• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende ondan şüphelendim annem kaynanam gazlı çocuk böyle olmaz dedi daha memede başlıyor totosu port port atmaya 😁 bide gazı olduğu geceler hiç susmuyo ben anlıyorum memede bile ıkınıyo kızarıyor ağlıyo sakinleşmiyo
Benimkinin diğer şeyleri yalandan ağlama kucakta dursun memeyi emzik gibi kullansın saatlerce kalsın derdi huyuna tükürdüğümün bıdığı maymun etti beni 😑
Keske tutsa emzigi senin kiz. Bizim.doktor memeni emzik gibi.kullanirsa emzik ver ama.1 yasinda.biraktir dedi. Benim ki kullanmiyo mememi.emzik gibi doyunca birakiyor. Ama durmayinca emzik veriyorum. Esimin.ici gidiyor ben verince. Ben de o oyle.yapinca vicdan yapiyorum coxuguma cok kotu bir sey mi veriyorum diye bu konuda rahat degilim😔

Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi 🙄🙄🙄
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi 🤦🏼‍♀️
Canım bebekler sadece acıktığında emmez. Kendini güvende hissetmek istediğinde, korktuğumda, uyumak istediğinde, annesini özlediğinde 🥰 kısacası bahane çok oyüzden bol bol her istediğinde emzir. Ben saate hiç bakmıyorum. Zaten her zaman almıyor. Bazen itiyor diye almıyor bende çekiyorum memeyi hemen

Uyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?
hiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum ben
Uzun sürmedi Allahtan. Kendimi 2'ye belki 3'e hazırlamıştım. 12'ye gelirken uyudu. 6'ya gelirken uyandı.
Sanırım uyudukça daha çok uyumak isteyengillerden
:KK48: :uykucu: :KK48:
Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acaba

Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi 🙄🙄🙄
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi 🤦🏼‍♀️
Bizim de aynı canım sürekli memede kalmak istiyor çevreden sütün mü yetmiyor aç bu çocuk falan diyorlar çıkarıp suratlarına fışkırtasım geliyor ama gazdan yapıyor büyük ihtimalle. Emince süt midenden bağırsağına baskı yaparmış öyle kala yapması yada gaz çıkarması daha rahat olurmuş. Bu durum anne için çok yıpratıcı ama yapacak bişey yok ne yazık ki zamanla geçecek inşallah.

Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar:(

Ben çocuğun ishal olup olmadığını nasıl anlarım ya gaz sancısı derdi bitmeden birde ishal mi başladı ya😓 normalde cıvık oluyor kakası ama bu kez sulu gibi geldi bana. Ben üzerine titredikçe yaşamadığımız şey kalmadı kendimi iyice kötü hissediyorum çocuğa bakamıyor muyum beceremiyor muyum anlamadım😢

Uyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?

Böyle uyuyor.Gazli olduğu için evin içini turluyoruz,dans ediyoruz hoplayıp zıplıyoruz.Rahatlayinca uyuyup kalıyor beşiğe koyuyorum.Gazi yoksa direkt beşiğe koyuyorum.Cok hafif bir iki sallıyorum uykuya geçiyor.

Eklentiler

• 20190808_124634-1.jpg
    20190808_124634-1.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 66
Böyle uyuyor.Gazli olduğu için evin içini turluyoruz,dans ediyoruz hoplayıp zıplıyoruz.Rahatlayinca uyuyup kalıyor beşiğe koyuyorum.Gazi yoksa direkt beşiğe koyuyorum.Cok hafif bir iki sallıyorum uykuya geçiyor.

Masallah kuzuya ♡ bizimki oyle kucakta uyumadi pek. Meme emmeyince uyku durumuna cok zor gecio aglama krizleri eslik ediyo bocaliyorum
. Daha 15 gunluk tabi ogrenicem ama sizlerden de fikir almak istedim. Hepinize tesekkur ederimmm :)

Benimkinde de 7-8 kere cisli bezi iki kere de kakmalı bezi oluyordu. Doktor aslında doyuyor bu çocuk ama seninki biraz fazla obur daha fazlasını istiyor. Gerekirse ver mamayı dedi

Kilo alımı nasıldı anne sütüyle canım.Benim oğlumda çok obur ama doyuyor anne sütü ile fazla emiyor kusuyor.Gunde 8-10 çiş 5-6 büyük çiş yapıyor.Mama versem çatlar Allah muhafaza

Masallah kuzuya ♡ bizimki oyle kucakta uyumadi pek. Meme emmeyince uyku durumuna cok zor gecio aglama krizleri eslik ediyo bocaliyorum
. Daha 15 gunluk tabi ogrenicem ama sizlerden de fikir almak istedim. Hepinize tesekkur ederimmm :)

Ancak oturur düzeniniz canım.Benim ikinci bebis tecrübe var.28 günlük olduk ama ona rağmen bazen ne istiyor bu minnak dediğim oluyor 😊

Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar:KK43:
Canim yeni dogdugunda benim de uzun sure kalirdi gogsumde cunku emmeleri henuz cok guclu degildi. Simdi.5 dkda şap şap emiyor 5 10 dk.suruyor benim en fazla 15 dk.

Selamm kızlarcım

Bebişim bir aylık oldu bugün
Ne ara geçiyo zaman ama bi ömür gibi de geçti bi yandan bu bir ay bana

Sabah denizin kontrolü vardı güzel kilo almış yavrukuşum boyuda uzamış baya
Böyle devam dedi dr
Uyuyosa beslemek için uyandırma artık dedi
Hergün banyo yapılacak isilik olmasın diye

Şimdide ben geldim kadın doğumcuma aylık kontrolüm için burdanda geçer not alırsak ohh hoppa cuppa

Kızlarrr malum bayram geliyor gezmelere gidilecek dimiii dışarda cafede mafede diyorum milupanın likit devam sütü var ondan versek olur mu acaba deneyen eden var mı??? Bilgisi olan??

Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar:(
Benimkide tek seferde 10 dkyi hic gecmemistir canim birakiyor ama gunduz cok sık uyaniyor ve sik sık emmek istiyo

Selamm kızlarcım

Bebişim bir aylık oldu bugün
Ne ara geçiyo zaman ama bi ömür gibi de geçti bi yandan bu bir ay bana

Sabah denizin kontrolü vardı güzel kilo almış yavrukuşum boyuda uzamış baya
Böyle devam dedi dr
Uyuyosa beslemek için uyandırma artık dedi
Hergün banyo yapılacak isilik olmasın diye

Şimdide ben geldim kadın doğumcuma aylık kontrolüm için burdanda geçer not alırsak ohh hoppa cuppa
Maşallah şükocum bundan sonra hep saglıklı günleriniz olsun Deniz beyle.
Kilo artısı ne kadar olmus. Gece beslenmesi içinde geçerli mi ayni sey. Ben 2 saati gecerse uyandırıyorum 26 gunluk bebeğim ondan merak ediyorum.

Back