- 2 Temmuz 2019
- 282
- 331
- 18
- 36
Alsaydım keşke denerdim en azından market market sleepy aradımMemnun olmasam kullanırmıyım kız.doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum hiç sızıntı olmadı pişiğimizde hiç yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alsaydım keşke denerdim en azından market market sleepy aradımMemnun olmasam kullanırmıyım kız.doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum hiç sızıntı olmadı pişiğimizde hiç yok
Valla herşeyi dediler de hiç kimseyi takmadımbeni gece gündüz hiç yalnız bırakmıyolar
Dene lüzum al birgün yine bulamazsan bilirsin en azındanAlsaydım keşke denerdim en azından market market sleepy aradım
Beybilerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz canlar
Ben hala yeni dogan kullaniyorum,bu paketimiz bitsin 1 numaraya gecicez. suan tahmini kilosu 4350 gr benim oglaninBeybilerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz canlar
Ben bakarimm Seve seve emzirirm siraylaKızlar hazır hepinizin memişler süt doluyken benim oğlanı 1 günlüğüne size satsam ben kırda bayırda denizde gezsem tek başıma.kim bir günlüğüne 2. Bebiş ister??? Benim ki acık huysuz ama olsundu
2 gune bir dus aldırıyorum ve bezini sık değiştiriyorum ben de ama bezden kaynaklı olabilir pampers Aquaya bir bakayım tesekkur ederim canımBen pampers aquadan çok memnunum doğduğundan beri onu kullandım bi ara bulamadım molfix pure kullandım yanlardan kaka kaçırdı, sleepy kullandım oda ıslak mendil kumaşı gibi hışıhışır geldi pampers aquaya ulaşmak kolay olunca geri döndüm. Pişik kremide desitin kullandım mavi olan sürekli değil kızarık olunca çok memnunum.
Birde ben hergün duş aldırıyorum ve krem sürmüyorum yeterince sıcak hava. Alt bezinide en geç 3. Saat değişiyorum
Maskaram küçük değil mi yaBen hala yeni dogan kullaniyorum,bu paketimiz bitsin 1 numaraya gecicez. suan tahmini kilosu 4350 gr benim oglanin
Kızlar şiddetli ağrı ve kasılmalarım vardı, sabah namazını kılarken kedim gelip oynadı benimle kendi çapında. Namazımı bitirdim gayet mutlu oynamaya devam ediyordu. Sonra yatağa girdim oda evin içinde gezindi mutfağa gitti eşimle beraber. acı çığlıklar attı eşim yanıma koştu bişeyler oluyo diye korkarak ve endişeli. Ben kalkıp yataktan gidene kadar can verdi neye uğradığımızı şaşırdık, ne oldu anlamadık kendini öylece yere atmıştı. Ikimizde ağır panik atak geçirdik sancı ve kasılmalarım bu raddede sona erdi. Dışarı götürdü eşim kızım sabah uyanır uyanmaz kediciiiiikkk diye seslendi kedimize . Kapıya arkadaşları geldi onu çağırdılar bende izin verdim gitti dedim biraz ağladı sonra anneşide var mıydı diye sordu bana, bende vardı dedim. Peki babaşıda var mıydı dedi evet dedim sevindi. Anladım ki her ne kadar kedimizi sevsede annesi ve babasının olmasını daha çok istiyormuş. Terk edilmiş bir kediydi sokaktan bulmuş aşılarinı falan yaptırmış besliyorduk Halen dumurum neye uğradığımı şaşırdım çok üzülüp çok ağladım. Eşim bugün veteriner arkadaşiyla konuşup bu tür vakalar var mı, acaba ne olmuştur diye anlamaya çalışacak. çünkü o son anlarinı bizzat gördü ve oda çok üzülüp ağladı... Şoktayız.......
Deneyimli anneler doğum sonrası adet ne zaman oluyor? Emzirmeme rağmen bugün lekelenmem başladı inş daha 1. Aydan adet görmem
Bence kaynanasına bırak. Memeleri 85 b olanKızlar hazır hepinizin memişler süt doluyken benim oğlanı 1 günlüğüne size satsam ben kırda bayırda denizde gezsem tek başıma.kim bir günlüğüne 2. Bebiş ister??? Benim ki acık huysuz ama olsundu
Pampers swaddlers 4.5 kiloya kadar kullaniliyor benim kullandigim Yenidoğan. Benim oglanda daha 4.5 kilo olmadiMaskaram küçük değil mi ya
Ne kullanıyorsun
Kiyamam ya yazık günahOğlum gazdan çıldırdı biogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
İyidir canım. Oğlumda kullanmıştım. Burda da kullananlar var diye biliyorum.Oğlum gazdan çıldırdı biogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
CansınBen bakarimm Seve seve emzirirm sirayla
Hmm pampers kullanıyorsnPampers swaddlers 4.5 kiloya kadar kullaniliyor benim kullandigim Yenidoğan. Benim oglanda daha 4.5 kilo olmadi
kız anne bu kovalanır mıKovala artık
ay çok severimGene düşmüş çenenizzzz dedikoducularr kısır yaptım isteyen var mı?? İyi gider