Yok kız ilk 10 dakika hızlı emiyo sonra yavaşlıyor ama dolu dolu yarım saat emiyo nerdeyseE öyleyse başka bir şeydir ozaman. Çekemiyor mu acaba yani misal benimki keyfine düşkün sırf bazen çekmekten yorulduğundan bırakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız ilk 10 dakika hızlı emiyo sonra yavaşlıyor ama dolu dolu yarım saat emiyo nerdeyseE öyleyse başka bir şeydir ozaman. Çekemiyor mu acaba yani misal benimki keyfine düşkün sırf bazen çekmekten yorulduğundan bırakıyor
Biz bir günde 7-8 emme seansı yapıyoruz. Doyunca bırakıyor. Ki memeyi tamamen bitirmiyor tekrar tutsa süt geliyor. Sizinki sadece memede sakinleşiyor olabilir. Eğer orda uyumaya alışmışsa bu sebeple de yapıyor olabilir.Benim oğlum sürekli emiyo kilo alımı iyi ama memeden ayırdıgım an basıyo cıglıgı
Bende ondan şüphelendim annem kaynanam gazlı çocuk böyle olmaz dedi daha memede başlıyor totosu port port atmaya bide gazı olduğu geceler hiç susmuyo ben anlıyorum memede bile ıkınıyo kızarıyor ağlıyo sakinleşmiyoSon gittiğimizde gazı olduğunda sürekli emmek ister demişti doktorumuz Kusuyor da diyorsun belki seninki de öyle bir durum biraz gaz masajı varsa ayak altına sıcak kiraz çekirdeği ya da havlu vs koy biraz daha gaz çıkarınca sakinler belki
Benimki kucakta omuzda koala gibi uykuya geçiyor. Bi problem yoksa yatakta devam ediyor.Uyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?
Annesi olarak sen çook daha iyi bilirsin daha iyi anlarsın kuzunu canım ben sadece yaşadığımı söyledim ☺Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum
Seninki meme düşkünü demek. Orda uyuyor mu? Uyuyup memeden alınca anlıyor ve bırakmak istemiyor olabilir.Bende ondan şüphelendim annem kaynanam gazlı çocuk böyle olmaz dedi daha memede başlıyor totosu port port atmaya bide gazı olduğu geceler hiç susmuyo ben anlıyorum memede bile ıkınıyo kızarıyor ağlıyo sakinleşmiyo
Benimkinin diğer şeyleri yalandan ağlama kucakta dursun memeyi emzik gibi kullansın saatlerce kalsın derdi huyuna tükürdüğümün bıdığı maymun etti beni
Yok canım tecrübelerimiz birbirimize yardımcı mamaya asla karşı değilim vallahi doktor ver dese vericemAnnesi olarak sen çook daha iyi bilirsin daha iyi anlarsın kuzunu canım ben sadece yaşadığımı söyledim ☺
Evet kuzum orda uyuyo bırakınca ağlıyo uyurkende emiyo mesela şimdi emzirdim yarım saat yatırdım 15 20 dakika uyicak sonra yine başlicak yaygarayaSeninki meme düşkünü demek. Orda uyuyor mu? Uyuyup memeden alınca anlıyor ve bırakmak istemiyor olabilir.
He ne maskaram
Evet 2.ay aşısıAşı olmustu dimi gecmis olsun canim
Benimkide öyle canım merak etme aç falan değil fazla fazla alıyor kilosunu uykusu gelip uykuya gecemeyince yapıyor benimki çözdüm sanırsın 3 gündür aç halbuki uykuya geçemiyor.uykuya geçene kadar.Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum
Artık çözmüşsündür zaten seninkinin huyunu dediğin gibi gaz yoksa Ev kalabalıksa kucağa alışmış olabilir mi Minicikler ama parmağında oynatıyorlar bizi bu minikler yaBende ondan şüphelendim annem kaynanam gazlı çocuk böyle olmaz dedi daha memede başlıyor totosu port port atmaya bide gazı olduğu geceler hiç susmuyo ben anlıyorum memede bile ıkınıyo kızarıyor ağlıyo sakinleşmiyo
Benimkinin diğer şeyleri yalandan ağlama kucakta dursun memeyi emzik gibi kullansın saatlerce kalsın derdi huyuna tükürdüğümün bıdığı maymun etti beni
Dün tam 5 saat minik dinlenme araları vererek emdi beni, tam 5 saat koltuğa yapistim kaldım neresine emdi anlamadim...seni çok iyi anlıyorum bir de bebeğimi anlayabilsem...Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum
Uyandiramiyorum ebe bile uyandiramadi diye yazmıştı bir arkadas ben sen sandim onunla karistirmisim demek ki kusura bakma ...Ya benim bulunduğum şehir serin canım akşamları üzerimizi örtüyoruz yani. Çok şükür sarılık olmadık ve benimki her saat başı uyanıyor yaaa
Seanslarimiz ayni canim. Anneme.soyluyorum bu saatte uyaniyor zorlaniyorum. Olacak o.kadar coxuk o kadar uyuyo uykusunu aliyor uyaniyor. Abimde op.basina koy bir zahmet o saatte de uyanin diyorBizde ayni sonraki seans da 5.30 veya 6 oluyo sonra bi daha çok zor uyuyor
Canım ağlıyorsa aç olabilir. Bir kere mama vermeyi dene istersen. Eğer mamayı alır ve uyursa doymuyordurYok kuzum ya gaz da değil uykusuzlukta değil mememde kalmak istiyo emzik gibi kullanıyor beni emzikte almıyo artık kızın emme refleksi çok kuvvetli
Valla uyumasalarda oylanacak bir seyleri yok gervekten bende bunu.dusunuyordum cok mu uyutuyorum diye. Ben bazen durmayinca kucagima.aliyorum biraz oylayip emzigi agzina koyuyorum yatagina koyuyorum kendi kendine uyuyor. Esimde Firsatini buldugu an.benden gizli agzjndan cikariyor emzigi O da basiyo cigligiUyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?
Benimkinde de 7-8 kere cisli bezi iki kere de kakmalı bezi oluyordu. Doktor aslında doyuyor bu çocuk ama seninki biraz fazla obur daha fazlasını istiyor. Gerekirse ver mamayı dediValla mamaya direnmiyorum doktor dese ki aç bu çocuk başlarım mamaya günde 5-6 kere falan çiş yapıyo
Ee canim senin uyuyomus ya baya. Benimde ayni senjn gibi. Sabah saatleri kesik kesik uyuyor. oglen 1 de uyuyor 3 te kalkiyor emmek icin. Tekrar uyuyo 5.30 6 gibi kalkiyor. Sonra 2 saat bazen uyanik kaliyo bazen uyuyo. Aksamda uyuyor sadece emme saatinde kalkiyor yine.Baya uykusunu aldigi icin sabahta erken kalkiyor.Canım doktora ısrarla sordum verme dedi ben sana şöyle sölim bizim bıdık hanımın uyku düzeni oluştu gece 1de yatıyo 5te kalkıyo sonra uykusu öğlene kadar kestirmeler şeklinde öğlen 1 1.5 gibi yatıyo 4-5 gibi kalkıyo aç olan çocuk böyle uyur mu bilemedim şimdi başka çocuk doktoruna başlicam bayram sonrası kalça usg falan o zaman tekrar sorucam ver dese vericem zaten bende yıldım artık