çalışıyorum nacizane

Banyomuzu yaptık mis gibi oldu Yusufum
Kayınvalidem hazır suyu kaynatıp ılıştırdı birlikte yıkadık az bi emdi uykuya daldı hemen
Sorum şu : göbek düştükten bir kaç saat sonra kanama olmuş zıbınına fındık kadar geçmiş. Göbek bakım spreyiyle her gün bir iki fıs yapıyoruz başka bi şey de yapınız mı siz kanamanız oldu mu böyle ?

Haklısın süre uzayınca pede akıyor ordan bazen kıyafete geçiyor. Emmeye başlayınca benimki biraz ağız mendiline akıtıyor. Başta sulu ya sonra devam ediyor. Ben de sağmadım.

Benimki de ne zaman emse az da olsa gazlı kaka yapar. Sarı yeşil. Gaz atmak veya kaka yapmak için emiyor diyebilirim.

Yeşil mukuslu kanlı olmadığı sürece endişe etmeyebilirsin. Bizim de sarı yeşil vücut hızlı atıyor yapacak bir şey yok.

Ahh abur cubur kesemiyorum onu kesmedikten sonra limonlj sudan medet umuyorum resmen paket paket gömüyorum ya
Ben de sıvı içecek yanına mutlaka bir şey yiyorum. Bisküvili puding, kurabiye, çikolata vs. Olmuyor başka türlü.
Bayram da geliyor.
Kv yine yapmış baklavayı.
Hop hadi bakalım, Demet Akalın

Arkadaşlar mrb prolaktin 7.5 çıktı sonucum acaba sorun var mı yumurtamatlayalı 3 gün oldu.

Çok güzel maşallah oğluşuna..
En güzel kısmı beslemek için uyandırmama olmuş
Sen geçtin mi peki, Ne dedi dr?

Canm meme reddi yaşamasından korkuyorum 2. Çocuğum kizim 3 aylik bile değilken meme reddi yapti sonrasında da hep yeme sorunu yaşadım 3 yaşını bitirdi hala zorla yemek yedirmeye çalışyorum bezdim artik bu kizimda da ayni seyleri yaşamaktan korkuyorum.

Kilo durumu iyi ama son 10 gundur pek memeci degil n gitgide azalmasında dolayı endişeliyim gunde 5.6 bez değiştiriyorum hemen hemen her bezi kakali daha cok kakaci bizim kiz cisde yapar da oyle dolu dolu degil

Yok yok sor tabiki en azindan eksiklerim varsa düzelteyim yada yanlışlarım varmi bileyim

Compengden iki soru
Soru işareti de koymamış gizli soruyor

Doktor bana anne sütü ve mamadan obez olunmaz korkma dedi. Altı aydan sonra ek gıdaya geçtiğimizde aynı şekilde kilo alımı devam ederse o zaman mudahele ederiz şimdilik korkulacak bir şey yok dedi. Valla çocuk doktoru makam ver dedi. Sağlık ocağı doktoru da verme kesinlikle dedi. E benim oğlan çığlığı basıyor. Benim sütüm de fazla değil sanırım. 10dk makine ile sagiyorum 70 CC çıkıyor ikisinden. Doktor senin çektiğin 70 CC ise bebek 100 CC çeker o da senin oğlana yetmeiyordur dedi

İyice acıkınca meme versen. Özlese mi memeyi.
Hani ona eziyet gibi değil tabi. Korkuyorsun ya meme reddinden. O da kıymetli bir şey olduğunu hissetse. Tamamen fikir yürütüyorum.

Bizde de kıyafetine sarı pembe leke oldu. Problem olmadı.
Göbek düştükten sonra da göbek bakımı seti mendillerini bitene kadar kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…