• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Benim sağlık ocağındaki tartı doğru tartmıyor, tartsa sorun değil aslında da ne bileyim kalsın şimdilik. Delirirsem alırım ama 😂 şapkayı ben nadiren banyodan sonra kullanıyorum, az önce taktım mesela çok sevmiyor benim kız
Ben delirdim valla bugün. Doktorumuz sağolsun. Şapka almayayım o zaman, yavaş yavaş bırakıcaz heralde bu şapka işini

Ben ortanın bi üstünde kullanıyorum ayarını, en son ayarı merak ettim ama deneyeyim bir. Emzirme sütyenine sabitliyorum çok memnunum ben, sadece dakikası yazsa süper olurdu yeni modele o özellik gelmiş. Başka pompa kullanmadım ama hiç bilmiyorum, Mochi alacağım arttırmak için çok memnunlar ondan canım
Bende lansinoh elektrikli var tekli dedimki öbür göğüse de bebebaoyu kullanayım 15 dakikada işi bitireyim🤣ama ne mümkün bebebao bana hiç olmadı göğsüme çok uzak kalıyor bi kere acaba beceremedim mi ne yaptim🤔 bide ben sadece sagimla besliyorum bebeyi . Gece mama gündüz sağım yapıp biberonla veriyorum o yüzden sağım çok önemli

Bende lansinoh elektrikli var tekli dedimki öbür göğüse de bebebaoyu kullanayım 15 dakikada işi bitireyim🤣ama ne mümkün bebebao bana hiç olmadı göğsüme çok uzak kalıyor bi kere acaba beceremedim mi ne yaptim🤔 bide ben sadece sagimla besliyorum bebeyi . Gece mama gündüz sağım yapıp biberonla veriyorum o yüzden sağım çok önemli
Memelerin ne alemde. Ben günde iki, maksimum üç sağıyorum. Memelermin ucu mahvoldu.

Memelerin ne alemde. Ben günde iki, maksimum üç sağıyorum. Memelermin ucu mahvoldu.
Uclarinda sorun yok çok şükür 🙏 ama hiç dolmuyor artık ya sadece sabahları uyanınca doluyor 😔 bebek 80 90 cc süt iciyor ama ortalama 4 5 saate bir sagiyorum toplamda 2 gögusten anca 80 90 cikiyor

Yavrum benim doktor da aynı bi muayene edişi var yangından mal kaçırır gibi😃 çocuğu soyup muayene edip odadan kaciyo arkasından bağırıyorum kac cc mama vercem diye bırak gaz masajini😃mesaj atıyorum cevap yok ya da 2 gün sonra yazıyor filan.. dediğin gibi özele gidiyoruz ama devlete gitsek belki daha fazla zaman ayıracak🤔 biraz konuşun kardeşim ya ne var sanki dimi😃
sırf bu yüzden devlete gittim valla özelle aynı muamele idi tek sıkıntısı istediğinde mesaj atamıyorsun. hem doktor kanına falan baktı idrar baktı, tartısına boyuna falan baktı güzelce. şikayetlerimi de dinledim. ocak zammı öncesi 3 bine gittiğim doktor evirdi çevirdi sıkıntı yok dedi sorularımı dinlemedi doğru düzgün iki odada birsen hasta baktı. sinir oldum ben de şimdilik böyle devam edicem

sırf bu yüzden devlete gittim valla özelle aynı muamele idi tek sıkıntısı istediğinde mesaj atamıyorsun. hem doktor kanına falan baktı idrar baktı, tartısına boyuna falan baktı güzelce. şikayetlerimi de dinledim. ocak zammı öncesi 3 bine gittiğim doktor evirdi çevirdi sıkıntı yok dedi sorularımı dinlemedi doğru düzgün iki odada birsen hasta baktı. sinir oldum ben de şimdilik böyle devam edicem
İyi yapmissin canım memnunsan ne güzel özel ya da devlet farketmez aslında . Bizim saglik indirimimiz var 200 liraya muayene oluyoruz özelde o yüzden gidiyoruz doktor kaba ya da bilgisiz değil ama kendine saklıyor bilgileri🤣🤣

Doğru söylüyorsun senin için ekstra önemli sağım olayı. Lansinoh’tan memnun musun peki, çok farklı mı performans açısından

Ya bir bulaşırsam cok vaktimi alır benim daha önce vardı hem cok alışveriş yapıyodum hem asırı zaman kaybı oluyordu. İyi böyle
İşte ben de öyleyim. Bende kontrol manyaklığı var. Her msjı okumaya çalışırım. Bebeğim ihmal edilir valla. Burda en azından günde bir iki girip bakıyorum. Orda sürekli önüme düşüyor, okumadan geçemem.

Uclarinda sorun yok çok şükür 🙏 ama hiç dolmuyor artık ya sadece sabahları uyanınca doluyor 😔 bebek 80 90 cc süt iciyor ama ortalama 4 5 saate bir sagiyorum toplamda 2 gögusten anca 80 90 cikiyor
Cano mideleri 80-90 değil mi zaten, normal diye biliyorum ben. Ben devamlı emzirdiğim için 1-2 saat emzirmediğim memeden ortalama 60-70, yeni emzirdiğim memeden 20-30 falan geliyor. Ortalama 90-100 cc sağabiliyorum buzluk vs için. Yeterli değil miymiş? Endişelendim şimdi. Bugün bir mememde tıkanıklık oldu 100 cc geldi ama hep öyle mi bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar aranızda ikili göğüs pompası kullanan var mı? Sütü arttırmak ve ben olmadığımda eşimin vermesi için sağımı arttırmak istiyorum da ikili olunca daha fazla uyarı verildiği için süt artışı fazla oluyormuş. Zaten çok kısıtlı zamanlarda sağabiliyorum kızım sık emiyor 40-45 dakika harcıyorum en az. Kablosuz pompa kullanıyorum, bir tane daha alsam nasıl olur sizce?
Canım bende ikili giyilebilir göğüs pompası da vardı yurt dışından almıştım ikisini aynı anda ilk zamanlar çalıştırdım bende öyle fark etmemişti açıkçası 🤷🏼 sütüm artmadigi ve emzirme hemşiresi lansinoh önerdiği için lansinoh elektrikli olanı aldım ama başından beri bir göğsüm de misal 45 ml çıkıyor diğerinden ise 55 ml çıkıyor. Kişi bazlı farklılık olmuyorsa bende etkisi olmadı ikili aynı anda kullanmak kısacası 🤷🏼

Back