2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim oğlum sürekli emiyo kilo alımı iyi ama memeden ayırdıgım an basıyo cıglıgı
Biz bir günde 7-8 emme seansı yapıyoruz. Doyunca bırakıyor. Ki memeyi tamamen bitirmiyor tekrar tutsa süt geliyor. Sizinki sadece memede sakinleşiyor olabilir. Eğer orda uyumaya alışmışsa bu sebeple de yapıyor olabilir.

Bende ondan şüphelendim annem kaynanam gazlı çocuk böyle olmaz dedi daha memede başlıyor totosu port port atmaya bide gazı olduğu geceler hiç susmuyo ben anlıyorum memede bile ıkınıyo kızarıyor ağlıyo sakinleşmiyo
Benimkinin diğer şeyleri yalandan ağlama kucakta dursun memeyi emzik gibi kullansın saatlerce kalsın derdi huyuna tükürdüğümün bıdığı maymun etti beni

Benimki kucakta omuzda koala gibi uykuya geçiyor. Bi problem yoksa yatakta devam ediyor.

Seninki meme düşkünü demek. Orda uyuyor mu? Uyuyup memeden alınca anlıyor ve bırakmak istemiyor olabilir.

Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum
Benimkide öyle canım merak etme aç falan değil fazla fazla alıyor kilosunu uykusu gelip uykuya gecemeyince yapıyor benimki çözdüm sanırsın 3 gündür aç halbuki uykuya geçemiyor.uykuya geçene kadar.

Artık çözmüşsündür zaten seninkinin huyunu dediğin gibi gaz yoksa Ev kalabalıksa kucağa alışmış olabilir mi Minicikler ama parmağında oynatıyorlar bizi bu minikler ya

Göğsümde emiyo Bi taraftan kusuyo yinede emmek istiyo ben çözemedim bu çocuğu sütümde şakır şakır göğsümü kaldıramıyorum
Dün tam 5 saat minik dinlenme araları vererek emdi beni, tam 5 saat koltuğa yapistim kaldım neresine emdi anlamadim...seni çok iyi anlıyorum bir de bebeğimi anlayabilsem...

Valla uyumasalarda oylanacak bir seyleri yok gervekten bende bunu.dusunuyordum cok mu uyutuyorum diye. Ben bazen durmayinca kucagima.aliyorum biraz oylayip emzigi agzina koyuyorum yatagina koyuyorum kendi kendine uyuyor. Esimde Firsatini buldugu an.benden gizli agzjndan cikariyor emzigi O da basiyo cigligi

Valla mamaya direnmiyorum doktor dese ki aç bu çocuk başlarım mamaya günde 5-6 kere falan çiş yapıyo
Benimkinde de 7-8 kere cisli bezi iki kere de kakmalı bezi oluyordu. Doktor aslında doyuyor bu çocuk ama seninki biraz fazla obur daha fazlasını istiyor. Gerekirse ver mamayı dedi

Ee canim senin uyuyomus ya baya. Benimde ayni senjn gibi. Sabah saatleri kesik kesik uyuyor. oglen 1 de uyuyor 3 te kalkiyor emmek icin. Tekrar uyuyo 5.30 6 gibi kalkiyor. Sonra 2 saat bazen uyanik kaliyo bazen uyuyo. Aksamda uyuyor sadece emme saatinde kalkiyor yine.Baya uykusunu aldigi icin sabahta erken kalkiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…