• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya bu prima premium care 3 seferdir sızdırıyor beline kadar ıslanıyor yavrum sinir oldum :KK11:yanlış mı bağlıyorum desem annem de baktı kaç kere. Resmen bezden cok zıbınına vermiş çişi:kızgın:
Bizimde ilk bez prima premiumdu kıyafet yıkamaya yetişemeyince sleepy natural e geçtik geçtiğimizden beri hiç sızıntı vs yaşamadık 😍😍

Son düzenleme:
Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi 🙄🙄🙄
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi 🤦🏼‍♀️
Deneme şansın varsa 1 öğün mama denemeni öneririm hem sende emin olursun. Bende çok inat ettim hayır sütüm var diye meğersem yokmuş. Şimdi var ama 2 3 gün aç kalmış çovuğum 😣

Uyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?

Ahahah 😄😄 akşam bebeğimin burnunun üstünde sivrisinek gördüm anam bı deli oldum . Elimle kovdum defoldu ama bu sefer de onu olduremedim diye takıntı yaptım 😄😄 eşim akşam işten geliyor ona bı veriyom sonra ben uyuyorm 3-4 saat. Doğdu dogali böyle. 😄😄 İlla biri başını bekleyecek. Oğlum az daha büyüsün de bı gidecem psikologa. Okb oldum sanirim. Fazla takıntı yaptım 😄
E biz de öyleyiz:D illa biri başında duracak ama işin ilginci bizim bunu normal olarak düşünmemiz :D vay anasını biz de ucmusuz demek ki

Deneme şansın varsa 1 öğün mama denemeni öneririm hem sende emin olursun. Bende çok inat ettim hayır sütüm var diye meğersem yokmuş. Şimdi var ama 2 3 gün aç kalmış çovuğum 😣
Doktorda ebede verme dedi canım kilo alımı iyi çiş sayısı iyi zaten kusuyo falan benimde aklıma o gelmişti hayır aç değil refleksten dedi gündüz banyo yaptırınca 3-4 saat kesintisiz uykusu var mesela 🙄🙄

Doktorda ebede verme dedi canım kilo alımı iyi çiş sayısı iyi zaten kusuyo falan benimde aklıma o gelmişti hayır aç değil refleksten dedi gündüz banyo yaptırınca 3-4 saat kesintisiz uykusu var mesela 🙄🙄
Hastanede doktor ve bebek hemşiresi gerekirse göğüslerin kanayana kadar emzir emziremeyecek duruma gelirsen o zaman mama düşünülür dediler ama çatlayacak gibi ağlıyodu çocuk dayanamadım verdim ve ta daa pamuk gibi oldu bebe. O uyuyunca bende dinlendim sütüm çoğaldı şimdi sadece sütle doyuyo hatta mamayı istemiyo

Canim bence cok fazla sıcak tutuyorsuns bebegi uyanmama sebebi de o bence daha dogdugu gün hastanede doktor geldi sapkayi eldiveni cikardi sicakta uyanmaz sarilik olur dedi ... ben sadece çitcıtli atletle durduyorum bebego ayagina çorap o kadar örtüsü de muslin ortü
Ya benim bulunduğum şehir serin canım akşamları üzerimizi örtüyoruz yani. Çok şükür sarılık olmadık🙏🏻🙏🏻 ve benimki her saat başı uyanıyor yaaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Hastanede doktor ve bebek hemşiresi gerekirse göğüslerin kanayana kadar emzir emziremeyecek duruma gelirsen o zaman mama düşünülür dediler ama çatlayacak gibi ağlıyodu çocuk dayanamadım verdim ve ta daa pamuk gibi oldu bebe. O uyuyunca bende dinlendim sütüm çoğaldı şimdi sadece sütle doyuyo hatta mamayı istemiyo
Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo 🙄🙄 ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum 🤦🏼‍♀️

Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi 🙄🙄🙄
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi 🤦🏼‍♀️
Canım daha birkaç günlükken bende bunu yaşadım. Bebek ağlıyor ağlıyor biz anlayamıyoruz meğer açmış. Sen bir mama dene bakalım bence.

Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo 🙄🙄 ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum 🤦🏼‍♀️

E öyleyse başka bir şeydir ozaman. Çekemiyor mu acaba yani misal benimki keyfine düşkün sırf bazen çekmekten yorulduğundan bırakıyor

Canım daha birkaç günlükken bende bunu yaşadım. Bebek ağlıyor ağlıyor biz anlayamıyoruz meğer açmış. Sen bir mama dene bakalım bence.
Canım doktora ısrarla sordum verme dedi ben sana şöyle sölim bizim bıdık hanımın uyku düzeni oluştu gece 1de yatıyo 5te kalkıyo sonra uykusu öğlene kadar kestirmeler şeklinde öğlen 1 1.5 gibi yatıyo 4-5 gibi kalkıyo aç olan çocuk böyle uyur mu bilemedim 🤷🏼‍♀️ şimdi başka çocuk doktoruna başlicam bayram sonrası kalça usg falan o zaman tekrar sorucam ver dese vericem zaten bende yıldım artık

Son gittiğimizde gazı olduğunda sürekli emmek ister demişti doktorumuz Kusuyor da diyorsun belki seninki de öyle bir durum biraz gaz masajı varsa ayak altına sıcak kiraz çekirdeği ya da havlu vs koy biraz daha gaz çıkarınca sakinler belki

Back