Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay simdi ben de onu düşünüyordum tam. 3 saat baksam en asagı 5 sayfa konuşulmuş olurdu. Simdi sabahtam akşama kadar bakmadıgımda 1sayfa max 2 sayfa ilerlemiş oluyor. Hey gidii aralık anaları ne hale düştük@orangehekdjdkdj gidince buralar dutluk oldu yeminlen. Topik duruldu, gızların yarısı da başka mecralara kaydılar azcık kişi kaldık. Sayfa bile ilerlemiyor
Bebebao aldım bende ama çekimi çok düşük geldi son ayarda yaparsam biraz oluyor elimle tutmam gerekiyor filan .çok zorlandım acaba benim goguslerim dolmuyor diye mi ise yaramadı? Sen memnun musun bebebaodan kuzumBebebao tekli var bende, şimdi mochi ve lansinoh da çıkarmış mochi alacağım galiba. Sen ne kullanıyorsun?
Yavrum benim doktor da aynı bi muayene edişi var yangından mal kaçırır gibi çocuğu soyup muayene edip odadan kaciyo arkasından bağırıyorum kac cc mama vercem diye bırak gaz masajinimesaj atıyorum cevap yok ya da 2 gün sonra yazıyor filan.. dediğin gibi özele gidiyoruz ama devlete gitsek belki daha fazla zaman ayıracak biraz konuşun kardeşim ya ne var sanki dimiKızlar ya benim doktor canımı sıktı gene. Ne bahtsızım doktor konusunda. Hamileyken de doktorum konuşmazdı bu da konuşmuyor. Paramla rezil olduğum noktadayım yine. Prof diye gidiyorum hep, proflar da böyle mi oluyor bilmiyorum.
Bebeğim 18. Gün tartıda hiç kilo almamışştı. Doktor beş dakka emzir, sonra sınırsız mama ver demişti. Ben ise 1 saat emzirip, sağdığım sütü verdim veya 90 ml mama verdim. Mamayı günde 4-5 kere verdim. Sonuç olarak; 16 gün sonra yani bugün 600 gram almış. Güzel almış. Doktor Bize teşekkür etti kilo aldırdık diye. Dedim ki " Mamayı bırakır mıyız ilerleyen süreçte" Direk "hayır dedi. Açıklama yok birşey yok. Kala kaldım. Çok moralim bozuldu. Ben bu hafta iki öğün mama verip, emzirmeyi planlıyorum. Doktorlar mı anne psikolojisinden anlamıyor, ben mi bencilim, emzircem diye tutturdum anlayamadım ya. Bir de sizin doktorunuz bebekle yapabileceğiniz aktiviteleri falan söylüyor mu? Gaz masajı gösteriyor mu? Benimki onları da yapmıyor. Ben sormuyorum gerçi ama ne bileyim, söylemesi gerekmez mi @eelifeylull benim doktor da seninki gibi mamacı ya
Canım bende hastane tipi de var ikisi aynı çekiyor. Son ayarı iyi yapıyorsun, benim göğsüm başlarda aşırı acıyordu, ben yapamıyordum. Şimdi ben de mavide son ayarda yapıyorum. Önce kırmızıyla masaj yaptırıyorum, sonra mavi ayara geçiyorum.Bebebao aldım bende ama çekimi çok düşük geldi son ayarda yaparsam biraz oluyor elimle tutmam gerekiyor filan .çok zorlandım acaba benim goguslerim dolmuyor diye mi ise yaramadı? Sen memnun musun bebebaodan kuzum
Canım emzirme atletine veya sütyenine sıkıştır. Üstüne de giysini kapat. Öyle olunca iş yapılabiliyor.Bebebao aldım bende ama çekimi çok düşük geldi son ayarda yaparsam biraz oluyor elimle tutmam gerekiyor filan .çok zorlandım acaba benim goguslerim dolmuyor diye mi ise yaramadı? Sen memnun musun bebebaodan kuzum
Kuş gibim kaldık buralardaAy simdi ben de onu düşünüyordum tam. 3 saat baksam en asagı 5 sayfa konuşulmuş olurdu. Simdi sabahtam akşama kadar bakmadıgımda 1sayfa max 2 sayfa ilerlemiş oluyor. Hey gidii aralık anaları ne hale düştük
Ay çok sinir bozucular ya. Böyle çocuk doktoru mu olur. Bunların sevimli ve bilgilendirici olması gerekmez mi. Hiç hayalimdeki gibi değillerYavrum benim doktor da aynı bi muayene edişi var yangından mal kaçırır gibi çocuğu soyup muayene edip odadan kaciyo arkasından bağırıyorum kac cc mama vercem diye bırak gaz masajinimesaj atıyorum cevap yok ya da 2 gün sonra yazıyor filan.. dediğin gibi özele gidiyoruz ama devlete gitsek belki daha fazla zaman ayıracak biraz konuşun kardeşim ya ne var sanki dimi
Eda beni linkleme rica ederim offff çık aklımdan sjfkdk başlık ne kız, şapka mı?Aldım yavrum. Kiwi şuan 800 tl aldım gitti. Biz bu bebek başlıklarını kaç aya kadar takıcaz? Benimkiler ufak gelmeye başladı
Her yerinde yav gebericiiiiiimmKoltuk altı tarafında mı? Süt düğümü gibi bişi. Ben de oldum. Sıcak duş, bol sağım yaparak geçti. Gelen süt peynir kesiği gibiydi. Bebeğim yarım gün emmemişti ondan olmuştu.
Evet şapka adı aklıma gelmedi.. Ben bi kullanayım bakalım şu tartıyı. Arkadaşım aynısını çok pahalıya almış. Bu fiyatı duyunca kesin al dedi bana gün gün çok anlaşılmıyormuş ama haftalık ölçümü iyiymiş.Eda beni linkleme rica ederim offff çık aklımdan sjfkdk başlık ne kız, şapka mı?
Kız ben o mavisini kırmızısini anlamadım bileCanım bende hastane tipi de var ikisi aynı çekiyor. Son ayarı iyi yapıyorsun, benim göğsüm başlarda aşırı acıyordu, ben yapamıyordum. Şimdi ben de mavide son ayarda yapıyorum. Önce kırmızıyla masaj yaptırıyorum, sonra mavi ayara geçiyorum.
Ben ortanın bi üstünde kullanıyorum ayarını, en son ayarı merak ettim ama deneyeyim bir. Emzirme sütyenine sabitliyorum çok memnunum ben, sadece dakikası yazsa süper olurdu yeni modele o özellik gelmiş. Başka pompa kullanmadım ama hiç bilmiyorum, Mochi alacağım arttırmak için çok memnunlar ondan canımBebebao aldım bende ama çekimi çok düşük geldi son ayarda yaparsam biraz oluyor elimle tutmam gerekiyor filan .çok zorlandım acaba benim goguslerim dolmuyor diye mi ise yaramadı? Sen memnun musun bebebaodan kuzum
Öyle yaptım ama beni memede mi sorun var anlamadım ille bastırmam gerekiyorCanım emzirme atletine veya sütyenine sıkıştır. Üstüne de giysini kapat. Öyle olunca iş yapılabiliyor.
Benim sağlık ocağındaki tartı doğru tartmıyor, tartsa sorun değil aslında da ne bileyim kalsın şimdilik. Delirirsem alırım ama şapkayı ben nadiren banyodan sonra kullanıyorum, az önce taktım mesela çok sevmiyor benim kızEvet şapka adı aklıma gelmedi.. Ben bi kullanayım bakalım şu tartıyı. Arkadaşım aynısını çok pahalıya almış. Bu fiyatı duyunca kesin al dedi bana gün gün çok anlaşılmıyormuş ama haftalık ölçümü iyiymiş.
Valla ben ağlaya ağlaya gitmiştim hastaneye. Emzirme hemşiresi müdahale etmişti. Hatta şöyle dedi, sıcak uygula, emzir, sağ, soğuk uygula.. Sıcak süt getiriyor, soğuk acıyı alıyormuş. Ben sadece sıcak banyo yaptım, sonra da sağdım. Peynir kesiği gibi bişiler çıktı. İki günde rahatlamıştım. Bebek emiyor mu düzenli? Allah yardımcın olsun, o acı çok zorHer yerinde yav gebericiiiiiimm
Ay simdi ben de onu düşünüyordum tam. 3 saat baksam en asagı 5 sayfa konuşulmuş olurdu. Simdi sabahtam akşama kadar bakmadıgımda 1sayfa max 2 sayfa ilerlemiş oluyor. Hey gidii aralık anaları ne hale düştük
E gelin diyoz gelmiyonuz guzum@orangehekdjdkdj gidince buralar dutluk oldu yeminlen. Topik duruldu, gızların yarısı da başka mecralara kaydılar azcık kişi kaldık. Sayfa bile ilerlemiyor
Herkes isinden gücünden bıkkın ya her sektör böyle valla ben gişede calisiyorum ben de böyleydim musteri az konuşsun az soru sorsun diye dualar ediyodum etme bulma dünyasıysa demekkiAy çok sinir bozucular ya. Böyle çocuk doktoru mu olur. Bunların sevimli ve bilgilendirici olması gerekmez mi. Hiç hayalimdeki gibi değiller
Kırmızı da yapıyorsan o süt getirmez. Kırmızı masaj, mavi sağma, mor olan masaj + sağma. Kırmızıyı beş dakka çalıştıyor, sonra maviye geçiyor benimki, kendisi otomatik yapıyor. 5 dakka kırmızı yeter. 15-20 dakika mavide sağıyorumKız ben o mavisini kırmızısini anlamadım bile
Sıcak su torbası koyup bi tur sağdım, sonra bebe emdi biraz rahatladım anam inşallah devam etmez ya. 5.haftaya girdik neyin nesi anlamadım, ilk günlerde de olmuştu ama sağınca bitmişti hemen ağrısıValla ben ağlaya ağlaya gitmiştim hastaneye. Emzirme hemşiresi müdahale etmişti. Hatta şöyle dedi, sıcak uygula, emzir, sağ, soğuk uygula.. Sıcak süt getiriyor, soğuk acıyı alıyormuş. Ben sadece sıcak banyo yaptım, sonra da sağdım. Peynir kesiği gibi bişiler çıktı. İki günde rahatlamıştım. Bebek emiyor mu düzenli? Allah yardımcın olsun, o acı çok zor