• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben pampers aquadan çok memnunum doğduğundan beri onu kullandım bi ara bulamadım molfix pure kullandım yanlardan kaka kaçırdı, sleepy kullandım oda ıslak mendil kumaşı gibi hışıhışır geldi pampers aquaya ulaşmak kolay olunca geri döndüm. Pişik kremide desitin kullandım mavi olan sürekli değil kızarık olunca çok memnunum.
Birde ben hergün duş aldırıyorum ve krem sürmüyorum yeterince sıcak hava. Alt bezinide en geç 3. Saat değişiyorum
2 gune bir dus aldırıyorum ve bezini sık değiştiriyorum ben de ama bezden kaynaklı olabilir pampers Aquaya bir bakayım tesekkur ederim canım

Kızlar şiddetli ağrı ve kasılmalarım vardı, sabah namazını kılarken kedim gelip oynadı benimle kendi çapında. Namazımı bitirdim gayet mutlu oynamaya devam ediyordu. Sonra yatağa girdim oda evin içinde gezindi mutfağa gitti eşimle beraber. acı çığlıklar attı eşim yanıma koştu bişeyler oluyo diye korkarak ve endişeli. Ben kalkıp yataktan gidene kadar can verdi neye uğradığımızı şaşırdık, ne oldu anlamadık kendini öylece yere atmıştı. Ikimizde ağır panik atak geçirdik sancı ve kasılmalarım bu raddede sona erdi. Dışarı götürdü eşim kızım sabah uyanır uyanmaz kediciiiiikkk diye seslendi kedimize :KK43:. Kapıya arkadaşları geldi onu çağırdılar bende izin verdim gitti dedim biraz ağladı sonra anneşide var mıydı diye sordu bana, bende vardı dedim. Peki babaşıda var mıydı dedi evet dedim sevindi. Anladım ki her ne kadar kedimizi sevsede annesi ve babasının olmasını daha çok istiyormuş. Terk edilmiş bir kediydi sokaktan bulmuş aşılarinı falan yaptırmış besliyorduk :KK43: Halen dumurum neye uğradığımı şaşırdım çok üzülüp çok ağladım. Eşim bugün veteriner arkadaşiyla konuşup bu tür vakalar var mı, acaba ne olmuştur diye anlamaya çalışacak. çünkü o son anlarinı bizzat gördü ve oda çok üzülüp ağladı... Şoktayız....... :KK43:

Merhaba benim 2.5 aylık oğlum var. Babam dedi ki kurban kesmemiz lazım. Ben de yazık dedim neden hayvanı öldürüyoruz. İstemedim. Sonra senelerdir baktığımız kuşum sebepsiz yere öldü. 2 gün sonra da 4 yaşındaki canımın içi güzel oğlum kedim hep gezdiği yerden düşerek öldü. Bi de hemen gidip kurban kestirdik. Bi alakası var mıdır bilmem tabi

Deneyimli anneler doğum sonrası adet ne zaman oluyor? Emzirmeme rağmen bugün lekelenmem başladı inş daha 1. Aydan adet görmem

Merhaba durumun nedir acaba ben de 2.5 ay oldu doğum yapalı ve dün pembemsi bugün de çok az kanamam oldu. Artacak mı geçecek mi ne kanaması bu bilemedim

Back