- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Yaa cok gecmiş olsun iyisinizdir umarımBurda deprem oldu çoookkkk korktum.Esim geldi hemen yanima
Rabbim korusun herkesi de bizi de.Dualariniza talibiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa cok gecmiş olsun iyisinizdir umarımBurda deprem oldu çoookkkk korktum.Esim geldi hemen yanima
Yaa cok gecmiş olsun iyisinizdir umarım
Baklava mı dedinBen de sıvı içecek yanına mutlaka bir şey yiyorum. Bisküvili puding, kurabiye, çikolata vs. Olmuyor başka türlü.
Bayram da geliyor.
Kv yine yapmış baklavayı.
Hop hadi bakalım, Demet Akalın
Bende dusundim boyle birseyibde bu sefer annemler kizdi bebegi ac birakma daha bir birakir falan deyinve devam ettim bendeİyice acıkınca meme versen. Özlese mi memeyi.
Hani ona eziyet gibi değil tabi. Korkuyorsun ya meme reddinden. O da kıymetli bir şey olduğunu hissetse. Tamamen fikir yürütüyorum.
Rabbim korusun cnm cok gecmis olsun neredeydin sen 99 depremini yaşamış biri olarak depremden cok korkarım bendeBurda deprem oldu çoookkkk korktum.Esim geldi hemen yanima
Burda deprem oldu çoookkkk korktum.Esim geldi hemen yanima
Canım benimkide öyle. Hiç dert etmedim çünkü büyüdükçe daha iyi çekiyorlar sütü ve hızlı besleniyorlar. Böylece kısa sürede doyup bırakıyorlarKizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar
ilk dustugunde normal.kanamasi canim. Benim kanama 1 hafta surdu doktora goturdum krem verdi. Surdugum gunun ertesi gunu artik kanama.olmadi. gobegi dustugu zaman doktor icini pecetyele bir guzel temizledi. Bana da banyo yaptirdiktan.sonra kulak copunu islat icini iyice temizle icinde.bir sey kalmasin ki kalan kanama bizi yaniltmasin.dedi. Icini temizlememe.ragmen bir hafta kanadi ama gecti cok sukurBanyomuzu yaptık mis gibi oldu Yusufum
Kayınvalidem hazır suyu kaynatıp ılıştırdı birlikte yıkadık az bi emdi uykuya daldı hemen
Sorum şu : göbek düştükten bir kaç saat sonra kanama olmuş zıbınına fındık kadar geçmiş. Göbek bakım spreyiyle her gün bir iki fıs yapıyoruz başka bi şey de yapınız mı siz kanamanız oldu mu böyle ?
canım ben başlarda sağarken mochi ile sağdım, harika verim aldım. Şimdi tazyikli süt sorunumuz yüzünden sağımı elle yapıyorum ama gece için işini görürhiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum ben
Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acaba
bu gün tam 4 Haftalık olduk bizimde öyle maşallah lokur lokur 5 6 dk bitirdiği bile oluyoKizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar
Çok geçmiş olsun canım.Burda deprem oldu çoookkkk korktum.Esim geldi hemen yanima
Canım bence bu kişinin süt miktarı ve yoğunluğu ile bebeğin doyma duygusuyla değişir gibime geliyor. Bugün için 5 buçuk 10 buçuk ve 1 buçukta emdi. Her emmeden ortalama 1- 1,5 saat sonra uykuya geçiyor. Şu an saat 4. Uyuyor. Uyanınca yeni tur başlıyor. Akşam gaz durumundan aralık daralıyor. Sanki 7-8 emmeyle gün tamamlanıyor.Kızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.
Değişiyor canım bazen 120cc bazen 60,80,90 genelde ben bebek emdikten sonra sağıyorum 50-60çıkıyorKızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.
Ben günde 2 kez sağıyorum max iki göğüs toplamı 10dk olmak üzere sabah- yatmadan önce 100-120 çıkıyor. Onun harici gündüz sadece emziriyorumKızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.
Kızlar bebişler kaç dk emiyor benimki genelde 7-8dk normal hızda emiyor. Sonra 2 saat sonra acıkıyor
Kızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.
Kızlar bebişler kaç dk emiyor benimki genelde 7-8dk normal hızda emiyor. Sonra 2 saat sonra acıkıyor