• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyice acıkınca meme versen. Özlese mi memeyi.
Hani ona eziyet gibi değil tabi. Korkuyorsun ya meme reddinden. O da kıymetli bir şey olduğunu hissetse. Tamamen fikir yürütüyorum.
Bende dusundim boyle birseyibde bu sefer annemler kizdi bebegi ac birakma daha bir birakir falan deyinve devam ettim bende
Burda deprem oldu çoookkkk korktum.Esim geldi hemen yanima
Rabbim korusun herkesi de bizi de.Dualariniza talibiz 😢
Rabbim korusun cnm cok gecmis olsun neredeydin sen 99 depremini yaşamış biri olarak depremden cok korkarım bende

Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar:KK43:
Canım benimkide öyle. Hiç dert etmedim çünkü büyüdükçe daha iyi çekiyorlar sütü ve hızlı besleniyorlar. Böylece kısa sürede doyup bırakıyorlar

Kızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.

Banyomuzu yaptık mis gibi oldu Yusufum:21:
Kayınvalidem hazır suyu kaynatıp ılıştırdı birlikte yıkadık az bi emdi uykuya daldı hemen :anne:
Sorum şu : göbek düştükten bir kaç saat sonra kanama olmuş zıbınına fındık kadar geçmiş. Göbek bakım spreyiyle her gün bir iki fıs yapıyoruz başka bi şey de yapınız mı siz kanamanız oldu mu böyle ?
ilk dustugunde normal.kanamasi canim. Benim kanama 1 hafta surdu doktora goturdum krem verdi. Surdugum gunun ertesi gunu artik kanama.olmadi. gobegi dustugu zaman doktor icini pecetyele bir guzel temizledi. Bana da banyo yaptirdiktan.sonra kulak copunu islat icini iyice temizle icinde.bir sey kalmasin ki kalan kanama bizi yaniltmasin.dedi. Icini temizlememe.ragmen bir hafta kanadi ama gecti cok sukur

hiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum ben

Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acaba
canım ben başlarda sağarken mochi ile sağdım, harika verim aldım. Şimdi tazyikli süt sorunumuz yüzünden sağımı elle yapıyorum ama gece için işini görür
Kizlar birsey sorucam simdi yarim saat veya bir saat emiyor diyenler kac saat ac kaldıktan sonra o kadar emiyor bebekleriniz.
Benim kiz niye hic yarim saat falan memede kalmaz ki yer çatlasa 10 dk bile memede durmaz yarim saat imkanı yok bir tuhaflık var bu iste
Ilk doğduğu zamanlar baya emerdi 20 dk geçerdi ama artık çok Az kaliyo memede neden acaba varmi Benim gibi olanlar:KK43:
bu gün tam 4 Haftalık olduk bizimde öyle maşallah lokur lokur 5 6 dk bitirdiği bile oluyo

Kızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.
Canım bence bu kişinin süt miktarı ve yoğunluğu ile bebeğin doyma duygusuyla değişir gibime geliyor. Bugün için 5 buçuk 10 buçuk ve 1 buçukta emdi. Her emmeden ortalama 1- 1,5 saat sonra uykuya geçiyor. Şu an saat 4. Uyuyor. Uyanınca yeni tur başlıyor. Akşam gaz durumundan aralık daralıyor. Sanki 7-8 emmeyle gün tamamlanıyor.

Değişiyor canım bazen 120cc bazen 60,80,90 genelde ben bebek emdikten sonra sağıyorum 50-60çıkıyor
Emzirmeden önce 120 cc çıkıyor

Ben günde 2 kez sağıyorum max iki göğüs toplamı 10dk olmak üzere sabah- yatmadan önce 100-120 çıkıyor. Onun harici gündüz sadece emziriyorum

Kızlar bebişler kaç dk emiyor benimki genelde 7-8dk normal hızda emiyor. Sonra 2 saat sonra acıkıyor

Göğüslerim sismişti bi defa sağmadım da biberonu uçlarına tuttum damlayarak 10-15 dakikada 65 Cc çıktı
Normal elle ya da makine ile hiç sağmadım.
Günde 8-10 defa emiyor oğlum.

Kızlar bebişler kaç dk emiyor benimki genelde 7-8dk normal hızda emiyor. Sonra 2 saat sonra acıkıyor

bana hem sağlık ocağındaki hemşire hem de doğum yaptığım hastanedeki hemşire 20 dk emzirmen yeterli demişti. 20 dkdan az emerse uyandırıp emzirmeye devam ediyorum. zaten kendisi de aranıyor, sürekli dili dışarda. 2 saatte bir emziriyorum. siz öyle diyince fazla mı emziriyorum diye düşündüm 🤔

Back