- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Emzigi bıraktımi peki canimYok kuzum ya gaz da değil uykusuzlukta değil mememde kalmak istiyo emzik gibi kullanıyor beni emzikte almıyo artık kızın emme refleksi çok kuvvetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzigi bıraktımi peki canimYok kuzum ya gaz da değil uykusuzlukta değil mememde kalmak istiyo emzik gibi kullanıyor beni emzikte almıyo artık kızın emme refleksi çok kuvvetli
Yok kuzum ya gaz da değil uykusuzlukta değil mememde kalmak istiyo emzik gibi kullanıyor beni emzikte almıyo artık kızın emme refleksi çok kuvvetli
Bizimde ilk bez prima premiumdu kıyafet yıkamaya yetişemeyince sleepy natural e geçtik geçtiğimizden beri hiç sızıntı vs yaşamadıkYa bu prima premium care 3 seferdir sızdırıyor beline kadar ıslanıyor yavrum sinir oldum yanlış mı bağlıyorum desem annem de baktı kaç kere. Resmen bezden cok zıbınına vermiş çişi
Deneme şansın varsa 1 öğün mama denemeni öneririm hem sende emin olursun. Bende çok inat ettim hayır sütüm var diye meğersem yokmuş. Şimdi var ama 2 3 gün aç kalmış çovuğumBen bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi
Bizimde ilk bez prima premiumdu kıyafet yıkamaya yetişemeyince sleepy natural e geçtik geçtiğimizden beri hiç sızıntı vs yaşamadık
Uzun sürmedi Allahtan. Kendimi 2'ye belki 3'e hazırlamıştım. 12'ye gelirken uyudu. 6'ya gelirken uyandı.Bizim parti 8'de başladı.
Sizin?
E biz de öyleyiz illa biri başında duracak ama işin ilginci bizim bunu normal olarak düşünmemiz vay anasını biz de ucmusuz demek kiAhahah akşam bebeğimin burnunun üstünde sivrisinek gördüm anam bı deli oldum . Elimle kovdum defoldu ama bu sefer de onu olduremedim diye takıntı yaptım eşim akşam işten geliyor ona bı veriyom sonra ben uyuyorm 3-4 saat. Doğdu dogali böyle. İlla biri başını bekleyecek. Oğlum az daha büyüsün de bı gidecem psikologa. Okb oldum sanirim. Fazla takıntı yaptım
Doktorda ebede verme dedi canım kilo alımı iyi çiş sayısı iyi zaten kusuyo falan benimde aklıma o gelmişti hayır aç değil refleksten dedi gündüz banyo yaptırınca 3-4 saat kesintisiz uykusu var meselaDeneme şansın varsa 1 öğün mama denemeni öneririm hem sende emin olursun. Bende çok inat ettim hayır sütüm var diye meğersem yokmuş. Şimdi var ama 2 3 gün aç kalmış çovuğum
Emziği Bi kaç dakika alıyo sonra süt gelmeyince bırakıyor uyanıkEmzigi bıraktımi peki canim
Valla mamaya direnmiyorum doktor dese ki aç bu çocuk başlarım mamaya günde 5-6 kere falan çiş yapıyoAnladım canım.Cis sayısı ve kilo alimi yeterli ise takma kimseyi.
Güzelmiş. Bir haftadır ben de güne öyle başlıyorum. Eski alışkanlıkları kurmaya çalışıyorum.Bugune limonlu su ile baslayim diyorum
Hastanede doktor ve bebek hemşiresi gerekirse göğüslerin kanayana kadar emzir emziremeyecek duruma gelirsen o zaman mama düşünülür dediler ama çatlayacak gibi ağlıyodu çocuk dayanamadım verdim ve ta daa pamuk gibi oldu bebe. O uyuyunca bende dinlendim sütüm çoğaldı şimdi sadece sütle doyuyo hatta mamayı istemiyoDoktorda ebede verme dedi canım kilo alımı iyi çiş sayısı iyi zaten kusuyo falan benimde aklıma o gelmişti hayır aç değil refleksten dedi gündüz banyo yaptırınca 3-4 saat kesintisiz uykusu var mesela
Bildiğim kadarı ile fiyat farkı pek yok ama natural yeni çıktığı için galiba kampanyası daha fazla oluyor daha avantajlıya geliyorSleepy sensitive ve natural arasında fiyat farkı var mı?
Ya benim bulunduğum şehir serin canım akşamları üzerimizi örtüyoruz yani. Çok şükür sarılık olmadık ve benimki her saat başı uyanıyor yaaaCanim bence cok fazla sıcak tutuyorsuns bebegi uyanmama sebebi de o bence daha dogdugu gün hastanede doktor geldi sapkayi eldiveni cikardi sicakta uyanmaz sarilik olur dedi ... ben sadece çitcıtli atletle durduyorum bebego ayagina çorap o kadar örtüsü de muslin ortü
Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorumHastanede doktor ve bebek hemşiresi gerekirse göğüslerin kanayana kadar emzir emziremeyecek duruma gelirsen o zaman mama düşünülür dediler ama çatlayacak gibi ağlıyodu çocuk dayanamadım verdim ve ta daa pamuk gibi oldu bebe. O uyuyunca bende dinlendim sütüm çoğaldı şimdi sadece sütle doyuyo hatta mamayı istemiyo
Canım daha birkaç günlükken bende bunu yaşadım. Bebek ağlıyor ağlıyor biz anlayamıyoruz meğer açmış. Sen bir mama dene bakalım bence.Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi
Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum
Canım doktora ısrarla sordum verme dedi ben sana şöyle sölim bizim bıdık hanımın uyku düzeni oluştu gece 1de yatıyo 5te kalkıyo sonra uykusu öğlene kadar kestirmeler şeklinde öğlen 1 1.5 gibi yatıyo 4-5 gibi kalkıyo aç olan çocuk böyle uyur mu bilemedim şimdi başka çocuk doktoruna başlicam bayram sonrası kalça usg falan o zaman tekrar sorucam ver dese vericem zaten bende yıldım artıkCanım daha birkaç günlükken bende bunu yaşadım. Bebek ağlıyor ağlıyor biz anlayamıyoruz meğer açmış. Sen bir mama dene bakalım bence.
Son gittiğimizde gazı olduğunda sürekli emmek ister demişti doktorumuz Kusuyor da diyorsun belki seninki de öyle bir durum biraz gaz masajı varsa ayak altına sıcak kiraz çekirdeği ya da havlu vs koy biraz daha gaz çıkarınca sakinler belkiGöğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum