Keske tutsa emzigi senin kiz. Bizim.doktor memeni emzik gibi.kullanirsa emzik ver ama.1 yasinda.biraktir dedi. Benim ki kullanmiyo mememi.emzik gibi doyunca birakiyor. Ama durmayinca emzik veriyorum. Esimin.ici gidiyor ben verince. Ben de o oyle.yapinca vicdan yapiyorum coxuguma cok kotu bir sey mi veriyorum diye bu konuda rahat degilimBende ondan şüphelendim annem kaynanam gazlı çocuk böyle olmaz dedi daha memede başlıyor totosu port port atmayabide gazı olduğu geceler hiç susmuyo ben anlıyorum memede bile ıkınıyo kızarıyor ağlıyo sakinleşmiyo
Benimkinin diğer şeyleri yalandan ağlama kucakta dursun memeyi emzik gibi kullansın saatlerce kalsın derdi huyuna tükürdüğümün bıdığı maymun etti beni
Canım bebekler sadece acıktığında emmez. Kendini güvende hissetmek istediğinde, korktuğumda, uyumak istediğinde, annesini özlediğindeBen bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi
hiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum benUyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?
Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acabaUzun sürmedi Allahtan. Kendimi 2'ye belki 3'e hazırlamıştım. 12'ye gelirken uyudu. 6'ya gelirken uyandı.
Sanırım uyudukça daha çok uyumak isteyengillerden
Bizim de aynı canım sürekli memede kalmak istiyor çevreden sütün mü yetmiyor aç bu çocuk falan diyorlar çıkarıp suratlarına fışkırtasım geliyor ama gazdan yapıyor büyük ihtimalle. Emince süt midenden bağırsağına baskı yaparmış öyle kala yapması yada gaz çıkarması daha rahat olurmuş. Bu durum anne için çok yıpratıcı ama yapacak bişey yok ne yazık ki zamanla geçecek inşallah.Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi
Ahh abur cubur kesemiyorum onu kesmedikten sonra limonlj sudan medet umuyorum resmenGüzelmiş. Bir haftadır ben de güne öyle başlıyorum. Eski alışkanlıkları kurmaya çalışıyorum.
Uyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?
Teyzoşlar çok uzun zamandır yazamadık.biz 20 gün önce normal doğumla geldik dünyaya. Bugün yarı kirkimiz cıktı çok şükür. Çok güzel bir duyguymuş. Allah dileyen herkese nasip etsin insallah.
Böyle uyuyor.Gazli olduğu için evin içini turluyoruz,dans ediyoruz hoplayıp zıplıyoruz.Rahatlayinca uyuyup kalıyor beşiğe koyuyorum.Gazi yoksa direkt beşiğe koyuyorum.Cok hafif bir iki sallıyorum uykuya geçiyor.
Benimkinde de 7-8 kere cisli bezi iki kere de kakmalı bezi oluyordu. Doktor aslında doyuyor bu çocuk ama seninki biraz fazla obur daha fazlasını istiyor. Gerekirse ver mamayı dedi
Masallah kuzuya ♡ bizimki oyle kucakta uyumadi pek. Meme emmeyince uyku durumuna cok zor gecio aglama krizleri eslik ediyo bocaliyorum
. Daha 15 gunluk tabi ogrenicem ama sizlerden de fikir almak istedim. Hepinize tesekkur ederimmm :)
Canim yeni dogdugunda benim de uzun sure kalirdi gogsumde cunku emmeleri henuz cok guclu degildi. Simdi.5 dkda şap şap emiyor 5 10 dk.suruyor benim en fazla 15 dk.Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar
Masallah tosuncuk çok tatlıBöyle uyuyor.Gazli olduğu için evin içini turluyoruz,dans ediyoruz hoplayıp zıplıyoruz.Rahatlayinca uyuyup kalıyor beşiğe koyuyorum.Gazi yoksa direkt beşiğe koyuyorum.Cok hafif bir iki sallıyorum uykuya geçiyor.
Ay aynı pelo yaBenimkide öyle canım merak etme aç falan değil fazla fazla alıyor kilosunu uykusu gelip uykuya gecemeyince yapıyor benimki çözdüm sanırsın 3 gündür aç halbuki uykuya geçemiyor.uykuya geçene kadar.
Benimkide tek seferde 10 dkyi hic gecmemistir canim birakiyor ama gunduz cok sık uyaniyor ve sik sık emmek istiyoKizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar
Maşallah şükocum bundan sonra hep saglıklı günleriniz olsun Deniz beyle.Selamm kızlarcım
Bebişim bir aylık oldu bugün
Ne ara geçiyo zaman ama bi ömür gibi de geçti bi yandan bu bir ay bana
Sabah denizin kontrolü vardı güzel kilo almış yavrukuşum boyuda uzamış baya
Böyle devam dedi dr
Uyuyosa beslemek için uyandırma artık dedi
Hergün banyo yapılacak isilik olmasın diye
Şimdide ben geldim kadın doğumcuma aylık kontrolüm için burdanda geçer not alırsak ohh hoppa cuppa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?